Τραγικός θάνατος για 12χρονο! Μαγκώθηκε στην κυλιόμενη σκάλα και έπεσε από τα 15 μέτρα!

Το βίντεο σοκ! Πολύ σκληρές εικόνες!

Τραγικός θάνατος για 12χρονο! Μαγκώθηκε στην κυλιόμενη σκάλα και έπεσε από τα 15 μέτρα!

Τραγικός θάνατος για 12χρονο, ο οποίος μαγκώθηκε στην κυλιόμενη σκάλα και έπεσε από τα 15 μέτρα!

Το δυστύχημα σημειώθηκε σε εμπορικό κέντρο στην πόλη Ράντσι, στην ανατολική Ινδία.


Στο βίντεο που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας φαίνεται το νεαρό αγόρι να επιχειρεί να «σταματήσει» την κυλιόμενη σκάλα όταν ξαφνικά το παντελόνι του μαγκώνεται.

Τα δευτερόλεπτα που ακολουθούν είναι συγκλονιστικά καθώς ο 12χρονος προσπαθεί αγωνιωδώς να κρατηθεί ενώ κρέμεται στο κενό, χωρίς, όμως, αποτέλεσμα.

Σημειώνεται ότι η νομοθεσία στην Ινδία υποχρεώνει τα εμπορικά κέντρα να έχουν δίχτυα ασφαλείας γύρω από τις κυλιόμενες σκάλες προκειμένου να αποφευχθούν τέτοιου είδους δυστυχήματα.

Όπως σχολίασε δημοσιογράφος που ήταν αυτόπτης μάρτυρας, «αν υπήρχε δίχτυ ασφαλείας το αγόρι θα είχε σωθεί».

Ασύλληπτη τραγωδία! Νεκρά 129 παιδιά από εγκεφαλίτιδα!

Ασύλληπτη τραγωδία. 129 παιδιά είναι νεκρά από εγκεφαλίτιδα. Ορισμένοι οι πολίτες για την ολιγωρία της κυβέρνησης και των υπευθύνων στον τομέα της υγείας.

Ο απόλυτος θρήνος.

Τουλάχιστον 129 παιδιά έχασαν την ζωή τους από οξεία εγκεφαλίτιδα στην πόλη Μουζαφαρπούρ στην ανατολική Ινδία έπειτα από ξέσπασμα της νόσου.

129 παιδιά νεκρά από εγκεφαλίτιδα!

Στα συμπτώματά της περιλαμβάνονται υψηλός πυρετός, εμετός και σοβαρές περιπτώσεις κρίσεις επιληψίας, παράλυση και κώμα.

Τα ακριβή αίτια της οξείας εγκεφαλίτιδας δεν είναι γνωστά, αν και πολλοί επαγγελματίες του τομέα της υγείας λένε ότι συνδέεται με το κύμα καύσωνα που πλήττει τη χώρα.

Ανείπωτη τραγωδία στη Λέσβο: Δύο νεκρά παιδιά σε ναυάγιο!

Δεν έχει τέλος η τραγωδία στη Λέσβο, όπου μεταξύ των έξι νεκρών σε ναυάγιο βάρκας βρίσκονται και δύο παιδιά!

Η ανατράπηκε στα ανοιχτά του νησιού!

Τέσσερις γυναίκες, ένας άνδρας και δύο παιδιά είναι ο απολογισμός του ναυαγίου που έγινε σήμερα στις 7 το πρωί 2,5 μίλια ανοικτά των Παμφύλων, λίγο έξω από την πόλη της Μυτιλήνης.

Η πλαστική βάρκα στην οποία επέβαιναν οι μετανάστες είχε ξεκινήσει από τις απέναντι ακτές, και συγκεκριμένα την περιοχή του Κιουτσούκ Κουγιού στο Αϊβαλί, περίπου στις 2 μετά τα μεσάνυχτα.

Λίγο όμως πριν την άφιξή της στη Λέσβο, πιθανά λόγω μετατόπισης φορτίου, εξαιτίας της υπερφόρτωσης της, ανατράπηκε. Στην περιοχή την ώρα του ναυαγίου επικρατούσαν συνθήκες καλοκαιρίας όπως αναφέρει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Επιτόπου έσπευσε το σύνολο της δύναμης των σκαφών του Λιμενικού Σώματος και της Frontex στη Λέσβο, καθώς και αεροσκάφος super puma που συνεχίζουν να επιχειρούν στην περιοχή για εντοπισμό και άλλων τυχόν ναυαγών.

Μέχρι στιγμής 57 άτομα έχουν διασωθεί. Διασωθέντες και νεκροί είναι αφρικανικής καταγωγής.