Συναγερμός στις Αρχές! Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό βιαστή 11χρονου!

Φορούσε μάσκα λύκου ο δράστης!

Συναγερμός στις Αρχές! Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό βιαστή 11χρονου!

Συναγερμός σήμανε στις αρχές και έχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό βιαστή ενός 11χρονου κοριτσιού. Ο δράστης φορούσε μάσκα λύκου.

Η Αστυνομία στη Γερμανία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσει τον δράστη, ο οποίος είχε χρησιμοποιήσει μάσκα λύκου, ενώ είχε αφήσει πίσω του «πολλά αξιοποιήσιμα στοιχεία», όπως δήλωσε η εκπρόσωπος της Αστυνομίας, επισημαίνοντας ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων γενετικού υλικού θα γίνουν γνωστά αργότερα σήμερα.

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό βιαστή 11χρονου

Σύμφωνα με την ίδια, η αστυνομία δέχθηκε χθες δεκάδες τηλεφωνήματα με πληροφορίες, πολλές από τις οποίες αποδείχθηκαν «χρήσιμες».

Πηγή: iefimerida.gr

Λαμία: Δικάζεται ηλικιωμένος για ασέλγεια σε δύο ανήλικα κορίτσια!

Κάτω από αυξημένα μέτρα ασφαλείας αναμένεται να εκδικαστεί την Τετάρτη 26 Ιουνίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λαμίας η υπόθεση ασέλγειας που αποκαλύφθηκε τον Οκτώβρη του 2018 σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών Ρομά από 76χρονο, ο οποίος είναι προσωρινά κρατούμενος στις Φυλακές της Τρίπολης.

Όπως αναφέρει το Lamia Report, για τη συγκεκριμένη δίκη θα ληφθούν ιδιαίτερα μέτρα τάξης, καθώς υπάρχουν φόβοι για αντιδράσεις από τους συγγενείς των κοριτσιών που φέρεται να παρέσυρε με δόλιο τρόπο ο κατηγορούμενος σε ερημική περιοχή στο Καστράκι Φωκίδας.

Δικάζεται ηλικιωμένος για ασέλγεια σε δύο ανήλικα κορίτσια!

Η σύλληψη του είχε γίνει από αστυνομικούς του ΑΤ Ευπαλίου που περιπολούσαν στην παραπάνω περιοχή το απόγευμα της 10ης Οκτωβρίου και είχαν εντοπίσει τον ηλικιωμένο να έχει στο αυτοκίνητό του τα δύο μικρά κορίτσια τα οποία όπως αποδείχθηκε δεν είχαν κλείσει καν τα 14 έτη.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, τα είχε παρασύρει τάζοντάς τους λεφτά σε ερημική τοποθεσία του συγκεκριμένου παραλιακού οικισμού και εκεί φαίνεται να προχώρησε σε ασελγείς πράξεις.