Ραγδαίες εξελίξεις με τη φωτιά στο Σέιχ Σου! Τι λένε οι πληροφορίες;

Η φωτιά ξέσπασε νωρίτερα...

Ραγδαίες εξελίξεις με τη φωτιά στο Σέιχ Σου! Τι λένε οι πληροφορίες;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την φωτιά στο δάσος Σέιχ Σου στην Θεσσαλονίκη που ξέσπασε νωρίτερα το βράδυ της Τρίτης. Τι λένε οι πληροφορίες;

Η φωτιά εκδηλώθηκε στο δάσος του Σέιχ Σου λίγο πριν τις 10 το βράδυ -πιθανόν από πτώση κεραυνού, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, καθώς βρέχει στη Θεσσαλονίκη. Η φωτιά, που τέθηκε υπό έλεγχο, έκαψε 100 τ.μ. δασικής έκτασης, όπως ενημέρωσε η πυροσβεστική που επιχείρησε στο σημείο με πέντε οχήματα και 12 άνδρες.

Την ίδια ώρα με δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής και στην περιοχή των «Πράσινων Φαναριών» στο ρεύμα από Περαία προς Θεσσαλονίκη, καθώς υπάρχει πεσμένο δέντρο στον δρόμο.

Έκτακτο! Ξέσπασε φωτιά στο Σέιχ Σου!

Έκτακτο! Ξέσπασε φωτιά πριν από λίγο στο δάσος του Σέιχ Σου στη Θεσσαλονίκη.

Τι λένε οι πληροφορίες;

Οπως αναφέρει το thessnews, η φωτιά ξέσπασε ύστερ από κεραυνό στο δάσος του Σέιχ Σου, πριν από τον κόμβο του Αγίου Παύλου. Στο σημείο έχουν σπεύσει τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Μεγάλη φωτιά σε σούπερ μάρκετ! Έκτακτο!

Μεγάλη φωτιά σε σούπερ μάρκετ έσκασε μόλις τώρα!

Φωτιά ξέσπασε, νωρίς το πρωί της Τρίτης, σε super market στο Χιλιομόδι.


Στο σημείο σπεύδουν ισχυρές Πυροσβεστικές δυνάμεις.

Συναγερμός στον Λυκαβηττό! Τι συνέβη;

Συναγερμός έχει σημάνει από τις αρμόδιες Αρχές για τον Λυκαβηττό. Τι συνέβη;

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας προειδοποιεί για πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς, κατηγορίας 4, την Τρίτη, μεταξύ άλλων και για την περιφέρεια Αττικής. Για αυτό τον λόγο, από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας δεν θα επιτρέπεται η πρόσβαση στον λόφο του Λυκαβηττού, με απόφαση του δήμου Αθηναίων.

Συναγερμός στον Λυκαβηττο

Περιπολίες σε πάρκα και κατασκηνώσεις

Επιπλέον, ο δήμος Αθηναίων αποφάσισε να γίνονται συνεχείς περιπολίες και να υπάρχουν υδροφόρα οχήματα στον Εθνικό Κήπο, στο Άλσος Παγκρατίου, στο Πάρκο Ιλισίων, καθώς και στους λόφους Φιλοπάππου, Στρέφη και Λαμπράκη, όπως και στις Παιδικές Κατασκηνώσεις του δήμου Αθηναίων στον Άγιο Ανδρέα. Αν κριθεί αναγκαίο, από την ένταση των ανέμων, θα ληφθούν μέτρα το πρωί της Τρίτης στον Εθνικό Κήπο, προκειμένου να αποτραπούν ατυχήματα από πτώση υπεραιωνόβιων δέντρων.