Θρήνος στην Χαλκίδα! Νεκρό κοριτσάκι σε ηλικία 1,5 ετών!

Θλίψη!

Θρήνος στην Χαλκίδα! Νεκρό κοριτσάκι σε ηλικία 1,5 ετών!

Θρήνος στην Χαλκίδα! Νεκρό κοριτσάκι σε ηλικία 1,5 ετών!

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής στα επείγοντα του νοσοκομείου Χαλκίδας χωρίς σφυγμό από τους γονείς του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για ένα κοριτσάκι ρομά.

Οι γονείς του το πήγαν στις 7:15 το πρωί της Κυριακής στο νοσοκομείο Χαλκίδας χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Δυστυχώς οι γιατροί δεν μπόρεσαν να το βοηθήσουν αφού το κοριτσάκι είχε ήδη πεθάνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αδικοχαμένο κοριτσάκι είχε νοσηλευτεί πριν 15 ημέρες στο νοσοκομείο «Παίδων» στην Αθήνα, όπου οι γιατροί ενημέρωσαν τους γονείς για κάποιο μικρόβιο στο αίμα του παιδιού.

Οι γονείς του ωστόσο το πήραν και έφυγαν από το νοσοκομείο, χωρίς να παραμείνουν για τη θεραπεία που τους συνέστησαν οι γιατροί. Αβάσταχτος πόνος στη Λάρισα: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονο κοριτσάκι

Η νεκροψία νεκροτομή που παραγγέλθηκε θα δείξει από τι ακριβώς «έφυγε» το άτυχο κοριτσάκι.

Θρήνος στην Ηλεία! Νεκρό 19χρονο παλικάρι την ώρα που έπαιζε μπάσκετ!

Θρήνος στην κοινωνία των Λεχαινών του νομού Ηλείας. Νεκρό 19χρονο παλικάρι την ώρα που έπαιζε μπάσκετ!

Ο νεαρός τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνιμα στην Αθήνα!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός «έσβησε» κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες την ώρα προπόνησης στο μπάσκετ ή αγώνα μπάσκετ.

Σοκαρισμένοι είναι οι φίλοι που διατηρούσε στα Λεχαινά, καθώς οι γονείς του κατάγονται από την περιοχή όπου και ζούσαν τα προηγούμενα χρόνια και έχουν μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα.

Αναμένεται το ιατροδικαστικό πόρισμα για τα αίτια του θανάτου και δεν έχει ακόμα γίνει γνωστό αν η κηδεία του θα γίνει στα Λεχαινά.

Πηγή: ilialive.gr

Τροχαίο-σοκ: Μηχανή συγκρούστηκε με πατίνι που οδηγούσε 14χρονος!

Τροχαίο-σοκ συνέβη στην Κύμη, όπου μία μηχανή συγκρούστηκε με πατίνι το οποίο οδηγούσε ένας 14χρονος!

Σοβαρό τροχαίο με την εμπλοκή μιας μηχανής και ενός πατινιού, σημειώθηκε στις 9:30’ το βράδυ της Παρασκευής (14/6) έξω από την Κύμη στην Εύβοια, στην επαρχιακή οδό που οδηγεί στα Λέπουρα.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες που διερευνά το ΑΤ Κύμης, δίκυκλη μοτοσυκλέτα με οδηγό έναν 18χρονο κάτοικο της περιοχής, συγκρούστηκε με μηχανοκίνητο δίτροχο όχημα (πατίνι) το οποίο χειριζόταν ένα 14,5χρονο παιδί παίζοντας κοντά στο σπίτι του.

Αποτέλεσμα ήταν ο σοβαρός τραυματισμός και των δύο παιδιών που μεταφέρθηκαν άμεσα στο διπλανό Κέντρο Υγείας και από κει έφυγαν επειγόντως με ασθενοφόρο για το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Θυμίζουμε ότι μόλις στο τέλος του περασμένου χρόνου έφτασαν στην Ελλάδα τα συγκεκριμένα δίτροχα, ενώ ήδη από τα μέσα Απριλίου είχε καταγραφεί και το πρώτο επίσημο ατύχημα σε σύγκρουση με ΙΧ στη Θεσσαλονίκη. Τότε είχε αποκαλυφθεί και το τεράστιο κενό στο σχετικό κώδικα κυκλοφορίας που θα έπρεπε να ρυθμίζει θέματα για την ασφαλή συνύπαρξη με τα υπόλοιπα τροχοφόρα οχήματα.