Σοκ στην Θεσσαλονίκη! Βρέθηκε νεκρός σε πολυκατοικία ο...

Τι λένε οι πληροφορίες;

Σοκ στην Θεσσαλονίκη! Βρέθηκε νεκρός σε πολυκατοικία ο...

Σοκ επικρατεί στην Θεσσαλονίκη. Βρέθηκε νεκρός σε κλιμακοστάσιο πολυκατοικίας στο κέντρο της πόλης ο ένοικος της οικοδομής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ηλικιωμένος έφερε τραύματα από χτυπήματα στο κεφάλι. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας ήταν ένοικος της οικοδομής.

Στο σημείο μετέβη Ιατροδικαστής και συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση του χώρου.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Τρόμος σε πλοίο! Τροχόσπιτο προσγειώθηκε πάνω στον κόσμο! Ένας νεκρός!

Τρόμος επικράτησε σε πλοίο όταν τροχόσπιτο προσγειώθηκε πάνω στον κόσμο! Ένας νεκρός είναι ο απολογισμός του σοκαριστικού περιστατικού.

Το παράξενο δυστύχημα συνέβη στο Quebec του Καναδά, όταν το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο (RV) ανέβηκε με μεγάλη ταχύτητα τη ράμπα φόρτωσης και απογειώθηκε, για να προσγειωθεί με δύναμη στο κατάστρωμα του φέρι, που είχε αποπλεύσει λίγο πριν.

Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα πως πολλοί άνθρωποι βρίσκονταν συγκεντρωμένοι στο πίσω μέρος του πλοίου καθώς μόλις είχε αναχωρήσει και διακρίνεται το αυτοκινούμενο να πλησιάζει με μεγάλη ταχύτητα προς τη ράμπα.

Όταν απογειώνεται στη ράμπα, οι πεζοί επιβάτες, ακούγοντας το θόρυβο και τα κορναρίσματα, τρέχουν όπως-όπως να καλυφθούν. Τελικά γλιτώνουν (σχεδόν) όλοι, ενώ το RV συντρίβεται και ο ευσυνείδητος οδηγός του, ο 40χρονος Eric Belec, που κόρναρε για να ειδοποιήσει, σκοτώνεται.

Κατά το CBS News, η αστυνομία πιστεύει πως το RV υπέστη κάποια μηχανική βλάβη – πιθανώς κολλημένο γκάζι ή/και σπασμένα φρένα σε συνδυασμό με τον κατηφορικό δρόμο.

Πέρα από τον Belec, θύμα του δυστυχήματος ήταν και μια 40χρονη γυναίκα επιβάτιδα, που τραυματίστηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο δήμαρχος του Tadoussac, όπου συνέβη το δυστύχημα, δήλωσε ότι οι επιπτώσεις θα ήταν πολύ πιο δραματικές αν το φέρι ήταν γεμάτο, και ότι «αν είχε αποπλεύσει δύο δευτερόλεπτα πιο πριν ή πιο μετά, τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά».

Θρίλερ στον Βοτανικό! Νεκρός με μαχαιριές στον θώρακα ο...

Θρίλερ στον Βοτανικό, με τον άντρα που βρέθηκε νεκρός με μαχαιριές στον θώρακα!

Το αιματηρό περιστατικό στον Βοτανικό φέρεται να εκτυλίχθηκε στο πεζοδρόμιο της οδού Ορφέως 168, σημείο όπου και βρέθηκε ο νεαρός άνδρας. Το θύμα εργαζόταν σε εταιρεία στην περιοχή, ενώ από την Ασφάλεια Αττικής, που διενεργεί προανάκριση για την εγκληματική ενέργεια, εξετάζεται η εκδοχή των προσωπικών διαφορών.

Είχε δύο μαχαιριές στο στήθος


Οπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο νεαρός Πακιστανός έφερε δύο μαχαιριές στο θώρακα. Το νεαρό, 18 ετών, βρήκαν περαστικοί.

Ανατριχίλα στην Εύβοια! Βρέθηκε ανθρώπινος σκελετός!

Ανατριχίλα προκάλεσε η είδηση ότι βρέθηκε ανθρώπινος σκελετός στην Εύβοια!

Η ώρα ήταν 10:45 το πρωί και ο βοσκός βρισκόταν στο 4ο χιλιόμετρο του δρόμου Ερέτριας – Θεολόγου στην Εύβοια όταν εντόπισε τον σκελετό σε βραχώδη έκταση.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας, έφθασαν στο σημείο και διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για ανθρώπινο σκελετό που έφερε ρούχα και παπούτσια. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο σκελετός πιθανότατα ανήκει σε γυναίκα. Ο σκελετός βρισκόταν σε θέση πρηνηδόν ωστόσο λόγω της κατάστασής του δεν μπορούσε να δώσει κάποιο άλλο στοιχείο.

Ανατριχίλα στην Εύβοια! Βρέθηκε ανθρώπινος σκελετός!
Περισυνελέγη και εστάλη για ανθρωπολογική εξέταση στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΕΚΠΑ από όπου αναμένονται τα αποτελέσματα, παράλληλα με τις έρευνες των αστυνομικών για την ταυτοποίηση με αγνοούμενες γυναίκες όχι μόνο από την περιοχή της Εύβοιας.