Σοκ στην Λαμία! Τον βρήκαν νεκρό μέσα στο διαμέρισμά του - Η αποκάλυψη έγινε από μυρωδιά!

Φρικτό εύρημα!

Σοκ στην Λαμία! Τον βρήκαν νεκρό μέσα στο διαμέρισμά του - Η αποκάλυψη έγινε από μυρωδιά!

Σοκ στην Λαμία αφού άντρες της ΕΛ.ΑΣ τον βρήκαν νεκρό μέσα στο διαμέρισμά του! Η αποκάλυψη έγινε από μυρωδιά!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.gr, νεκρός σε προχωρημένη σήψη πάνω στο κρεβάτι του, βρισκόταν ο 64χρονος ιδιοκτήτης διαμερίσματος επί ης οδού Οθωνος!

Οι γείτονες ειδοποίησαν την Αστυνομία λόγω της μυρωδιάς

Για το περιστατικό ενημέρωσε τις Αρχές ένα γείτονας του 64χρονου ο οποίος κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά με τον 64χρονο από τη στιγμή που μια δυσάρεστη μυρωδιά ερχόταν από το διαμέρισμα το οποίο διέμενε. Ετσι, λίγο μετά τα μεσάνυχτα,και με εντολή της Αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών, κλειδαράς άνοιγε την πόρτα του διαμερίσματος και οι αστυνομικοί βρήκαν το άψυχο σώμα του 64χρονου.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της ίδια πηγής, από την εξέταση του χώρου αποκλείστηκε από τις Αρχές η τέλεση εγκληματικής ενέργειας. Ολα δείχνουν ότι έφυγε ξαφνικά από παθολογικά αίτια, καθώς ήταν γνωστό και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε με την καρδιά του, ωστόσο από το ΑΤ Λαμίας που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή.


Σοκ στη Θεσσαλονίκη! Έπεσε νεκρός μετά από καβγά ο...

Σοκ επικρατεί στην Θεσσαλονίκη. Έπεσε νεκρός μετά από καβγά ο οδηγός του τροχαίου που σημειώθηκε. Δυο άνδρες ήρθαν στα χέρια μετά την σύγκρουση των αυτοκινήτων τους.

Το αυτοκίνητο του άτυχου άνδρα συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο, το απόγευμα της Τρίτης. Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν υλικές ζημιές.

Κατά τη διάρκεια καταγραφής του ατυχήματος από τις ασφαλιστικές εταιρίες, οι δύο οδηγοί διαπληκτίστηκαν και ο ηλικιωμένος αισθάνθηκε αδιαθεσία. Μετά από λίγα λεπτά άφησε την τελευταία του πνοή.Το πλήρωμα του ασθενοφόρου το οποίο έφτασε στο σημείο, διαπίστωσε τον θάνατό του.

Η απόλυτη φρίκη! Καθηγητής βρέθηκε νεκρός στο προαύλιο σχολείου!

Την απόλυτη φρίκη έζησαν μαθητές, όταν βρέθηκε νεκρός καθηγητής στο προαύλιο του σχολείου. Το πτώμα του βρέθηκε έπειτα από 16χρόνια θαμμένο και η υπόθεση σοκάρει.

Η αλήθεια ήταν αβάσταχτη, αφού ο άνδρας είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς. Την Πέμπτη, την ημέρα που βρέθηκε το πτώμα του, κανένας δεν πίστευε την τραγική κατάληξη που θα είχε.

Σύμφωνα με το BBC, ο δολοφόνος φέρεται να είναι ένας από τους εργάτες που εργάστηκαν στην οικοδόμηση του χώρου το 2003. Σύμφωνα με τις Αρχές, ο Du Shaoping ομολόγησε πως τον σκότωσε τον Deng Shiping και τον έθαψε στο χώρο του σχολείου. Μάλιστα, ακόμη 13 άτομα συνελήφθησαν για συνεργασία στο φόνο.

Ο γιος του καθηγητή, μιλώντας στο τοπικό κανάλι, Hongxing News, είπε πως ο πατέρας του είχε υπό την επίβλεψή του την κατασκευή των αθλητικών εγκαταστάσεων. Όταν κατάλαβε ότι ο Du Shaoping είχε καταχραστεί χρήματα και δεν αγόραζε τα κατάλληλα οικοδομικά υλικά του έκανε καταγγελία. Για αυτό το λόγο και τον σκότωσε.