Θρήνος στα Φάρσαλα! Νεκρή 12χρονη από...

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία!

Θρήνος στα Φάρσαλα! Νεκρή 12χρονη από...

Θρήνος έχει ξεσπάσει στα Φάρσαλα, με την 12χρονη που βρέθηκε νεκρή! Από τι έχασε την ζωή της;

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το κορίτσι έχασε την ζωή της από αυτοκίνητο! Η 12χρονη, κινούνταν πεζή στο δρόμο όταν το παρέσυρε αυτοκίνητο με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να καταλήξει.

Αμέσως στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο όπου μετέφερε τον κοριτσάκι που σύμφωνα με τα στοιχεία ήταν περίπου 12 ετών, στο Κ.Υ της περιοχής αλλά ήταν ήδη αργά.

Αναμένεται να μεταφερθεί στην Λάρισα για νεκροψία- νεκροτομή.

Ανείπωτη τραγωδία! Μαϊμού σκότωσε βρέφος ενός μήνα για να του πάρει το γάλα!

Τραγικό θάνατο από μια μαϊμού βρήκε ένα βρέφος μόλις ενός μήνα όταν το ζώο έπεσε πάνω του για να του πάρει το γάλα που έπινε.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε πόλη της επαρχίας Σαμπχάλ το περασμένο Σάββατο.

Η μητέρα του βρέφους το είχε αφήσει στο κρεβατάκι του προκειμένου να κάνει δουλειές.

Σύμφωνα με την ίδια η μαϊμού βρισκόταν στη σκεπή του σπιτιού και εξαπέλυσε την επίθεσή της όταν είδε το μπιμπερό με το γάλα.

Η μητέρα του βρέφους όταν είδε τη μαϊμού πάνω στο παίδι της άρχισε να φωνάζει με το ζώο να τρέπεται σε φυγή.

Δυστυχώς, όμως, ήταν αργά για το βρέφος το οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα από τη σφοδρότητα με την οποία η μαϊμού έπεσε πάνω του.

Αυτός ήταν ο τέταρτος θάνατος από ανθρώπους στην ίδια επαρχία μέσα στο 2019.

Τραγωδία! Τρία παιδιά νεκρά από φωτιά σε σπίτι!

Ανείπωτη τραγωδία συνέβη χτες, και είχε ως αποτέλεσμα τρία παιδιά να πέσουν νεκρά από φωτιά σε σπίτι...

Το Σίνγκλετον βρίσκεται σε απόσταση 200 χιλιομέτρων βορειοδυτικά του Σίδνεϊ, στη Νέα Νότια Ουαλία, στην Αυστραλία. Είναι μία μικρή πόλη, που μέχρι σήμερα δεν είχε απασχολήσει. Έμελλε, ωστόσο, να γίνει γνωστό μέσα από μία τραγωδία. Τρία παιδιά βρήκαν τραγικό θάνατο μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι, κάτω από άγνωστες συνθήκες.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις ειδοποιήθηκαν για φωτιά στις 3:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης. Μόλις περιορίστηκαν οι φλόγες, οι πυροσβέστες μπήκαν στο σπίτι, όπου βρήκαν νεκρό ένα αγόρι και δύο κορίτσια ζωντανά, αλλά με πολλαπλά τραύματα και αναπνευστικά προβλήματα. Τα δύο κορίτσια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να τα κρατήσουν στη ζωή.


Μέσα στο σπίτι ήταν ακόμη μία γυναίκα 31 ετών, καθώς και ένα αγόρι οκτώ ετών. Και οι δύο μεταφέρθηκαν με αναπνευστικά προβλήματα στο νοσοκομείο.

Γείτονες δήλωσαν ότι ξύπνησαν μέσα στη νύχτα από μία μεγάλη έκρηξη. Όταν βγήκαν στον δρόμο, είδαν το σπίτι να φλέγεται και να βγάζει καπνούς.