Στους 28 έφτασαν οι νεκροί μετά από την κατάρρευση κτιρίου!

Δεν έχει τέλος ο θρήνος!

Στους 28 έφτασαν οι νεκροί μετά από την κατάρρευση κτιρίου!

Τους 28 έφτασαν οι νεκροί μετά από την επτωόφορου κατάρρευση κτιρίου!

Δύο άνθρωποι βρέθηκαν ως εκ θαύματος ζωντανοί στα συντρίμμια της τραγωδίας.

Οι νεκροί από το δυστύχημα αυτό ανέρχονται στους 28, σύμφωνα με τον τελευταίο επίσημο απολογισμό. Άλλοι 24 εργάτες τραυματίστηκαν ενώ δέκα αγνοούνται.

Από το Σάββατο τα σωστικά συνεργεία ανέσυραν μόνο νεκρούς από τα συντρίμμια. Αναπάντεχα, σήμερα, βρήκαν ζωντανούς δύο άνδρες, εγκλωβισμένους ανάμεσα σε πλάκες μπετόν και σίδερα.

Στους 28 έφτασαν οι νεκροί μετά από την κατάρρευση κτιρίου!

"Άκουγα τον θόρυβο που έκαναν οι διασώστες, φώναζα βοήθεια αλλά εκείνοι δεν με άκουγαν" είπε ο ένας από τους δύο, ο 41χρονος Ρος Σίτα. "Δίπλα μου υπήρχε ένα πτώμα. Δεν είχα τίποτα να πιω", συνέχισε, δηλώνοντας "πολύ τυχερός που επέζησε".

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί τέσσερις άνθρωποι, ανάμεσά τους ο Κινέζος ιδιοκτήτης της εταιρείας και ο υπεύθυνος του εργοταξίου, ενώ έχει ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια της τραγωδίας.

Τραγωδία! 14 νεκροί έπειτα από κατάρρευση τέντας!

Ακόμη μια τραγωδία σημειώθηκε, όταν μετά από κατάρρευση τέντας βρέθηκαν τουλάχιστον 14 νεκροί, λόγω των σφοδρών βροχοπτώσεων και των ισχυρών ανέμων, στο Ρατζαστάν.

Περισσότεροι από 50 τραυματίστηκαν.

Κάποιοι χτυπήθηκαν από το ρεύμα καθώς η τέντα παρέσυρε τα καλώδια, ενώ άλλοι σκοτώθηκαν από το βάρος της κατασκευής, όπως μεταδίδει το Reuters.

Σύμφωνα με τους Hindustan Times 300 άνθρωποι βρίσκονταν στο εσωτερικό της τέντας για μια θρησκευτική εκδήλωση.

Ασύλληπτη τραγωδία! Νεκρά 129 παιδιά από εγκεφαλίτιδα!

Ασύλληπτη τραγωδία. 129 παιδιά είναι νεκρά από εγκεφαλίτιδα. Ορισμένοι οι πολίτες για την ολιγωρία της κυβέρνησης και των υπευθύνων στον τομέα της υγείας.

Ο απόλυτος θρήνος.

Τουλάχιστον 129 παιδιά έχασαν την ζωή τους από οξεία εγκεφαλίτιδα στην πόλη Μουζαφαρπούρ στην ανατολική Ινδία έπειτα από ξέσπασμα της νόσου.

129 παιδιά νεκρά από εγκεφαλίτιδα!

Στα συμπτώματά της περιλαμβάνονται υψηλός πυρετός, εμετός και σοβαρές περιπτώσεις κρίσεις επιληψίας, παράλυση και κώμα.

Τα ακριβή αίτια της οξείας εγκεφαλίτιδας δεν είναι γνωστά, αν και πολλοί επαγγελματίες του τομέα της υγείας λένε ότι συνδέεται με το κύμα καύσωνα που πλήττει τη χώρα.