Ανατριχιαστικός θάνατος! Πέθανε για 27 λεπτά και όταν ξύπνησε σόκαρε τους πάντες με αυτό που έκανε!

Η ιστορία που δίνει πολλές απαντήσεις!

Ανατριχιαστικός θάνατος! Πέθανε για 27 λεπτά και όταν ξύπνησε σόκαρε τους πάντες με αυτό που έκανε!

Ένας ανατριχιαστικός θάνατος είδε το φως της δημοσιότητας. Γυναίκα πέθανε για 27 λεπτά και όταν ξύπνησε, σόκαρε τους πάντες με αυτό που έκανε. Τους άφησε άφωνους.

Η Tina, υπέστη ανακοπή καρδιάς ενώ έκανε πεζοπορία με τον σύζυγό στην Αριζόνα. Κατέρρευσε ενώ περπατούσαν. Ο σύζυγός της, της έκανε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και κατάφερε να την επαναφέρει στη ζωή.

Πέθανε για 27 λεπτά και όταν ξύπνησε σόκαρε τους πάντες με αυτό που έκανε!

Ωστόσο, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο η καρδιά της σταμάτησε για δεύτερη φορά, όμως ο σύζυγός της κατάφερε να την επαναφέρει και πάλι. Το σοκαριστικό είναι πως όταν έφτασε το ασθενοφόρο η καρδιά της σταμάτησε άλλες τέσσερις φορές. Συνολικά, έμεινε νεκρή 27 νεκροί.

Όταν έφτασαν στο νοσοκομείο, οι γιατροί την διασωλήνωσαν. Όταν συνήλθε η Tina, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να ζητήσει μολύβι και χαρτί, γράφοντας ένα περίεργο μήνυμα, το οποίο όπως η ίδια υποστηρίζει αναφέρεται στην ύπαρξη του παραδείσου.

Πέθανε για 27 λεπτά και όταν ξύπνησε σόκαρε τους πάντες με αυτό που έκανε!

Τραγωδία στα Τρίκαλα! Καρφώθηκε σε κολώνα με το αυτοκίνητο και πέθανε!

Τραγωδία στα Τρίκαλα! Καρφώθηκε με το αυτοκίνητο σε κολώνα και πέθανε!

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη σήμερα Κυριακή στις 2:30 τα ξημερώματα, λίγο πριν τη διασταύρωση της Σαρακίνας, στο ρεύμα από Καλαμπάκα προς Τρίκαλα.

Το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 40χρονος Αλβανός υπήκοος, ξέφυγε της πορείας του με ιλιγγιώδη ταχύτητα, σύμφωνα με τις ενδείξεις του ατυχήματος προσέκρουσε σε μεγάλη τσιμεντένια βάση κολώνας φωτισμού, την ξήλωσε και το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε μία άμορφη μάζα σιδερικών.

Στο σημείο έφτασαν άνδρες της Αστυνομίας, του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής Καλαμπάκας, όπου οι πυροσβέστες κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια να απεγκλωβίσουν τον τραυματία συνοδηγό πρώτα, επίσης 40 ετών Αλβανό υπήκοο και μετά το νεκρό οδηγό του οχήματος.

Πρώτα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων ο τραυματίας και μετά ο νεκρός με άλλο ασθενοφόρο.

τροχαίο

Πηγή: trikalaola.gr

Θρήνος στην Ηλεία! Νεκρό 19χρονο παλικάρι την ώρα που έπαιζε μπάσκετ!

Θρήνος στην κοινωνία των Λεχαινών του νομού Ηλείας. Νεκρό 19χρονο παλικάρι την ώρα που έπαιζε μπάσκετ!

Ο νεαρός τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνιμα στην Αθήνα!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός «έσβησε» κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες την ώρα προπόνησης στο μπάσκετ ή αγώνα μπάσκετ.

Σοκαρισμένοι είναι οι φίλοι που διατηρούσε στα Λεχαινά, καθώς οι γονείς του κατάγονται από την περιοχή όπου και ζούσαν τα προηγούμενα χρόνια και έχουν μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα.

Αναμένεται το ιατροδικαστικό πόρισμα για τα αίτια του θανάτου και δεν έχει ακόμα γίνει γνωστό αν η κηδεία του θα γίνει στα Λεχαινά.