Μεγάλη θλίψη παγκοσμίως για τον πατέρα και την κόρη του που βρέθηκαν νεκροί!

Ανυπολόγιστος θρήνος!

Μεγάλη θλίψη παγκοσμίως για τον πατέρα και την κόρη του που βρέθηκαν νεκροί!

Ανυπολόγιστος θρήνος και μεγάλη θλίψη παγκοσμίως για τον πατέρα και την κόρη του που βρέθηκαν νεκροί σε ποταμό.

Ο Πάπας Φραγκίσκος εξέφρασε τη βαθιά θλίψη του μόλις αντίκρισε τη φωτογραφία ενός πατέρα μετανάστη από το Ελ Σαλβαδόρ και της μόλις 23 μηνών κορούλας του, ενώ κείτονται νεκροί στις όχθες του ποταμού Ρίο Γκράντε, όπου πνίγηκαν στην προσπάθειά τους να διασχίσουν τα ορμητικά νερά και να φθάσουν στις ΗΠΑ.

Η φωτογραφία του Όσκαρ Αλμπέρτο Μαρτίνες Ραμίρες και της κόρης του Βαλέρια έκανε τον γύρο του κόσμου και σύντομα έγινε viral μεταξύ των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στις ΗΠΑ, αναζωπυρώνοντας τον διάλογο για τον Γολγοθά των προσφύγων και μεταναστών από την Κεντρική Αμερική.

«Με τεράστια λύπη, ο Άγιος Πατέρας είδε τις εικόνες του πατέρα και της κορούλας του, που πνίγηκαν στον ποταμό Ρίο Γκράντε» επισήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Βατικανού Αλεσάντρο Γκισότι.

«Ο Πάπας είναι βαθιά θλιμμένος από τον θάνατό τους και προσεύχεται για εκείνους και για όλους τους μετανάστες που έχουν χάσει τη ζωή τους στην προσπάθειά τους να διαφύγουν από τον πόλεμο και τη μιζέρια».

Οι New York Times χαρακτήρισαν τη φωτογραφία «πορτρέτο απόγνωσης» επισημαίνοντας ότι θα μπορούσε να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο, όπως η φωτογραφία του προσφυγόπουλου Αλάν Κούρντι, που πνίγηκε στη Μεσόγειο και η σορός του εκβράστηκε σε παραλία της Τουρκίας το 2015.

Η εφημερίδα του Βατικανού, L'Osservatore Romano, δημοσίευσε τη φωτογραφία στο πρωτοσέλιδό της.

Θρίλερ! Εντοπίστηκε πτώμα άντρα και στην Κεφαλονιά!

Θρίλερ επικρατεί και στην Κεφαλονιά. Εντοπίστηκε πτώμα άνδρα τη θαλάσσια περιοχή του Πόρου. το βράδυ της Τρίτης, είχε εντοπιστεί η σορός γυναίκας, 60 ετών περίπου, κι αγνώστων λοιπών στοιχείων στη θαλάσσια περιοχή Γραδάκια.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τετάρτης, άντρες του Λιμεναρχείου της Κεφαλονιάς εντόπισαν έξω από το λιμάνι του Πόρου το πτώμα ενός άντρα, ηλικίας περίπου 30 ετών.

Εντοπίστηκε πτώμα άντρα και στην Κεφαλλονιά

Το σκάφος του Λιμεναρχείου έσπευσε άμεσα για να ανασύρει το πτώμα από την θάλασσα και να το μεταφέρει με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Αργοστολίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Νεκροψία και νεκροτομή για τα αίτια του θανάτου του θα γίνουν στην Πάτρα, ενώ προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Σοκ στον Άλιμο! Εντοπίστηκε πτώμα άνδρα!

Σοκ επικρατεί στον Άλιμο. Εντοπίστηκε η σορός ενός άνδρα, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, στην παραλία Α΄ Αλιπέδου.

Η σορός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, ενώ από το Α' Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείο Σαρωνικού, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Σοκ στον Άλιμο! Εντοπίστηκε πτώμα άνδρα!

Σοκ στην Λαμία! Τον βρήκαν νεκρό μέσα στο διαμέρισμά του - Η αποκάλυψη έγινε από μυρωδιά!

Σοκ στην Λαμία αφού άντρες της ΕΛ.ΑΣ τον βρήκαν νεκρό μέσα στο διαμέρισμά του! Η αποκάλυψη έγινε από μυρωδιά!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.gr, νεκρός σε προχωρημένη σήψη πάνω στο κρεβάτι του, βρισκόταν ο 64χρονος ιδιοκτήτης διαμερίσματος επί ης οδού Οθωνος!

Οι γείτονες ειδοποίησαν την Αστυνομία λόγω της μυρωδιάς

Για το περιστατικό ενημέρωσε τις Αρχές ένα γείτονας του 64χρονου ο οποίος κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά με τον 64χρονο από τη στιγμή που μια δυσάρεστη μυρωδιά ερχόταν από το διαμέρισμα το οποίο διέμενε. Ετσι, λίγο μετά τα μεσάνυχτα,και με εντολή της Αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών, κλειδαράς άνοιγε την πόρτα του διαμερίσματος και οι αστυνομικοί βρήκαν το άψυχο σώμα του 64χρονου.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της ίδια πηγής, από την εξέταση του χώρου αποκλείστηκε από τις Αρχές η τέλεση εγκληματικής ενέργειας. Ολα δείχνουν ότι έφυγε ξαφνικά από παθολογικά αίτια, καθώς ήταν γνωστό και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε με την καρδιά του, ωστόσο από το ΑΤ Λαμίας που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή.