Απίστευτο περιστατικό! Στο νοσοκομείο 40 άτομα της ΚΝΕ!

Τι συνέβη;

Απίστευτο περιστατικό! Στο νοσοκομείο 40 άτομα της ΚΝΕ!

Απίστευτο περιστατικό! Στο νοσοκομείο 40 άτομα της ΚΝΕ!

Τουλάχιστον 40 άτομα μεταφέρθηκαν τα ξημερώματα στο νοσοκομείο Καρπενησίου που μετείχαν στο 28ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ που πραγματοποιείται στην πόλη.

Είχαν διάρροια και εμετό
Όπως αναφέρει ο γιατρός του νοσοκομείου Δημήτρης Καρατσίκης ανέφερε ότι οι 40 νεαροί πήγαν εκεί από τις 3 τα ξημερώματα με συμπτώματα διάρροιας και εμετού.

Στο νοσοκομείο υποβλήθηκαν σε θεραπεία. Κάποιοι παραμένουν σε καλή κατάσταση και θα πάρουν εξιτήριο. Όμως ορισμένοι εκ των ασθενών δεν έχουν συνέλθει και θα παραμείνουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως τα συμπτώματα παρουσιάστηκαν όταν οι νεαροί που είχαν πάει για πεζοπορία στο βουνό, ήπιαν νερό από το ποτάμι.

Η κατάσταση της υγείας τους πάντως δεν εμπνέει ανησυχία.

Άμφισσα: Στο νοσοκομείο 10χρονος! Έπινε ανεξέλεγκτα αλκοόλ!

Μαρτυρία που συγκλονίζει για τη νοσοκόμα που σκοτώθηκε στη Νίκαια: «Ήταν πολύ...»

Μαρτυρία που συγκλονίζει για τη νοσοκόμα που σκοτώθηκε στο Νοσοκομείο της Νίκαιας, για μόλις 30 ευρώ!

Με λόγια αγάπης αλλά και με ένα ξέσπασμα κατά των υπευθύνων αναφέρεται στην υπόθεση της νεκρής νοσηλεύτριας, ένας άνθρωπος ο οποίος την είχε γνωρίσει όταν εκείνη κούραρε τον άρρωστο πατέρα του.

Μέσα από τη σελίδα του στο Facebook εξηγεί με λίγα λόγια ποια ήταν αυτή η γυναίκα η οποία βρισκόταν στο πλευρό του αγαπημένου του πατέρα. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η γυναίκα αυτή βρισκόταν αρκετά χρόνια στη χώρα μας και όνειρό της ήταν μέσα στην επόμενη τριετία να έφευγε για να επιστρέψει στη χώρα της και να δει από κοντά τα εγγόνια της.

«Έμαθα πριν από λίγο ποια είναι η Αρμένισσα «νοσοκόμα» που πήδηξε από μπαλκόνι νοσοκομείου και βρήκε τραγικό θάνατο.
ΕΙΜΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΣ από το χαμό της πολύ αγαπημένης μου, της συντοπίτισσας Γκαιανέ Κασαρτζιάν.
Η Γκαιανέ για 5 συνεχόμενα χρόνια είχε αναλάβει τη φροντίδα του κατάκοιτου από βαρύτατο εγκεφαλικό , πατέρα μου , ο οποίος πέθανε το 2002.
Ευγενέστατη , φιλότιμη , ευχάριστη πάντα γελαστή ,αξιαγάπητη . Γίναμε εύκολα φίλοι.
«Τον αδερφό μου κι εσένα σας νιώθω σαν αδέρφια μου» μου έλεγε σε ένα μνημόσυνο που συναντηθήκαμε , πριν δυο εβδομάδες.
Ταλαιπωρημένη κοπέλα . Δούλεψε σκληρά .Ασχολήθηκε πολλά χρόνια με τη δύσκολη δουλειά της φροντίδας των ηλικιωμένων . Δεν κράταγε σχεδόν τίποτα για τον εαυτό της.
«Για τα παιδιά και για τα εγγόνια» έλεγε ...
«Σε 2-3 χρόνια θα γυρίσω να τα χαρώ κι εγώ»
Το Σωματείο των νομίμων είχε αντιληφθεί χτες την παρουσία της και την είχε αναφέρει στην ασφάλεια του νοσοκομείου. Το πρωί που η γυναίκα εμφανίστηκε ξανά η ασφάλεια επιχείρησε να τη συλλάβει ...» λέει η είδηση.
ΚΟΥΦΑΛΕΣ ! Τόσο πολύ ...
Και η Γκαιανέ... πρέπει να ήταν πάνω από 25χρόνια στην Ελλάδα... Τι διάολο ...τόσο δύσκολο ήταν να βγουν αυτά τα «κωλόχαρτα»;
Κρίμα. Κρίμα .
Γιατί ρε κορίτσι μου» αναφέρει στην ανάρτησή του.

Ασθενείς που είδαν την άτυχη γυναίκα να πηδάει από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου του νοσοκομείου είχαν μιλήσει το πρωί του Σαββάτου στο protothema.gr περιγράφοντας λεπτό προς λεπτό τις στιγμές που οδήγησαν στην τραγωδία: «Η γυναίκα τρομοκρατήθηκε μόλις κατάλαβε ότι έρχεται το προσωπικό φύλαξης για έλεγχο, την είδαμε που ήθελε κρυφτεί αλλά δεν ήξερε που να πάει και ξαφνικά μπροστά στα μάτια μας άνοιξε τη μπαλκονόπορτα και πήδηξε. Θεώρησε ότι έτσι θα σωθεί . Όλα έγιναν πολύ ξαφνικά, δεν περιμέναμε να πηδήξει από το μπαλκόνι»

Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν ως αποκλειστική διπλα σε νοσηλευόμενο σε θάλαμο της Β´ Παθολογικής κλινικής στον πρώτο όροφο του νοσοκομείου όταν επιχείρησε να κρυφτεί και στη συνέχεια να διαφύγει από το προσωπικό της φύλαξης που έκανε τον έλεγχο, πηδώντας από τον πρώτο όροφο!

Ο πανικός και η αγωνία της, καθώς δεν διέθετε τα έγραφα για τη νομιμοποίηση της παρουσίας της στο νοσοκομείο, είχαν ως αποτελεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της. Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για απλό τραυματισμό με κατάγματα, ωστόσο η γυκαίκα κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Πηγή: protothema.gr