Μεγάλη θλίψη! Έφυγε από την ζωή γνωστός παρουσιαστής!

Μας άφησε πολύ νωρίς!

Μεγάλη θλίψη! Έφυγε από την ζωή γνωστός παρουσιαστής!

Έφυγε από την ζωή γνωστός παρουσιαστής, σκορπώντας μεγάλη θλίψη!

Σε ηλικία 50 ετών πέθανε πριν λίγες μέρες γνωστός παρουσιαστής! Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο θάνατος του οφείλεται σε καρδιακή προσβολή!

Ο Άγγλος παρουσιαστής Fungi ή αλλιώς James Clarke, είχε σύμφωνα με την βρετανική σκανδαλοθηρική εφημερίδα «Sun» χρόνια εξάρτηση από το αλκοόλ γεγονός που επιβάρυνε πολύ την υγεία του.

Μιλώντας στην Sun, η πρώην συνεργάτης του Donna Reilly, 44 ετών, ανέφερε ότι η 29χρονη κόρη του είναι συντετριμμένη από τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα της.

Μεγάλη θλίψη! Έφυγε από την ζωή γνωστός παρουσιαστής!
Μεγάλη θλίψη! Έφυγε από την ζωή γνωστός παρουσιαστής!

Παγκόσμιο πένθος! Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 21 ετών ο..

Ο θάνατος του χτύπησε την πόρτα νωρίς! Παγκόσμιο πένθος! Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 21 ετών ο..

Θρήνος στη Βραζιλία αλλά και σε ολόκληρη της «οικογένεια» του μπάσκετ, από τον ξαφνικό χαμό του Μάικλ Ουτσέντου.

Ο Βραζιλιάνος σέντερ που αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στη Λα Κορούνια ως δανεικός από την Ομπραντόριο, έχασε τη ζωή του μόλις στα 21 του χρόνια.

Ο άτυχος αθλητής έκανε τις διακοπές του στην πατρίδα του, όταν ενεπλάκη σε δυστύχημα με μηχανοκίνητο σκάφος στη θάλασσα του Σάο Πάολο, χωρίς να έχουν γίνει ακόμη γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Θρήνος: Πέθανε γνωστή δημοσιογράφος!


Μεγάλη θλίψη! Πέθανε γνωστή δημοσιογράφος! Θρήνος!

Το πρωί του Σαββάτου άφησε την τελευταία της πνοή, έπειτα από την μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Σε ηλικία 67 ετών μας άφησε η δημοσιογράφος Άμμυ Παπαϊωάννου.

Αναλυτικά όλη η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει με θλίψη το θάνατο της συναδέλφου Άννας-Αθηνάς (Άμμυς) Παπαϊωάννου, η οποία απεβίωσε νικημένη από τον καρκίνο, σε ηλικία 67 ετών.

Η Άμμυ Παπαϊωάννου γεννήθηκε το 1952 στην Αθήνα και αφού αποφοίτησε από το Αμερικανικό Κολλέγιο Θηλέων Αγίας Παρασκευής σπούδασε στο Deree College, αποκτώντας το 1974 τον τίτλο Bachelor of Science in Business Administrator.

Με την δημοσιογραφία άρχισε να απασχολείται το 1981, όταν προσελήφθη από την εκδοτική εταιρία «Κυριαζής-Νικολόπουλος & Σια» στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την έκδοση της εφημερίδα «Έθνος». Από τον Σεπτέμβριο του 1981 έως τον Φεβρουάριο του 1986 εργάστηκε στην ημερήσια έκδοση του «Έθνους» ως ελεύθερη ρεπόρτερ, ενώ παράλληλα συνεργάστηκε με το «Έθνος της Κυριακής» και το περιοδικό «Εικόνες» ως ρεπόρτερ και αρθρογράφος.

Στη συνέχεια εργάστηκε στην εφημερίδα «Δημοκρατικός Λόγος» από την έκδοσή της, τον Μάρτιο του 1986, ως υπεύθυνη του πολιτιστικού – τηλεοπτικού ρεπορτάζ και αμέσως μετά στον τηλεοπτικό σταθμό της ΕΤ1 ως ρεπόρτερ και συνεργάτης του τομέα ενημέρωσης. Εργάστηκε, επίσης, στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ (ΝΕΤ 105,8), απασχολούμενη με θέματα διεθνούς επικαιρότητας, στη σύνταξη και παρουσίαση ειδήσεων. Στην ΕΡΤ παρέμεινε έως τη συνταξιοδότησή της, το 2013.

Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν». Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποχαιρετά τη συνάδελφο στο τελευταίο της ταξίδι και εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τις κοινωνικές υπηρεσίες του Νοσοκομείου για την φροντίδα που προσέφεραν σε αυτήν.