Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: Έρχονται βροχές και καταιγίδες!

Ποιες περιοχές επηρεάζονται;

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: Έρχονται βροχές και καταιγίδες!

Ποιες περιοχές επηρεάζονται; Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί, έρχονται βροχές και καταιγίδες! Δείτε την πρόγνωση του μετεωρολόγου.

Αναλυτικά η έκτακτη ενημέρωση του έμπειρου πρόγνωση καιρού από τον ίδιο! Συγκεκριμένα στο Facebook:

Φίλες και φίλοι!

Πολλή μεν η ζέστη που αναμένεται την Παρασκευή στις περισσότερες περιοχές της χώρας αλλά χοντρικά μετά τις 5 το απόγευμα και μέχρι το βράδυ θα πρέπει να υπάρξει ένα πέρασμα απο μπόρες και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της βορειας Ελλάδας που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται απο ισχυρό ανεμο, δυνατά και συχνά αστραπόβρονα ή και απο χαλάζι! Δείτε τις περιοχές αυτές κάνοντας κλικ στον προγνωστικό χάρτη για μεγέθυνση, διαβάζοντας προσεκτικά τον τίτλο!

Για ό,τι νεότερο θα υπάρξει ενημερωση!

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: Έρχονται βροχές και καταιγίδες!

Θρίλερ στον Βοτανικό! Νεκρός με μαχαιριές στον θώρακα ο...


Θρίλερ στον Βοτανικό, με τον άντρα που βρέθηκε νεκρός με μαχαιριές στον θώρακα!

Το αιματηρό περιστατικό στον Βοτανικό φέρεται να εκτυλίχθηκε στο πεζοδρόμιο της οδού Ορφέως 168, σημείο όπου και βρέθηκε ο νεαρός άνδρας. Το θύμα εργαζόταν σε εταιρεία στην περιοχή, ενώ από την Ασφάλεια Αττικής, που διενεργεί προανάκριση για την εγκληματική ενέργεια, εξετάζεται η εκδοχή των προσωπικών διαφορών.

Είχε δύο μαχαιριές στο στήθος

Οπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο νεαρός Πακιστανός έφερε δύο μαχαιριές στο θώρακα. Το νεαρό, 18 ετών, βρήκαν περαστικοί.


Ανατριχίλα στην Εύβοια! Βρέθηκε ανθρώπινος σκελετός!


Ανατριχίλα προκάλεσε η είδηση ότι βρέθηκε ανθρώπινος σκελετός στην Εύβοια!

Η ώρα ήταν 10:45 το πρωί και ο βοσκός βρισκόταν στο 4ο χιλιόμετρο του δρόμου Ερέτριας – Θεολόγου στην Εύβοια όταν εντόπισε τον σκελετό σε βραχώδη έκταση.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας, έφθασαν στο σημείο και διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για ανθρώπινο σκελετό που έφερε ρούχα και παπούτσια. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο σκελετός πιθανότατα ανήκει σε γυναίκα. Ο σκελετός βρισκόταν σε θέση πρηνηδόν ωστόσο λόγω της κατάστασής του δεν μπορούσε να δώσει κάποιο άλλο στοιχείο.

Περισυνελέγη και εστάλη για ανθρωπολογική εξέταση στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΕΚΠΑ από όπου αναμένονται τα αποτελέσματα, παράλληλα με τις έρευνες των αστυνομικών για την ταυτοποίηση με αγνοούμενες γυναίκες όχι μόνο από την περιοχή της Εύβοιας.