Ο Αρκάς «ξαναχτυπά»: Η προτροπή και η υπενθύμιση προς τους ψηφοφόρους!

Ανήμερα των βουλευτικών εκλογών!

Ο Αρκάς «ξαναχτυπά»: Η προτροπή και η υπενθύμιση προς τους ψηφοφόρους!

Ο Αρκάς «ξαναχτυπά» και στόχο αυτήν την φορά έχει την προτροπή και η υπενθύμιση προς τους ψηφοφόρους!

Τα δικά του μηνύματα έστειλε σήμερα ο Αρκάς προς τους Έλληνες ψηφοφόρους, με δύο αναρτήσεις στην επίσημη σελίδα του στο Facebook.

Ανήμερα των βουλευτικών εκλογών, ο γνωστός σκιτσογράφος αναδημοσίευσε σκίτσο με την «Κυριακή», η οποία παίρνει πρωινό στο κρεβάτι και καλεί τους πολίτες να πάνε να ψηφίσουν.

Το συγκεκριμένο σκίτσο είχε δημοσιευτεί ανήμερα του επαναληπτικού γύρου των Αυτοδιοικητικών 2019.

«Μην τεμπελιάζετε! Σηκωθείτε να πάτε να ψηφίσετε!» αναφέρει με νόημα η «Κυριακή», στέλνοντας το μήνυμα για μαζική προσέλευση στις κάλπες.

Posted by ARKAS -The Original Page on Saturday, July 6, 2019

Λίγο αργότερα, με δεύτερο σκίτσο του, ο Αρκάς υπενθύμισε στους Έλληνες πολίτες κάτι πολύ σημαντικό: «Θυμήσουν πως ό,τι βάλεις στο φάκελο, το βάζεις και στη ζωή σου», λέει με νόημα ο ήρωας του Αρκά.

Posted by ARKAS -The Original Page on Sunday, July 7, 2019

Εκλογές 2019: Το επικό σκίτσο του Αρκά για την ήττα του Τσίπρα!

Το επικό σκίτσο του Αρκά για την ήττα του Τσίπρα στις εκλογές 2019, έχει ήδη γίνει viral!

Ο αγαπημένος σκιτσογράφος δεν χρησιμοποιεί αυτή τη φορά τον πιτσιρικά Αλέξη Τσίπρα, από την σειρά «τα παιδικά χρόνια ενός πρωθυπουργού».

Καταφεύγει στον προφήτη ο οποίος μονολογεί: «Είναι κακό να μην ξέρεις να χάνεις, και ακόμα χειρότερο να μην ξέρεις γιατί χάνεις!». Δείτε το επικό σκίτσο αλλά και... αυτό:

Εκλογές 2019: Ψήφισαν Τσίπρας και Μητσοτάκης! Ποιος δεν βρήκε ούτε ένα μέλος εφορευτικής επιτροπής;

Το επικό σκίτσο του Αρκά για την ήττα του Τσίπρα!

Περιστέρα Μπαζιάνα: Στο πλευρό του Τσίπρα μετά την ήττα του στις εκλογές! Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν τη σύγχυσή της!

Στο πλευρό του Τσίπρα μετά την ήττα του στις εκλογές, βρέθηκε η Περιστέρα Μπαζιάνα! Μάλιστα, υπάρχουν φωτογραφίες που μαρτυρούν τη σύγχυσή τους!

Η Περιστέρα Μπαζιάνα έφτασε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου μαζί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, λίγο μετά το τελικό exit poll που έδειχνε μπροστά τη ΝΔ με 8,5 μονάδες έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές 2019. Συγκεκριμένα, η ΝΔ προηγείται με 32,5-34,5%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ: 24-26%, ενώ η εκτίμηση του υπουργείου Εσωτερικών για το τελικό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές είναι 9 μονάδες.

Ο Στέλιος Παππάς, θέλοντας προφανώς να παρηγορήσει την σύντροφο του πρωθυπουργού Περιστέρα Μπαζιάνα της είπε, σύμφωνα με πληροφορίες: «Θέλω να χαμογελάς, μην είσαι έτσι. Εχουμε πολύ δρόμο ακόμα!». Ο Αλέξης Τσίπρας, πάντως, κατά την άφιξη του στην Κουμουνδούρου δεν έκανε καμία δήλωση, ωστόσο λίγο αργότερα ανακοίνωσε εκλογές!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Η Περιστέρα Μπαζιάνα με τον Αλέξη Τσίπτα μετά την ήττα του στις εκλογέςΟ Αλέξης Τσίπρας μετά την ήττα του στις εκλογές