Τραγωδία! Θανατηφόρο τροχαίο στην Ημαθία! Νεκρός ο...

Συγκρούστηκαν τρία οχήματα!

Τραγωδία! Θανατηφόρο τροχαίο στην Ημαθία! Νεκρός ο...

Μεγάλη τραγωδία με θανατηφόρο τροχαίο στην Ημαθία! Νεκρός ο...

Τρία οχήματα συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 35χρονος οδηγός τού ενός από αυτά και να τραυματιστούν οι άλλοι δύο οδηγοί.

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος, που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Βέροιας, στο ύψος του Παλαιοχωρίου.

Διενεργείται προανάκριση από την αστυνομία, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Σοκ: Βρέθηκε νεκρή δικηγόρος σε γκρεμό!

Σοκ προκάλεσε σε όλους ο εντοπισμός μίας νεκρής δικηγόρου στον γκρεμό! Ποια είναι τα αίτια της τραγωδίας;

Μια δικηγόρος που είχε φυλακιστεί επειδή προκάλεσε επεισόδιο σε αεροπλάνο όταν το προσωπικό αρνήθηκε να τη σερβίρει περισσότερο κρασί βρέθηκε νεκρή στο Ανατολικό Σάσεξ, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της The Sun, το πτώμα της 50χρονης Σιμόν Μπερνς βρέθηκε στις ακτές του Ανατολικού Σάσεξ, στο Μπίτσι Χεντ, την 1η Ιουνίου- 13 ημέρες μετά την έξοδό της με άδεια από τη φυλακή.

Εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας δήλωσε στη The Sun Online πως «το πτώμα μιας γυναίκας που βρέθηκε στο Μπίτσι Χεντ την 1η Ιουνίου ταυτοποιήθηκε ως η 50χρονη Σιμόν Μπερνς από το Χόουβ. Ο θάνατός της δεν θεωρείται ύποπτος και οι συγγενείς έχουν ενημερωθεί».

Σοκάρει η οικογενειακή ιστορία του 17χρονου μοντέλου που νικήθηκε από τον καρκίνο!

Σοκ προκαλεί η οικογενειακή ιστορία του 17χρονου μοντέλου, που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο!

Η ίδια έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο τους τελευταίους 9 μήνες, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Η Κρίστι Κρανά έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook: «Οι συνεργάτες μου και εγώ είμαστε συγκλονισμένοι. Έφυγε από την ζωή το μοντέλο μας Υβέτ μετά από 9 μήνες σκληρής μάχης με τον καρκίνο… Μόλις 17 χρόνων… Ήταν ένα καλόψυχο, πανέμορφο, ευγενικό πλάσμα, που πάντα έλεγε ευχαριστώ σε οτιδήποτε κάναμε για εκείνη. Θα έκανε μεγάλη καριέρα και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Κουράγιο στην υπεροχή μανούλα της. Ήταν το μοναχοπαίδι της. Αύριο 4/7 στις 11:00 στο κοιμητήριο της Ηλιούπολης θα είμαστε όλοι εκεί για να πούμε το τελευταίο αντίο στο κοριτσάκι μας. Θερμή παράκληση τα κορίτσια και αγόρια που ήταν μαζί της στη σχολή θα ήθελα να είναι μαζί μας αύριο. Δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Θα είναι πάντα στην καρδιά μας».

Η Κρίστι Κρανά μίλησε στην εφημερίδα Espresso και αποκάλυψε τη συγκλονιστική οικογενειακή ιστορία της 17χρονης.

«Η ζωή της δεν ήταν εύκολη. Η μαμά της ήταν από τη Βουλγαρία και ο μπαμπάς της Νιγηριανός, ο οποίος δεν την αναγνώρισε ποτέ. Αυτό τις πονούσε πολύ, όμως δεν στάθηκε εμπόδιο στο να ζουν με αξιοπρέπεια. Άλλωστε, η μητέρα της είναι πολύ μορφωμένη, για αυτό και η κορούλα της ήταν τόσο ευγενικό, αγγελικό πλάσμα» ανέφερε χαρακτηριστικά στην Espresso η ιδιοκτήτρια πρακτορείου μοντέλων.