Έκτακτο! Μεγάλη φωτιά στον Ασπρόπυργο!

Έσκασε τώρα!

Έκτακτο! Μεγάλη φωτιά στον Ασπρόπυργο!

Έκτακτο! Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στον Ασπρόπυργο.

Στο σημείο επιχειρούν 6 οχήματα με 15 πυροσβέστες

Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα στον Ασπρόπυργο.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε στις 17:26, πίσω από το νεκροταφείο Ασπροπύργου, καίγοντας ξερά χόρτα και σκουπίδια.

Στο σημείο επιχειρούν 6 οχήματα με 15 πυροσβέστες.

Φωτιά στο Λαγονήσι: Ραγδαίες εξελίξεις! Η μεγάλη ανατροπή...

Ραγδαίες εξελίξεις και μια μεγάλη ανατροπή έσκασε μόλις για την φωτιά στο Λαγονήσι!

Σύμφωνα με πληροφορίες, για πρόκληση εμπρησμού από αμέλεια συνελήφθη ένας 76χρονος, που θεωρείται ως ο υπαίτιος για την πρόκληση πυρκαγιάς στο Λαγονήσι.

Ο 76χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού.


Η φωτιά, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ξέσπασε κατά τη διάρκεια εργασιών που εκτελούσε ο ηλικιωμένος με γεωργικό μηχάνημα.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και ενημερώθηκε σχετικά ο εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης, ενώ αφέθηκε ελεύθερος.

Ραγδαίες εξελίξεις στην φωτιά στο Λαγονήσι! Εκκενώθηκαν σπίτια!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την φωτιά που ξέσπασε στο Λαγονήσι. Εκκενώθηκαν σπίτια έπειτα από συναγερμό της Πυροσβεστικής.

Φωτιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου στο Λαγονήσιη οποία προς το παρόν καίει χαμηλή βλάστηση και λίγα πεύκα, αλλά στην πυροσβεστική έχει σημάνει συναγερμός καθως στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν πολλά σπίτια.

Η φωτιά εντοπίζεται ανάμεσα στο Λαγονήσι και τα Καλύβια και συτο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 11 οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα.

αγδαίες εξελίξεις στην φωτιά στο Λαγονήσι!

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Σαρωνικού Γ. Σωφρόνη, εκκενώθηκαν προληπτικά δέκα σπίτια που βρίσκονταν πολύ κοντά στο σημείο που ξέσπασε αρχικά η φωτιά. Ο ίδιος εκτιμά πως η φωτιά μπορεί να ξεκίνησε από κάποια μελίσσια που υπήρχαν στην περιοχή, δίχως όμως να είναι βέβαιος γι΄αυτό.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης παίρνουν επίσης μέρος δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο καθώς και υδροφόρα οχήματα του δήμου Σαρωνικού. Στην περιοχή πνέουν άνεμοι έντασης 4-5 μποφόρ.

Καίγεται η Κρήτη! Ξέσπασε μεγάλη φωτιά!

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Παρασκευής (21/06) στην Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε σε Μιαμού και Λέντα, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας ekriti.gr το πύρινο μέτωπο άνοιξε σε δύο μέρη, ωστόσο το ένα αντιμετωπίστηκε άμεσα από τους πυροσβέστες που πλέον έστρεψαν τις δυνάμεις τους ώστε να περιορίσουν το άλλο.