Άνγκελα Μέρκελ: Αποκαλύφθηκε τι σιγοψιθύριζε στο τελευταίο της τρέμουλο!

Ο ειδικός διάβασε τα χείλη της!

Άνγκελα Μέρκελ: Αποκαλύφθηκε τι σιγοψιθύριζε στο τελευταίο της τρέμουλο!

Αποκαλύφθηκε τι σιγοψιθύριζε η Ανγκέλα Μέρκελ στο τελευταίο της τρέμουλο, το οποίο συγκλόνισε ξανά!

Ένας ειδικός μπόρεσε να διαβάσει τα χείλη της πολιτικού!

Στη διάρκεια της νέας κρίσης που έπαθε χθες η Άνγκελα Μέρκελ , όταν άρχισε και πάλι να τρέμει ανεξέλεγκτα κατά την υποδοχή του Φινλανδού πρωθυπουργού στο Βερολίνο ο φακός τη συνέλαβε να ψελλίζει κάτι ανεπαίσθητα. Τι ήταν όμως αυτό;

Ο γερμανικός ραδιοφωνικός σταθμός “Antenne Bayern” επιστράτευσε την ειδικό στη χειλανάγνωση Τζούντιθ Χάρπερ για να βρει τι έλεγε η καγκελάριος την ώρα του τρέμουλου.

Κι όπως απεφάνθη, η Μέρκελ έλεγε «θα τα καταφέρω» προσπαθώντας προφανώς να δώσει θάρρος στον εαυτό της και να αντέξει τη νέα δοκιμασία, τρίτη σε διάστημα λίγων εβδομάδων.

Νέο σοκ με την Μέρκελ: Την έπιασε νέο τρέμουλο μπροστά στις κάμερες! (Βίντεο)

Η Άνγκελα Μέρκελ σόκαρε ξανά, καθώς η Καγκελάριος της Γερμανίας είχε νέο περιστατικό με τρέμουλο μπροστά στις κάμερες!

Η Ανγκελα Μέρκελ εμφανίστηκε και πάλι να τρέμει, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες!

Το νέο περιστατικό έγινε σήμερα το πρωί κατά την διάρκεια συνάντησής της με τον πρόεδρο της Γερμανίας Φρανκ-Βάλτερ Στάινμεγιερ στο Βερολίνο.

Ο εκπρόσωπός της έσπευσε να δηλώσει ότι η καγκελάριος είναι καλά στην υγεία της. Τι συμβαίνει όμως στην πραγματικότητα;

Στις 18 Ιουνίου, όλος ο πλανήτης είχε συγκλονιστεί από την εικόνα της Μέρκελ να τρέμει σύγκορμη δίπλα στον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζενένσκι, κατά την υποδοχή του στην καγκελαρία.

Η καγκελάριος στέκονταν δίπλα στον κ. Ζελένσκι κατά την απόδοση στρατιωτικών τιμών, όταν ξαφνικά, κατά την διάρκεια της ανάκρουσης του γερμανικού ύμνου, άρχισε εμφανώς να τρέμει.

Αμέσως μόλις το επεισόδιο αυτό ολοκληρώθηκε, η Μέρκελ συνέχισε το πρόγραμμά της κανονικά. Λίγο αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου, όταν ερωτήθηκε για το περιστατικό, δήλωσε γελώντας: «Στο μεταξύ ήπια τουλάχιστον τρία ποτήρια νερό και είμαι πολύ καλά». Από την πλευρά του ο κ. Ζελένσκι θέλησε να αστειευτεί: «Στεκόμουν δίπλα της και, πιστέψτε με, ήταν ασφαλής».