Απολογία πατροκτόνου: «Τρώγαμε ψωμί με αίμα»

Όλα όσα είπε!

Απολογία πατροκτόνου: «Τρώγαμε ψωμί με αίμα»

Όπως υποστηρίζει, σκότωσε τον πατέρα του για να γλιτώσει τα μικρότερα αδέλφια του και τον ίδιο από την κακοποίηση, τρώγοντας ψωμί με αίμα!

Συγκλονίζει η απολογία του 27χρονου Αλέξη, ο οποίος, όπως υποστηρίζει, σκότωσε τον πατέρα του για να γλιτώσει τα μικρότερα αδέλφια του και τον ίδιο από την κακοποίηση.

Ο 27χρονος κατηγορούμενος ζήτησε συγγνώμη λέγοντας: «Δεν ήθελα να σκοτώσω τον πατέρα μου, ο ίδιος ο πατέρας μου με αυτά που έκανε μου δημιούργησε πόνο, οργή. Δεν υπήρχε μέρα που να μη φάμε ξύλο, που να μη δω τη μητέρα μου να σέρνεται, που να μη βγάζω αίμα από το στόμα και τη μύτη. Δεν ήταν πατέρας, ήταν τέρας. Δεν ενδιαφερόταν για κανέναν».

«Τον μεγαλύτερο εξευτελισμό τον έζησα ένα πρωί. Περάσαμε με το καράβι στη Κυλλήνη. Μου έσκισε τα ρούχα και με έβαλε να ζητιανεύω για να βγάλει λεφτά. Τα άλλα παιδιά έπαιζαν και με έβλεπαν να ζητιανεύω. Δε θα το ξεχάσω ποτέ. Είναι περασμένα αλλά όχι ξεχασμένα», είπε στην απολογία του.

Συγκλονιστική ήταν η περιγραφή του για το πώς έφτασε στη δολοφονία του πατέρα του: «Μου είχε πει «θα π… ξω εγώ την αδελφή σου και όταν δε θα μπορώ θα την π… ξεις εσύ. Συνέχιζε να με πιέζει, να του φέρω γυναίκα και συγκεκριμένα την αδελφή μου. Μου είπε πως αν δεν του την πάω, θα μας σκοτώσει όλους και τα μικρά παιδιά του και μετά θα αυτοκτονήσει. Τρελάθηκα και έγινε, ό,τι έγινε. Ο ίδιος ο πατέρας μου με ανάγκασε να φτάσω σ’ αυτό το σημείο».

Το χρονικό της τραγωδίας

Τον Ιούνιο του 2018 ο συνταξιούχος ταχυδρόμος βρέθηκε βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, πυροβολημένος από κυνηγετικό όπλο, στη Ζάκυνθο.

Όπως υποστήριξε ο 26χρονος γιος του, ο πατέρας του κακοποιούσε για χρόνια εκείνον και τα αδέλφια του. Αυτό όμως που του όπλισε το χέρι, ήταν όταν έμαθε για την κακοποίηση της 10χρονης αδελφής του. Τότε θόλωσε και αποφάσισε να τιμωρήσει τον 70χρονο πατέρα του.

Μετά την απολογία του κατηγορούμενου, θα ακολουθήσει η αγόρευση του Εισαγγελέα και η απόφαση του δικαστηρίου.

Φρικιαστικό έγκλημα στην Κάρπαθο: Τον σκότωσε με 9 μαχαιριές και προσπάθησε να κρυφτεί σε βραχονησίδα!

Φρικιαστικό έγκλημα στην Κάρπαθο, όταν ένας άνδρα σκότωσε με 9 μαχαιριές έναν 68χρονο και προσπάθησε να κρυφτεί σε βραχονησίδα!

Έγκλημα σοκ στο νησί της Καρπάθου, όπου εχθες στις 12:10 το βράδυ, ένας 27χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι και σκότωσε με περισσότερες από 9 μαχαιριές, έναν 68χρονο ιδιοκτήτη μπαρ στην περιοχή Πηγάδια.

Όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες μιλώντας στη Ροδιακή, χωρίς να υπάρξει καμία απολύτως αντιπαράθεση προηγουμένως. Ο 27χρονος, που φαίνεται να αντιμετώπιζε παλαιότερα ψυχολογικά προβλήματα, πήγε στο κατάστημα του 68χρονου και ξαφνικά τράβηξε μαχαίρι και τον χτύπησε για περισσότερες από 9 φορές, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αρμόδιες αρχές.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού όπου και εξέπνευσε ενώ η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του. Ο 27χρονος, όχι μόνο δεν σταμάτησε στις εντολές των αστυνομικών, αλλά αντέδρασε βίαια, έφυγε από το σημείο, έπεσε στη θάλασσα και σύμφωνα με τα όσα είπαν στη Ροδιακή κάτοικοι του νησιού κολύμπησε σε κοντινή βραχονησίδα όπου και κρύφτηκε!

Αμέσως κινητοποιήθηκε και το λιμενικό σώμα όπου στη συνέχεια με πλωτό σκάφος, αστυνομικοί και λιμενικοί έσπευσαν στο σημείο όπου τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες.
Το νησί είναι σοκαρισμένο από το περιστατικό. Ο ίδιος ο δράστης, δεν έδωσε την παραμικρή εξήγηση στους αστυνομικούς για το πως έφθασε στο φονικό.

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Πηγή: rodiaki.gr

Κύπρος: Το πρόσωπό της 26χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της! Για πρώτη φορά...

Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα το πρόσωπο της 26χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της στην Κύπρο!

Δύο νέοι άνθρωποι νεκροί σήμερα στη Λεμεσό. Μια 26χρονη θύμα και ο 36χρονος πρώην σύντροφος της θύτης και αυτόχειρας. Ο 35χρονος Πέτρος Παπαντωνίου πυροβόλησε δυο φορές στο κεφάλι την 26χρονη πρώην σύντροφο του Σοφία Ζήνωνος και στην συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε γύρω στις 2 τα ξημερώματα σε ερημική περιοχή που χρησιμοποιειυσι ως πεδίο βολής. Ο Παπαπέτρου πήγε εκεί με το αυτοκίνητό του έχοντας μαζί την κυνηγετική του καραμπίνα. Στο σημείο κατέφθασε μετά από λίγη ώρα η πρώην σύντροφος του Σοφία.

Κύπρος: Το πρόσωπό της 26χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της! Για πρώτη φορά...

Αναπάντητό παραμένει το ερώτημα αν η άτυχη κοπέλα μετέβηκε στο σημείο επειδή την κάλεσε ο πρώην φίλος της, η αν είχε ειδοποιηθεί από τρίτο πρόσωπό, ότι ο δράστης και αυτοχειρίας επιδίωκε να κάνει κακό στον εαυτό του και μετέβηκε στο σημείο για να τον αποτρέψει.

Τα πτώματα και των δύο εντόπισε να κείτονται σε λίμνη αίματος στο έδαφος περίπου μισή ώρα αργότερα, ο πατέρας του 35χρονου, ο οποίος γνώριζε πού θα πήγαινε ο γιος του και ανησύχησε.

Ο 35χρονος και η 26χρονη διατηρούσαν δεσμό και το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκονταν σε διάσταση. Σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπου της αστυνομίας, οι δύο «βρέθηκαν στο σημείο και φαίνεται ότι υπήρξε μία διαφωνία μεταξύ τους και τότε ο 35χρονος πυροβόλησε εξ επαφής με κυνηγετικό όπλο την 26χρονη και στη συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του με το ίδιο όπλο.

Η άτυχη Σοφία ήταν μητέρα ενός εξάχρονου κοριτσιού.