Βίντεο που σοκάρει από τη δολοφονία του 18χρονου Πακιστανού στον Βοτανικό!

Ανατριχιάζουν οι στιγμές!

Βίντεο που σοκάρει από τη δολοφονία του 18χρονου Πακιστανού στον Βοτανικό!

Ένα βίντεο που σοκάρει από τη δολοφονία του 18χρονου Πακιστανού στον Βοτανικό ήρθε στη δημοσιότητα!

Στο στιγιότυπο φαίνονται θύτης και θύμα να τσακώνονται, κάτι που συνέβαινε συχνά σύμφωνα με την αστυνομία.

Σοκ προκαλεί το βίντεο από κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε τη στιγμή της δολοφονίας ενός 18χρονου Πακιστανού από Αφγανό στον Βοτανικό την περασμένη εβδομάδα.

Στο βίντεο φαίνονται οι δύο άνδρες να τσακώνονται, κάτι που συνέβαινε αρκετά συχνά!

Σε ένα καρέ ο 24χρονος Αφγανός φαίνεται να χτυπάει τον 18χρονο με ένα μαχαίρι με τον νεαρό από το Πακιστάν να πέφτει αναίσθητος στο έδαφος. Ραγδαίες είναι και οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 6χρονης Στέλλας!

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δολοφονία Γραικού: Ραγδαίες εξελίξεις! Ο δολοφόνος "προδόθηκε" από το ημερολόγιο!

Νέες αποκαλύψεις στην φόρα για την δολοφονία Γραικού! Ραγδαίες εξελίξεις, ο δολοφόνος προδόθηκε από το ημερολόγιο!

Όπως φαίνεται, η δολοφονία του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού ήταν σχεδιασμένη από τον 46χρονο δράστη, προκειμένου να διαγραφεί ένα ποσό 200.000 ευρώ που του όφειλε.

Όπως αποκαλύπτει σε δημοσίευμά της εφημερίδας «Realnews», ο δικηγόρος της οικογένειας του δολοφονημένου επιχειρηματία, ο κτηνοτρόφος χρωστούσε στον επιχειρηματία πάνω από 200.000 ευρώ σε «μαύρα» και μάλιστα υπάρχουν αποδείξεις για αυτό.

Σύμφωνα με τον κ. Κούγια τα παιδιά του επιχειρηματία έχουν στην κατοχή τους και έγγραφες σημειώσεις του θύματος

«Ήθελε να τον σκοτώσει, γιατί αυτά που του χρωστούσε ήταν πάνω από 200.000 ευρώ, "μαύρα". Δεν ήταν το ποσό που λέει. Ο μόνος που μπορούσε να το αποδείξει ήταν ο Γραικός. Υπάρχουν, όμως, και σημειώσεις που αυτός δεν τις ήξερε και τις οποίες δώσαμε την Παρασκευή στην ανακρίτρια. Φαίνονται από τις σημειώσεις ότι τα ζώα που εσφάγησαν και πήρε ο δράστης είναι αξίας άνω των 200.000 ευρώ. Από αυτό φαίνεται ότι ήταν προμελετημένο το έγκλημα. Το μεγάλο ποσό που του χρωστούσε από τα ζώα είναι το "μαύρο". Οπότε σκοτώνοντας αυτόν, εξαφανίζει και το "μαύρο" ποσό», τονίζει ο κ. Κούγιας.