Μεγάλη φωτιά στα Σπάτα! Yπάρχουν σπίτια σε κοντινό σημείο!

Τεράστια ανησυχία!

Μεγάλη φωτιά στα Σπάτα! Yπάρχουν σπίτια σε κοντινό σημείο!

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει από το πρωί της Παρασκευή (5/7) στα Σπάτα, με σπίτια να βρίσκονται σε κοντινό σημείο!

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική στο σημείο επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 15 οχήματα και ένα ελικόπτερο.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αρτέμιδος Δημήτρη Μάρκου που μίλησε στον ΘΕΜΑ 104,6 η φωτιά ξέσπασε στην προέκταση της Αττικής οδού σε έναν λόφο κοντά στο εκπτωτικό χωριό και καίει δασική θαμνώδη έκταση.

Ο ίδιος είπε, επίσης, ότι στο σημείο έχει μεταβεί ελικόπτερο για να κάνει ρίψεις νερού ενώ επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια οι κάτοικοι των οποίων θα πρέπει να απομακρυνθούν.

«Η φωτιά κινείται προς το Πικέρμι» πρόσθεσε ο κ. Μάρκου.

Φωτιά στην Εύβοια: Σύλληψη 64χρονου για εμπρησμό! Απίστευτο το πώς έβαλε την πυρκαγιά!

Στη σύλληψη ενός 64χρονου για εμπρησμό προχώρησαν οι Αρχές, για την φωτιά στην Εύβοια! Απίστευτος ο τρόπος με τον οποίο έβαλε την πυρκαγιά!

Η μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη!

Σε μία σύλληψη ενός ατόμου έχει προχωρήσει η αστυνομία για τη φωτιά που είναι σε εξέλιξη στην Εύβοια.

Πρόκειται για έναν 64χρονο, κάτοικο της περιοχής Μανίκια στην Εύβοια, ο οποίος σύμφωνα με την Πυροσβεστική, έκαιγε ξερά χόρτα έξω από το σπίτι του. Σύμφωνα με τα στοιχεία η φωτιά ξεκίνησε από τον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού του.

O 64χρονος συνελήφθη από πυροσβέστες και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Χαλκίδας. Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) βρίσκεται στην περιοχή της Εύβοιας, προς διερεύνηση των αιτιών, για τις πυρκαγιές που είναι σε εξέλιξη στον Άγιο Γεώργιο και στο Πυργί. Το ξέρατε πως άνοιξε ξανά η ταβέρνα στο Μάτι, όπου είχαν "χαθεί" 26 άνθρωποι στη φονική πυρκαγιά!