Φωτιά καίει τα μεγαλύτερα στούντιο!

Στιγμές αγωνίας!

Φωτιά καίει τα μεγαλύτερα στούντιο!

Φωτιά καίει τα μεγαλύτερα στούντιο και αυτή την ώρα οι πυροσβέστες δίνουν μάχη!

Μεγάλη πυρκαγιά εκδηλώθηκε στα στούντιο της Warner Bros στα βόρεια του Λονδίνου και ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας έχουν σπεύσει στο σημείο για να την κατασβέσουν.

Δεκαπέντε πυροσβεστικά οχήματα με 75 πυροσβέστες συμμετέχουν στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς, στα στούντιο Λίβεσντεν του Χέρτφορντσιρ, σύμφωνα με τις τοπικές δημοτικές αρχές.

Τα στούντιο, όπου γυρίστηκαν μεταξύ άλλων οι ταινίες της σειράς Χάρι Πότερ, ήταν άδεια όταν ξεκίνησε η φωτιά, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα. Εκεί έχουν γυριστεί επίσης σκηνές ή μεγάλο μέρος ταινιών του Τζέιμς Μποντ και των σειρών "Μαχητές των Δρόμων" και "Επικίνδυνες Αποστολές". Φωτιά στα Σπάτα: Σύλληψη 72χρονης για εμπρησμό!

Το κτίριο αυτό ήταν εργοστάσιο μαχητικών αεροσκαφών κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Μετατράπηκε σε στούντιο το 1994 από τους παραγωγούς της ταινίας "Επιχείρηση χρυσά μάτια" που αναζητούσαν έναν χώρο για τα γυρίσματα.

Φωτιά καίει τα μεγαλύτερα στούντιο!

Μεγάλη φωτιά σε θερμοηλεκτρικό σταθμό! Στα 50 μέτρα ύψος οι φλόγες! (Βίντεο)

Ξέσπασε μεγάλη φωτιά στην Ρωσία! Στα 50 μέτρα οι φλόγες!

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι έχουν τραυματισθεί, σύμφωνα με την περιφερειακή υπηρεσία του υπουργείου Υγείας.

Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik μεταδίδει πως αεροσκάφη ετοιμάζονται για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ένα ειδικό τρένο έχει σταλεί επίσης στον τόπο της πυρκαγιάς για να συνδράμει στην κατάσβεση. Συναγερμός από την πύρινη λαίλαπα στη χώρα! Εκκενώθηκε χωριό στη Λαμία!

Ο συγκεκριμένος θερμοηλεκτρικός σταθμός εξυπηρετεί το προάστιο Μιτίστσι, καθώς και τις βόρειες και βορειοανατολικές περιοχές της ρωσικής πρωτεύουσας.

Συναγερμός στην Αμφίκλεια! Ξέσπασε πυρκαγιά! Εκκενώθηκαν κατασκηνώσεις με εκατοντάδες παιδιά!

Συναγερμός στην Αμφίκλεια! Ξέσπασε πυρκαγιά και εκκενώθηκαν κατασκηνώσεις με εκατοντάδες παιδιά!

Ισχυρή φωτιά ξέσπασε τις πρώτες πρωινές ώρες στην περιοχή της Αμφίκλειας, καθώς στην περιοχή Ελάτη, κοντά στον Επτάλοφο!

Η πυρκαγιά είναι πιθανόν να προκλήθηκε, σύμφωνα με αρμόδιους, από κεραυνό!

Εκείνη την ώρα έπνεαν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή και δημιουργήθηκε ιδιαίτερα μεγάλο μέτωπο πολύ γρήγορα.

Έσπευσαν επιτόπου πυροσβεστικές δυνάμεις για να την αντιμετωπίσουν, ενώ παράλληλα δόθηκε εντολή να εκκενωθούν κατασκηνώσεις που βρίσκονται λίγα χιλιόμετρα μακρύτερα, καθώς το μέτωπο έδειχνε να κατευθύνεται προς εκεί.

Η επιχείρηση που έγινε μέσα στη νύχτα μεταφέρθηκαν 200 μαθητές που βρίσκονταν σε δύο κατασκηνώσεις κοντά στην Αμφίκλεια στον Παρνασσό.

Η μία κατασκήνωση είναι για Προσκόπους, η δεύτερη κατασκήνωση για χριστιανικές οργανώσεις. Και οι δυο ήταν γεμάτες παιδιά και εκτιμήθηκε ότι πρέπει να εκκενωθούν για προληπτικούς λόγους.

Γύρω στις 04:00 το πρωί ολοκληρώθηκε η μεταφορά των μαθητών με λεωφορεία στο Γυμνάσιο και Λύκειο της Αμφίκλειας όπου παραμένουν έως και τώρα.

Ενώ περίπου στις 05:30 το πρωί άρχισε να βρέχει με αποτέλεσμα το μέτωπο της φωτιάς να περιοριστεί σε συνδυασμό με τις κινήσεις των πυροσβεστικών δυνάμεων.