Οκτώ τραυματίες από πτώση δέντρου στα Οινόφυτα - Ανάμεσά τους και παιδιά

Παραλίγο τραγωδία!

Οκτώ τραυματίες από πτώση δέντρου στα Οινόφυτα - Ανάμεσά τους και παιδιά

Πτώση δέντρου στα Οινόφυτα προκάλεσε τον τραυματισμό οκτώ ανθρώπων, μεταξύ αυτών και παιδιά!

Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε Αγλαΐα Κυριακού, Ευαγγελισμό και Αττικό Νοσοκομείο.

Τον τραυματισμό οκτώ ατόμων προκάλεσε πτώση δέντρου πάνω σε σκηνή στο hot spot στα Οινόφυτα. Ανάμεσα στους τραυματίες βρίσκονται και δύο παιδιά που έχουν μεταφερθεί στο Αγλαϊα Κυριακού.

Αλλοι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Αττικό Νοσοκομείο και οι υπόλοιποι, ανάμεσα στους οποίους είναι και η μητέρα των δύο παιδιών μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό. 8χρονη Αλεξία: Αυτή είναι σήμερα η κατάσταση της υγείας της!

Οι τραυματίες από την πτώση του δέντρου στη σκηνή του hot spot στα Οινόφυτα φέρουν ελαφρά τραύματα, ενώ στο σημείο έχουν μεταβεί και οχήματα της ΕΛ.ΑΣ ώστε να συνδράμουν τους πυροσβέστες να κόψουν το δέντρο.

Σοκ! Υπέστη σοβαρό τραυματισμό στην Μάνη ο...

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι υπέστη σοβαρό τραυματισμό στην Μάνη ο...

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1 όταν συνέβη το ατύχημα είχε ήδη διανύσει 50 χιλιόμετρα με το ποδήλατο.

Ο λόγος για τον Αμερικανό πρέσβης Τζέφρι Πάιατ ο οποίος τραυματίσθηκε από ατύχημα με το ποδήλατο στη Μάνη.

Σοκ! Υπέστη σοβαρό τραυματισμό στην Μάνη ο...

Ο κ. Πάιατ επιστρέφει στην Αθήνα για να συνεχίσει την θεραπεία του και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τις πολλές ευχές για ταχεία ανάρρωση που δέχθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αμερικανός Πρέσβης υπέστη κάταγμα στο ισχίο του.

Σοκ! Υπέστη σοβαρό τραυματισμό στην Μάνη ο..

Τραγωδία! Βρέθηκε νεκρός μετά από συντριβή ελικοπτέρου πασίγνωστος μεγιστάνας!

Τραγωδία! Βρέθηκε νεκρός μετά από συντριβή ελικοπτέρου πασίγνωστος μεγιστάνας!

Τραγικό θάνατο βρήκε ο 60χρονος Αμερικανός δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Κρις Κλάιν, που ασχολούταν με την εξόρυξη άνθρακα και είχε καθαρή περιουσία 1,8 δισ. δολαρίων, έπειτα από συντριβή του ελικοπτέρου που επέβαινε, στις Μπαχάμες.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Royal Bahamas Police Force, επτά άνθρωποι βρήκαν θάνατο στο συγκεκριμένο δυστύχημα, που έλαβε χώρα αργά το μεσημέρι της Πέμπτης.

Αστυνομικοί και κάτοικοι του μικρού νησιού Grand Cay, στο σύμπλεγμα νησιών Abacos, εντόπισαν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου μέσα στη θάλασσα και ανέσυραν τέσσερις γυναίκες και τρεις άντρες, χωρίς να δώσουν επιπλέον στοιχεία.

Την παρουσία του Cline μεταξύ των θυμάτων αποκάλυψε ο Κυβερνήτης της Δυτικής Βιρτζίνια και προσωπικός φίλος του επιχειρηματία, Jim Justice, ενώ έγινε επίσης γνωστό πως η μια από τις τέσσερις νεκρές γυναίκες που ανασύρθηκαν, ήταν κόρη του επιχειρηματία.

Τραγωδία! Βρέθηκε νεκρός μετά από συντριβή αεροσκάφους ο...