Έκτακτο! Έκρηξη σε εμπορικό κέντρο! Δεκάδες τραυματίες!

Σοβαροί τραυματισμοί!

Έκτακτο! Έκρηξη σε εμπορικό κέντρο!  Δεκάδες τραυματίες!

Έκτακτο! Έκρηξη σε εμπορικό κέντρο! Δεκάδες οι τραυματίες!

Έκρηξη αερίου σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα σε εμπορικό κέντρο!

Σε γνωστό εμπορικό της Φλόριντα! Από την έκρηξη προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές. Σύμφωνα με το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι WPLG, υπάρχουν είκοσι τραυματίες, δύο από τους οποίους έχουν τραυματισθεί σοβαρά.

Δείτε τις πρώτες εικόνες και βίντεο:

Έκτακτη είδηση: Μεγάλη φωτιά στη Φυλή!

Έκτακτη είδηση: Ξέσπασε μεγάλη φωτιά στη Φυλή!

Φωτιά σε δασική έκταση στη Φυλή, ξέσπασε λίγο μετά τις 7.30 το απόγευμα του Σαββάτου, κοντά στο γήπεδο του Θρασύβουλου.

Άμεσα υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση πυροσβεστικών δυνάμεων και στην περιοχή έχουν σπεύσει και επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα, το Μηχανοκίνητο Ειδικό Τμήμα Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων (ΜΕΤΠΕ) με 10 πυροσβέστες και 5 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα με 5 πυροσβέστες ενώ από αέρος επιχειρεί ένα ελικόπτερο.

Έκτακτο! Ξέσπασε φωτιά στον Ασπρόπυργο!

Έσκασε έκτακτο! Ξέσπασε φωτιά στον Ασπρόπυργο!

Η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι και καίει ξερά χόρτα εκδηλώθηκε εντός οικοπεδικού χώρου στην περιοχή Νέα Ζωή. Στο σημείο έχουν σπεύσει άνδρες της πυροσβεστικής με πέντε οχήματα.

Μετά από εντολή της πυροσβεστικής διεκόπη η ηλεκτροδότηση στο τμήμα Λιόσια-Κιάτο του Προαστικού Σιδηρόδρομου λόγω του έντονου καπνού που υπάρχει στην περιοχή.Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ οι συρμοί παραμένουν στην Νέα Πέραμο και την Κόρινθο μέχρι νεοτέρας.

Φωτιά στην Εύβοια: Σύλληψη 64χρονου για εμπρησμό! Απίστευτο το πώς έβαλε την πυρκαγιά!

Στη σύλληψη ενός 64χρονου για εμπρησμό προχώρησαν οι Αρχές, για την φωτιά στην Εύβοια! Απίστευτος ο τρόπος με τον οποίο έβαλε την πυρκαγιά!

Η μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη!

Σε μία σύλληψη ενός ατόμου έχει προχωρήσει η αστυνομία για τη φωτιά που είναι σε εξέλιξη στην Εύβοια.
Πρόκειται για έναν 64χρονο, κάτοικο της περιοχής Μανίκια στην Εύβοια, ο οποίος σύμφωνα με την Πυροσβεστική, έκαιγε ξερά χόρτα έξω από το σπίτι του. Σύμφωνα με τα στοιχεία η φωτιά ξεκίνησε από τον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού του.

O 64χρονος συνελήφθη από πυροσβέστες και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Χαλκίδας. Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) βρίσκεται στην περιοχή της Εύβοιας, προς διερεύνηση των αιτιών, για τις πυρκαγιές που είναι σε εξέλιξη στον Άγιο Γεώργιο και στο Πυργί. Το ξέρατε πως άνοιξε ξανά η ταβέρνα στο Μάτι, όπου είχαν "χαθεί" 26 άνθρωποι στη φονική πυρκαγιά!