Δολοφονία βιολόγου στην Κρήτη: «Την χτύπησα με το ΙΧ δύο-τρεις φορές "πάνω κάτω"»!

Την μαχαίρωσε και την έπνιξε με τα χέρια του!

Δολοφονία βιολόγου στην Κρήτη: «Την χτύπησα με το ΙΧ δύο-τρεις φορές

Ανατριχιάζουν οι εξελίξεις στην υπόθεση με την δολοφονία βιολόγου στην Κρήτη! Ο δράστης στην ομολογία του είπε μεταξύ άλλων: «Την χτύπησα με το ΙΧ δύο-τρεις φορές "πάνω κάτω"»!

Αποτροπιασμό προκαλεί η απολογία του 27χρονου φερόμενου ως δολοφόνου της Σούζαν Ιτον, της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου που βρέθηκε νεκρή πέντε ημέρες μετά την εξαφάνισή της.

Υπενθυμίζεται ότι νεαρός άνδρας ο οποίος μένει σε περιοχή της Κισσάμου, συνελήφθη σήμερα Δευτέρα και φέρεται να ομολόγησε πως ηδονίστηκε στη θέα της 60χρονης, κάτι που τον οδήγησε στη δολοφονία της. Εκτός από τον 27χρονο, στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ακόμη ένας αλλοδαπός άνδρας, ο οποίος ο οποίος εργαζόταν για τον φερόμενο ως δράστη και φέρεται να τον βοήθησε να μεταφέρει και να κρύψει τη σορό της 60χρονης στη δαιδαλώδη σπηλιά. Δολοφονία βιολόγου στην Κρήτη: Το εύρημα που μπορεί να αποκαλύψει τον δράστη! (Βίντεο)

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Creta Post, θεωρείται πιθανό τις επόμενες ώρες να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις, καθώς φαίνεται πως οι διωκτικές αρχές που από την πρώτη στιγμή ερευνούσαν αδιάλλειπτα και με ιδιαίτερη προσοχή όλα τα διαθέσιμα στοιχεία, έχουν οδηγηθεί στην άκρη του νήματος που θα οδηγήσει στην εξιχνίαση της δολοφονίας.

Ο συλληφθείς πάσχει από βαριά ψυχιατρικά προβλήματα
Σε κάθε περίπτωση, πληροφορίες θέλουν τον 27χρονο που βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας για τη δολοφονία της Αμερικανής Βιολόγου να πάσχει από βαριά ψυχιατρικά προβλήματα.

Την χτύπησε με το αμάξι, την μαχαίρωσε και την έπνιξε με τα χέρια του!

Οι τελευταίες στιγμές της άτυχης γυναίκας ήταν μαρτυρικές, αφού όπως ανέφερε ο 27χρονος αγρότης, πατέρας 2 παιδιών από το Μάλεμε, την χτύπησε με το αυτοκίνητο δύο-τρεις φορές, «πάνω κάτω», στην άκρη του δρόμου που την είδε, την έβαλε στο πορτ – παγκάζ του οχήματός του και όταν αυτή άρχισε να χτυπάει, σταμάτησε και της έριξε μερικές μαχαιριές για να την «εξουδετερώσει». Όπως είπε, όταν η επιστήμονας συνέχισε και πάλι να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια, την έπνιξε με τα χέρια του.

Πηγή: iefimerida.gr

Δολοφονία βιολόγου στην Κρήτη: Σοκ! Την σκότωσε γιατί ήθελε σ3ξουαλική επαφή μαζί της!

Σοκ προκαλούν οι νέες εξελίξεις για την δολοφονία βιολόγου στην Κρήτη! Την σκότωσε γιατί ήθελε σ3ξουαλική επαφή μαζί της!

Παντρεμένος και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών είναι ο 27χρονος κάτοικος Κισσάμου, που ομολόγησε την δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton. Ταυτόχρονα, όμως, φέρεται πως είναι και ηδονοβλεψίας γνωστός στην περιοχή, γι' αυτό άλλωστε στράφηκαν προς αυτόν οι έρευνες της Ασφάλειας.

Εν αναμονή του δικηγόρου του, ο νεαρός έχει δώσει μόνο προφορική ομολογία, στην οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είδε την 60χρονη γυναίκα να κάνει τζόκινγκ στην περιοχή όπου διατηρεί κτήμα, ερεθίστηκε και, για να την ακινητοποιήσει, την παρέσυρε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε!

Ως τώρα, πάντως, δεν έχει ομολογήσει ότι την βίασε, αλλά έδωσε γενετικό υλικό, το οποίο συγκρίνεται με τα ευρήματα στην σορό της 60χρονης Suzanne Eaton.