Ούρλιαζε η σύζυγος του άνδρα που πνίγηκε με την κόρη του! «Πού είναι ο άνδρας μου;»

Συγκλονίζει το ξέσπασμα και της μητέρας του!

Ούρλιαζε η σύζυγος του άνδρα που πνίγηκε με την κόρη του! «Πού είναι ο άνδρας μου;»

Ούρλιαζε η σύζυγος του άνδρα που πνίγηκε στην θάλασσα μαζί με την κόρη του στον ποταμό Ρίο Μπράβο, στην προσπάθειά τους να περάσουν παράνομα στις ΗΠΑ από το Μεξικό. Ξέσπασε στις κάμερες η μητέρα του.

Μιλώντας στην εφημερίδα La Prensa η Ρόζα Ραμίρες, η μητέρα του Όσκαρ, προσπαθούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, κρατώντας σφιχτά φωτογραφίες του γιου και της εγγονής της. «Του είπα να μην επιδιώξει το αμερικάνικο όνειρο», είπε η ηλικιωμένη γυναίκα, εξηγώντας τους κινδύνους που θα αντιμετώπιζε στο ταξίδι του. «Δυστυχώς, όλοι ξέρετε τι συνέβη. Προσευχόμαστε στον Θεό επειδή είναι ο μόνος που μπορεί να μας δώσει δύναμη», πρόσθεσε.

Παρά την ικεσία της μητέρας του, ο Όσκαρ και η οικογένειά του έφυγαν από το Ελ Σαλβαδόρ τον Απρίλιο, με την ελπίδα ότι θα έβρισκαν δουλειά στις ΗΠΑ και θα αγόραζαν σπίτι. Απελπισμένοι από την αναμονή μέχρι να υποβάλουν αίτηση για άσυλο, προσπάθησαν κατόπιν να φτάσουν κολυμπώντας στις ΗΠΑ, όπως ανέφερε ένας αξιωματούχος των υπηρεσιών μετανάστευσης στην Πολιτεία Ταμαουλίπας του Μεξικού.

Η Τάνια Βανέσα Αβάλος, η σύζυγος του Όσκαρ, σώθηκε. «Πού είναι ο άνδρας μου;» ούρλιαζε η γυναίκα, την ώρα που οι διασώστες στην όχθη απομάκρυναν τη σορό του, πάνω σε ένα φορείο καλυμμένο με ένα λευκό σεντόνι. Η πρεσβεία του Ελ Σαλβαδόρ στο Μεξικό ανακοίνωσε ότι οι σοροί πατέρα και κόρης θα επαναπατριστούν.

Τραγωδία! Τρία παιδιά νεκρά από φωτιά σε σπίτι!

Ανείπωτη τραγωδία συνέβη χτες, και είχε ως αποτέλεσμα τρία παιδιά να πέσουν νεκρά από φωτιά σε σπίτι...

Το Σίνγκλετον βρίσκεται σε απόσταση 200 χιλιομέτρων βορειοδυτικά του Σίδνεϊ, στη Νέα Νότια Ουαλία, στην Αυστραλία. Είναι μία μικρή πόλη, που μέχρι σήμερα δεν είχε απασχολήσει. Έμελλε, ωστόσο, να γίνει γνωστό μέσα από μία τραγωδία. Τρία παιδιά βρήκαν τραγικό θάνατο μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι, κάτω από άγνωστες συνθήκες.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις ειδοποιήθηκαν για φωτιά στις 3:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης. Μόλις περιορίστηκαν οι φλόγες, οι πυροσβέστες μπήκαν στο σπίτι, όπου βρήκαν νεκρό ένα αγόρι και δύο κορίτσια ζωντανά, αλλά με πολλαπλά τραύματα και αναπνευστικά προβλήματα. Τα δύο κορίτσια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να τα κρατήσουν στη ζωή.


Μέσα στο σπίτι ήταν ακόμη μία γυναίκα 31 ετών, καθώς και ένα αγόρι οκτώ ετών. Και οι δύο μεταφέρθηκαν με αναπνευστικά προβλήματα στο νοσοκομείο.

Γείτονες δήλωσαν ότι ξύπνησαν μέσα στη νύχτα από μία μεγάλη έκρηξη. Όταν βγήκαν στον δρόμο, είδαν το σπίτι να φλέγεται και να βγάζει καπνούς.

Μεγάλη πυρκαγιά στα Ίσθμια Κορινθίας: Απειλούνται σπίτια!

Μεγάλη πυρκαγιά στα Ίσθμια Κορινθίας έσκασε τώρα, ενώ απειλούνται και σπίτια!

Στην περιοχή, που βρίσκεται στα Ισθμια Κορινθίας, προς τα Λουτρά της Ωραίας Ελένης, μεταβαίνει αυτή τη στιγμή μεγάλη δύναμη πυροσβεστών με οχήματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, που μεταδίδει το korinthostv, η πυρκαγιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις και απειλεί σπίτια.

Μια από τις πρώτες εικόνες που δείχνουν τις φλόγες και τους καπνούς κοντά σε κατοικημένη περιοχή της Κυράς Βρύσης:

Μεγάλη πυρκαγιά στα Ίσθμια Κορινθίας: Απειλούνται σπίτια!