Τροχαίο σοκ στην Χαλκιδική! Τραγικός θάνατος για τον...

Πάγωσαν οι Αρχές με αυτό που αντίκρισαν!

Τροχαίο σοκ στην Χαλκιδική! Τραγικός θάνατος για τον...

Τροχαίο σοκ έγινε το βράδυ της Δευτέρας στην Χαλκιδική και ένας άντρας βρήκε τραγικό θάνατο!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άνδρας από τη Βουλγαρία έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητο που επέβαινε ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα στην επαρχιακή οδό Σιθωνίας, μεταξύ Νικήτης και Αγίου Νικολάου.

Το τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (24/6) όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Βούλγαρος συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια Σέρβων.

Τροχαίο σοκ στην Χαλκιδική! Τραγικός θάνατος για τον...

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα halkidikinews, από τη σφοδρή σύγκρουση βρήκε το θάνατο ο συνοδηγός, ενώ ο οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά. Οι Σέρβοι τραυματίστηκαν ελαφρά. Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Πολυγύρου.

Τροχαίο σοκ στην Χαλκιδική! Τραγικός θάνατος για τον...

Στο σημείο βρέθηκαν άνδρες του ΑΤ Αγίου Νικολάου και η κυκλοφορία διακόπηκε για αρκετή ώρα μέχρι να απομακρυνθούν τα οχήματα από το οδόστρωμα.

Σοκ! Τροχαίο για γνωστό Έλληνα πολιτικό!

Σοκ προκαλεί η είδηση τροχαίου για γνωστό Έλληνα πολιτικό!

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε δρόμο κοντά στον Άγιο Αχίλλειο της Λάρισας.

Όταν το αυτοκίνητο που επέβαινε ο κ. Κατσιαντώνης, σαν συνοδηγός, συγκρούστηκε με άλλο επιβατικό αυτοκίνητο.

Εμπλοκή σε τροχαίο ατύχημα είχε το απόγευμα της Κυριακής βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Λάρισα και υποψήφιος για τη διατήρηση του αξιώματός του και στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, Γιώργος Κατσιαντώνης.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Αμφότεροι διακομίστηκαν για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο, χωρίς να συντρέχει λόγος ανησυχίας για την υγεία τους.

Σοκ! Τροχαίο για πασίγνωστο Έλληνα πολιτικό!

Πήγη: protothema.gr

Τροχαίο σοκ στην Λαμία! Ξεψύχησε ενώ οδηγούσε!

Τροχαίο σοκ έγινε στην Λαμία, και ο οδηγός ξεψύχησε ενώ οδηγούσε!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.gr, λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα ο ηλικιωμένος άνδρας με ταχύτητα 120χλμ έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του το οποίο καρφώθηκε στις προστατευτικές μπάρες και σύρθηκε για αρκετά μέτρα μέχρι να σταματήσεις στη μέση του δρόμου.

Στο σημείο του τροχαίου

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας και διασώστες του ΕΚΑΒ με συνοδεία γιατρού, ο οποίος διαπίστωσε ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν νεκρός. Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες της ίδιας πηγής, από τις συνθήκες του τροχαίου, αλλά και από την κατάσταση του 73χρονου, ο οποίος δεν είχε εμφανή σημάδια από τη σύγκρουση, εικάζεται ότι ο θάνατος προήλθε από παθολογικά αίτια, πιθανότατα ανακοπή, ωστόσο αυτό θα το δείξει η ιατροδικαστική έκθεση, αφού παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή.

Το συγκεκριμένο τροχαίο έρχεται λίγες ημέρες μετά το περιστατικό που ΙΧ παρέσυρε και διαμέλισε γυναίκα μπροστά στα μάτια του άνδρα της.