Βάρβαρες σκηνές στη Χαλκίδα: Λουόμενοι σκότωσαν ξιφία που προσπαθούσε να γεννήσει!

Απαράδεκτο!

Βάρβαρες σκηνές στη Χαλκίδα: Λουόμενοι σκότωσαν ξιφία που προσπαθούσε να γεννήσει!

Βάρβαρες σκηνές στη Χαλκίδα, όπου λουόμενοι σκότωσαν ξιφία που προσπαθούσε να γεννήσει!

Αισθήματα οργής και αποτροπιασμού προκαλεί η είδηση ότι λουόμενοι στην πλαζ Αστέρια της Χαλκίδας κυνήγησαν και πετροβόλησαν μέχρι θανάτου έναν θηλυκό ξιφία, ο οποίος έφτασε λίγα μέτρα από την στεριά, προκειμένου να γεννήσει.

Σύμφωνα με το eviazoom.gr, το περιστατικό συνέβη πριν από λίγα 24ωρα.

Στο σχετικό βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα ενημέρωσης, φαίνονται ορισμένοι εκ των παραθεριστών να κυνηγούν και να πετούν διάφορα αντικείμενα στον ξιφία, που προσπαθεί να ξεφύγει από τον ανθρώπινο κλοιό.

Καταγγελίες από αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι, αρχικά, οι λουόμενοι πίστεψαν ότι πρόκειται για κάποιο είδος καρχαρία. Πολύ γρήγορα, ωστόσο, κατάλαβαν ότι επρόκειτο για ξιφία, που είναι εντελώς ακίνδυνος. Νέα συμφορά στη Χαλκιδική: Μετά τη φονική θεομηνία ήρθαν οι πυρκαγιές!

Παρ' όλα αυτά, σύμφωνα με τις καταγγελίες, αυτό δεν τους εμπόδισε να κυνηγήσουν και τελικά να σκοτώσουν το ψάρι, δίχως μάλιστα να υπάρξει η παραμικρή αντίδραση από τους άνδρες του Λιμεναρχείου, για τους οποίους επίσης υπάρχουν καταγγελίες ότι ήταν αυτόπτες μάρτυρες της φρικαλέας πράξης.

Μεγάλη φωτιά στην Εύβοια! Καίει δασική περιοχή!

Μεγάλη φωτιά στην Εύβοια, η οποία καίει δασική περιοχή! Η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Πλατάνια του δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων.

Δίνουν μάχη οι πυροσβέστες για την κατάσβεσή της!

Νέα φωτιά ξέσπασε περίπου στις 17:00 το απόγευμα της Παρασκευής στην Εύβοια. Η φωτιά μαίνεται σε δασική έκταση στην περιοχή Πλατάνια του δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων Ευβοίας. Φωτιά ξέσπασε στα μεγαλύτερα στούντιο!

Για την κατάσβεση της φωτιάς έχουν κινητοποιηθεί δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη PZL, 30 πυροσβέστες με 14 οχήματα και ακόμη 18 άτομα σε πεζοπόρο τμήμα.

Νέα συμφορά στη Χαλκιδική: Μετά τη φονική θεομηνία ήρθαν οι πυρκαγιές!

Νέα συμφορά στη Χαλκιδική, καθώς μετά τη φονική θεομηνία ήρθαν οι πυρκαγιές λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι!

Η φωτιά καίει σε αγροτική περιοχή στον δρόμο από Νικήτη προς Νέο Μαρμαρά και βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ειδικότερα, η φωτιά εκδηλώθηκε στις 12.55, λίγο μετά τη Νικήτη, στη συμβολή του κεντρικού οδικού δικτύου που κατευθύνεται προς Νέο Μαρμαρά.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά καίει ξερά χόρτα και πουρνάρια σε έκταση περίπου δέκα στρεμμάτων.

Στο σημείο έχουν σπεύσει 10 οχήματα με περίπου 20 άνδρες της Πυροσβεστικής. Φωτιά στα Σπάτα: Σύλληψη 72χρονης για εμπρησμό!

Η μία κατασκήνωση είναι για Προσκόπους, η δεύτερη κατασκήνωση για χριστιανικές οργανώσεις. Και οι δυο ήταν

Πηγή: voria.gr