Σοκ στην Κρήτη! Αγοράκι πάτησε δράκαινα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;

Σοκ στην Κρήτη! Αγοράκι πάτησε δράκαινα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

Σοκ στην Κρήτη! Αγοράκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όταν πάτησε μια δράκαινα!

Δύσκολες ώρες πέρασαν ένα μικρό αγόρι και η οικογένειά του στην παραλία του Κόκκινου Πύργου, στην Κρήτη.

Όπως αναφέρει το e-mesara.gr είχαν πάει για μπάνιο όταν ο μικρός πάτησε δράκαινα που ήταν χωμένη στην άμμο. Μεταφέρθηκε με φρικτούς πόνους στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και υποβλήθηκε σε θεραπευτική αγωγή προκειμένου να συνέλθει.

Το παιδί είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο δεν θα ξεχάσει εύκολα την εμπειρία του.

Να σημειωθεί ότι η δράκαινα είναι ένα από τα πλέον επικίνδυνα ψάρια, καθώς στα πτερύγιά της φέρει νευροτοξικές ουσίες.

Πηγή: e-masara.gr

Σοκ! Πυροβόλησαν έγκυο γυναίκα στο δρόμο!

Σοκ προκαλεί η είδηση πως πυροβόλησαν έγκυο στο δρόμο και απέβαλε. Ενώ τώρα την κατηγορούν πως εκείνη το προκάλεσε όλο αυτό, αλλά και για το θάνατο του μωρού της.

Η 27χρονη Μάρσι Τζόουνς τραυματίστηκε από μια άλλη γυναίκα σε καυγά τον Δεκέμβριο και απέβαλε αφού δέχθηκε πέντε σφαίρες στην κοιλιά. Λίγες ημέρες αργότερα συνελήφθη και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από την δικαιοσύνη της Αλαμπάμα με το σκεπτικό ότι προκάλεσε τον θάνατο του εμβρύου.

Οι υπερασπιστές του δικαιώματος στην άμβλωση έσπευσαν άμεσα να προσφέρουν την υποστήριξή τους στη νεαρή γυναίκα θεωρώντας ότι η περίπτωσή της εντάσσεται στην εκστρατεία κατά των αμβλώσεων που διεξάγεται στην Αλαμπάμα.

«Στην Μάρσι Τζόουνς απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία επειδή διεκόπη η κύησή της όταν δέχθηκε πέντε σφαίρες στην κοιλιά. Αυτή που της επιτέθηκε κυκλοφορεί ελεύθερη», έγραψε στο Twitter η οργάνωση YellowFund, η οποία προσφέρει βοήθεια στις γυναίκες για να έχουν πρόσβαση στην άμβλωση, προσθέτοντας ότι: «Εμείς θα την βγάλουμε από την φυλακή και θα της προσφέρουμε νομική συνδρομή». «Το μόνο θύμα είναι το αγέννητο παιδί», είχε υπογραμμίσει τότε ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας Ντάνι Ριντ.

Η μητέρα του παιδιού ήταν αυτή που άρχισε και που τροφοδότησε τον καυγά, είχε προσθέσει ο αξιωματούχος της αστυνομίας. Στην φερόμενη ως δράστιδα απαγγέλθηκαν αρχικά κατηγορίες, οι οποίες όμως στη συνέχεια αποσύρθηκαν και απαγγέλθηκαν κατηγορίες κατά της Τζόουνς, η οποία τέθηκε τελικά την Τετάρτη υπό κράτηση.