Σοκ! «Δίπλωσε» νταλίκα στην Εγνατία Οδό!

Κλειστές δύο λωρίδες!

Σοκ! «Δίπλωσε» νταλίκα στην Εγνατία Οδό!

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι «δίπλωσε» νταλίκα στην Εγνατία Οδό!

Με δυσκολία γίνεται η κυκλοφορία στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της εξόδου του Σχολαρίου, λόγω ακινητοποιημένου οχήματος.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Voria, η νταλίκα που ξέφυγε από την πορεία της, είχε ως αποτέλεσμα να κλείσουν δύο ρεύματα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Καβάλα. Στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο της Τροχαίας και εκτρέπει την κυκλοφορία των οχημάτων.

Πηγή: iefimerida

Τραγωδία! Εκτροχιάστηκε τρένο! 4 νεκροί!

Ασύλληπτη τραγωδία! Εκτροχιάστηκε τρένο! 4 οι νεκροί μέχρι τώρα!

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και περίπου 100 τραυματίστηκαν από τον εκτροχιασμό τρένου, ο οποίος προκλήθηκε από την κατάρρευση μικρής γέφυρας, ανακοίνωσαν σήμερα οι τοπικές αρχές.

Ο εκτροχιασμός έγινε στο Μπανγκλαντές. Το τρένο διερχόταν από μια μικρή γέφυρα πάνω από κανάλι στην Κουλάουρα, στο βορειοανατολικό τμήμα της χώρας, όταν σημειώθηκε το δυστύχημα. Πέντε βαγόνια του τρένου ανατράπηκαν και το ένα από αυτά έπεσε στο κανάλι.

Τραγωδία! Εκτροχιάστηκε τρένο! 4 νεκροί!

Κάτοικοι της περιοχής συμμετείχαν στις προσπάθειες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής για την ανάσυρση των νεκρών και των τραυματιών από τα συντρίμμια, δήλωσε ο αξιωματούχος της αστυνομίας Ρασιντούλ Χασάν.

Σύμφωνα με τον αξιωματούχο της περιφερειακής κυβέρνησης Τόφελ Ισλάμ ένα τμήμα της γέφυρας υποχώρησε κατά τη διέλευση του τρένου. Αυτήν τη στιγμή νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση 21 τραυματίες στην κοντινότερη μεγάλη πόλη, την Σιλχέτ.

Τραγωδία! Εκτροχιάστηκε τρένο! 4 νεκροί!

Λόγω του δυστυχήματος έχουν ανασταλεί οι σιδηροδρομικές συνδέσεις μεταξύ της πρωτεύουσας Ντάκα και του βορειοανατολικού τμήματος του Μπανγκλαντές. Τα σιδηροδρομικά δυστυχήματα είναι συχνά στο Μπανγκλαντές λόγω ενός κακού συστήματος σηματοδότησης και μιας κακής συντήρησης του εξοπλισμού.

Τραγωδία! Εκτροχιάστηκε τρένο! 4 νεκροί!

Πηγή: protothema.gr

Τραγωδία στην Κέρκυρα! Μωρό έπεσε από το μπαλκόνι!

Απίστευτη τραγωδία στην Κέρκυρα! Μωρό έπεσε από το μπαλκόνι!

Δύο ετών μωράκι, έπεσε από το μπαλκόνι του 2ου ή 3ου ορόφου στην περιοχή Πετριτί.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες φέρουν τον τραγικό πάτερα του μικρού παιδιού, μετά το συμβάν να το μεταφέρει άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, με τη συνδρομή της αστυνομίας και της τροχαίας,

Ο διοικητής του Νοσοκομείο Φοίβος Κακαβίτσας μίλησε για την κατάσταση του μωρού:

«Το νήπιο έφτασε πριν από λίγα λεπτά στο νοσοκομείο, ενώ δεν είναι γνώστη ακόμη η κατάκτηση της υγείας του, καθώς και τα αίτια της πτώσης του».

Την επόμενη ώρα αναμένεται ιατρικό ανακοινωθέν….

TAGS