Τραγωδία στη Νίκαια: Νεκρή νοσοκόμα! Πήδηξε από το παράθυρο!

Σοκαρισμένοι οι ασθενείς! Το είδαν να συμβαίνει

Τραγωδία στη Νίκαια: Νεκρή νοσοκόμα! Πήδηξε από το παράθυρο!

Πήδηξε από το παράθυρο νοσοκόμα! Τραγωδία στη Νίκαια! Είναι νεκρή! Τι συνέβη;

Πρωταγωνίστρια του σκηνικού που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια ασθενών και ιατρών ήταν μια γυναίκα, η οποία εργαζόταν ως αποκλειστική νοσοκόμα, αλλά παράνομα.

Κατά τη διάρκεια ελέγχου από την Αστυνομία, προσπάθησε να διαφύγει της σύλληψης. Αντιλαμβανόμενη ότι δεν θα γλίτωνε τις χειροπέδες και το «βαρύ» πρόστιμο, αποφάσισε να προχωρήσει σε μια ενέργεια που σόκαρε τους πάντες.

Οπως αναφέρει ο ΑΝΤ1, η νοσοκόμα πήρε φόρα και πήδηξε από τον πρώτο όροφο του νοσοκομείου. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ίδια πηγή, η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά καθώς έφερε πολλαπλά κατάγματα. Λίγο αργότερα η άτυχη γυναίκα δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και εξέπνευσε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα είχε καταγωγή από την Αρμενία και ήταν περίπου 50 ετών.

Συγκλονισμένοι όλοι μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου! Έκοψε το λαιμό του ο...

Συγκλονισμένοι ήταν όλοι μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου, όταν ο κατηγορούμενος έκοψες το λαιμό του μπροστά σε όλους. Σοκαρισμένοι Δικαστές.

Ο Aubrey Trail, ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε μαζί με την σύντροφό του, μια 24χρονη γυναίκα που γνώρισαν μέσα από δημοφιλή εφαρμογή γνωριμιών, σηκώθηκε από την καρέκλα του φώναξε ότι η κοπέλα του είναι αθώα και στην συνέχεια χρησιμοποιώντας ένα αιχμηρό αντικείμενο, έκοψε τον λαιμό του.

Ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο κοντινότερο νοσοκομείο και μετά από αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών διέφυγε τον κίνδυνο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «The Sun» οι δυο κατηγορούμενοι είχαν γνωρίσει την 24χρονη Sydney Loofe τον Νοέμβριο του 2017 μέσω του Tinder. Οι τρεις τους συμφώνησαν να συνευρεθούν ερωτικά αλλά όπως κατέθεσαν οι σεξουαλικές πρακτικές έφεραν τον θάνατο της 24χρονης.

Εικόνα γροθιά στο στομάχι! Πατέρας και κόρη αγκαλιά νεκροί στον ποταμό!

Σοκαριστική είναι η εικόνα από δύο μετανάστες, ενός πατέρα και της δίχρονης κόρης του, που βρέθηκαν νεκροί στον ποταμό Ρίο Γκράντε.

Ο Οσκαρ Αλμπέρτο Μαρτίνεζ και η κόρη του, Αντζι Βαλέρια, προσπαθούσαν να αφήσουν το Ελ Σαλβαδόρ και να φτάσουν στις ΗΠΑμέσω του Μεξικού, αναζητώντας μια καλύτερη ζωή.

Πατέρας και κόρη είχαν εξαφανιστεί την Κυριακή και κανείς δεν ήξερε που βρίσκονταν.

Εικόνα γροθιά στο στομάχι! Πατέρας και κόρη αγκαλιά νεκροί στον ποταμό!

Τα πτώματά τους βρέθηκαν σε ποταμό, με τον πατέρα να είναι μπρούμυτα στο νερό και την κόρη του να τον αγκαλιάζει από τον σβέρκο.

Η μικρή Αντζι έχει χωθεί στην μπλούζα του πατέρα της, προφανώς σε μια προσπάθεια να περάσουν μαζί το ποτάμι, κάτι που δεν κατάφεραν.

Εικόνα γροθιά στο στομάχι! Πατέρας και κόρη αγκαλιά νεκροί στον ποταμό!

Η κυβέρνηση του Ελ Σαλβαδόρ αναγνώρισε τα δύο πτώματα, με την φωτογραφία των δύο θυμάτων να κάνει τον γύρο του κόσμου.