Σοκ στην Κρήτη! Ασθενής επιτέθηκε σε γιατρό!

Τι λένε οι πληροφορίες;

Σοκ στην Κρήτη! Ασθενής επιτέθηκε σε γιατρό!

Σοκ επικρατεί στην Κρήτη μετά την είδηση πως ασθενής σε νοσοκομείο επιτέθηκε σε γιατρό την ώρα που εξέταζε άλλον ασθενή.

Νέα επίθεση καταγράφηκε από ασθενή σε γιατρό σε νοσοκομείο της Κρήτης, προκαλώντας έντονο προβληματισμό στους αρμόδιους φορείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν σήμερα το πρωί όταν ένας ηλικιωμένος άνδρας με πρόβλημα στο αυτί πήγε με την οικογένειά του στο νοσοκομείο προκειμένου να εξεταστεί.

 Ασθενής επιτέθηκε σε γιατρό

Ωστόσο, εξαιτίας της μεγάλης αναμονής που είχε έχασε την ψυχραιμία του και επιτέθηκε στον Ωτορινολαρυγγολόγο, ο οποίος εκείνη την ώρα εξέταζε έναν άλλο ασθενή με σοβαρότερο πρόβλημα υγείας.

Ο ηλικιωμένος άνδρας χτύπησε τον γιατρό και ακολούθησαν απίστευτες σκηνές μέσα στο νοσοκομείο μέχρι που οι ψυχραιμότεροι χώρισαν τους δύο άνδρες και επανήλθε η… τάξη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κλήθηκε η αστυνομία με αποτέλεσμα και οι δύο να οδηγηθούν στο αστυνομικό τμήμα.

Αφού αρχικά αλληλομηνύθηκαν στη συνέχεια – και μετά τη συγνώμη του ηλικιωμένου ασθενούς – απέσυραν και οι δύο τις μηνύσεις.

Πηγή: Cretapost.gr

Ανατριχιαστικός θάνατος! Πέθανε για 27 λεπτά και όταν ξύπνησε σόκαρε τους πάντες με αυτό που έκανε!

Ένας ανατριχιαστικός θάνατος είδε το φως της δημοσιότητας. Γυναίκα πέθανε για 27 λεπτά και όταν ξύπνησε, σόκαρε τους πάντες με αυτό που έκανε. Τους άφησε άφωνους.

Η Tina, υπέστη ανακοπή καρδιάς ενώ έκανε πεζοπορία με τον σύζυγό στην Αριζόνα. Κατέρρευσε ενώ περπατούσαν. Ο σύζυγός της, της έκανε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και κατάφερε να την επαναφέρει στη ζωή.

Πέθανε για 27 λεπτά και όταν ξύπνησε σόκαρε τους πάντες με αυτό που έκανε!

Ωστόσο, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο η καρδιά της σταμάτησε για δεύτερη φορά, όμως ο σύζυγός της κατάφερε να την επαναφέρει και πάλι. Το σοκαριστικό είναι πως όταν έφτασε το ασθενοφόρο η καρδιά της σταμάτησε άλλες τέσσερις φορές. Συνολικά, έμεινε νεκρή 27 νεκροί.

Όταν έφτασαν στο νοσοκομείο, οι γιατροί την διασωλήνωσαν. Όταν συνήλθε η Tina, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να ζητήσει μολύβι και χαρτί, γράφοντας ένα περίεργο μήνυμα, το οποίο όπως η ίδια υποστηρίζει αναφέρεται στην ύπαρξη του παραδείσου.

Πέθανε για 27 λεπτά και όταν ξύπνησε σόκαρε τους πάντες με αυτό που έκανε!

Τραγωδία στα Τρίκαλα! Καρφώθηκε σε κολώνα με το αυτοκίνητο και πέθανε!

Τραγωδία στα Τρίκαλα! Καρφώθηκε με το αυτοκίνητο σε κολώνα και πέθανε!

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη σήμερα Κυριακή στις 2:30 τα ξημερώματα, λίγο πριν τη διασταύρωση της Σαρακίνας, στο ρεύμα από Καλαμπάκα προς Τρίκαλα.

Το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 40χρονος Αλβανός υπήκοος, ξέφυγε της πορείας του με ιλιγγιώδη ταχύτητα, σύμφωνα με τις ενδείξεις του ατυχήματος προσέκρουσε σε μεγάλη τσιμεντένια βάση κολώνας φωτισμού, την ξήλωσε και το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε μία άμορφη μάζα σιδερικών.

Στο σημείο έφτασαν άνδρες της Αστυνομίας, του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής Καλαμπάκας, όπου οι πυροσβέστες κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια να απεγκλωβίσουν τον τραυματία συνοδηγό πρώτα, επίσης 40 ετών Αλβανό υπήκοο και μετά το νεκρό οδηγό του οχήματος.

Πρώτα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων ο τραυματίας και μετά ο νεκρός με άλλο ασθενοφόρο.

τροχαίο