Έκτακτο δελτίο καιρού: Έρχονται ακραία καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες!

Πού θα χτυπήσουν;

Έκτακτο δελτίο καιρού: Έρχονται ακραία καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες!

Έκτακτο δελτίο καιρού, με ακραία καιρικά φαινόμενα να έρχονται τις επόμενες ώρες!

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού το Σάββατο μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Ο καιρός θα παρουσιάσει πρόσκαιρη επιδείνωση στην Κεντρική και Βόρεια Μακεδονία, όπου θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Οι περιοχές που θα επηρεαστούν αρχικά θα είναι το βόρειο Ιόνιο, η Ήπειρος και πιθανόν η δυτική Στερεά, ενώ από τα μεσάνυχτα μέχρι και τις μεσημβρινές ώρες της Κυριακής η Μακεδονία (κυρίως η κεντρική και ανατολική Μακεδονία), τα βόρεια τμήματα της Θεσσαλίας, οι βόρειες Σποράδες καθώς και τα νησιά του βορείου Αιγαίου. Διαβάσατε την προειδοποίηση του Τάσου Αρνιακού;

Καιρός για το Σαββατοκύριακο: Η Χριστίνα Σούζη κρούει τον κώδωνα του κινδύνου! «Έρχονται καταιγίδες» (Βίντεο)

Ο καιρός για το Σαββατοκύριακο από την Χριστίνα Σούζη, η οποία κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, με καταιγίδες να έρχονται!

Εχθές η μετεωρολόγος εξήγησε τι συνέβη στην Χαλκιδική μετά το ξαφνικό μπουρίνι..

Η Χριστίνα Σούζη τονίζει ότι στην Βόρεια Ελλάδα κυρίως θα σημειωθούν τα έντονα καιρικά φαινόμενα (μπόρες και καταιγίδες) και στην υπόλοιπη Ελλάδα ο καιρός θα είναι αίθριος!

Οι άνεμοι θα φτάσουν μέχρι τα 6 μποφόρ! Στην Αττική λίγη συννεφιά με αρκετή μετά ηλιοφάνεια! Στην Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες!

Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και το Σαββατοκύριακο! Η Χριστίνα Σούζη προειδοποιεί ότι τα καιρικά φαινόμενα θα είναι έντονα την Κυριακή!

Δείτε την πρόγνωση

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί! Που θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία (Βίντεο)

Ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί που θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία!

Νέα προειδοποίηση για την κακοκαιρία!

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρει:

Περι ερωτημάτων σας όσον αφορά στην έγκαιρη πρόβλεψη της φονικής κακοκαιρίας στη βόρεια Ελλάδα! Για εκείνους που αναρωτιούνται αν η φονική κακοκαιρία είχε ΕΓΚΑΙΡΑ και ΕΓΚΥΡΑ προβλεφθεί θα ήθελα να τους πω ότι στην ΕΡΤ 3 (και δεν είναι η πρώτη φορά) είχε ΤΟΝΙΣΤΕΙ απο προχθές όπως και στη σελίδα μου στο facebook. Μάλιστα το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ" περιέγραψα με κάθε λεπτομέρεια την εξέλιξή της και τόνισα την ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ της, αυτό δηλαδή που συνέβη τις βραδινές ώρες. Για του λόγου το αληθές, ολα αναφέρονται στο βίντεο (Την Τετάρτη το πρώι στις 10:30) μαζί και η πιθανότητα για έντονα καιρικά φαινόμενα και την ερχόμενη Κυριακή!

Ο καιρός χειμώνα - καλοκαίρι δεν έχει ωράριο για μένα φίλες και φίλοι εδώ και χρόνια τώρα...

Ο καιρός βελτιώθηκε σταδιακά από εχθές μετά την σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε την Βόρεια Ελλάδα.. Ο καιρός θα είναι άστατος κυρίως στα Ηπειρωτικά και ο υδράργυρος θα πέσει..

Ο Σάκης Αρναούτογλου τόνισε πώς ο υδράργυρος δεν θα ξεπεράσει τους 33 βαθμούς κελσίου στην νότια χώρα!

Πώς όμως θα κυμανθεί ο καιρός και το Σαββατοκύριακο, σε ποιες περιοχές θα σημειωθούν καταιγίδες και μπόρες;

Δείτε το σχετικό βίντεο: