Τροχαίο στον Κηφισό με εγκλωβισμένο οδηγό! Ανετράπη το όχημα! (Βίντεο)

Πώς συνέβη το ατύχημα;

Τροχαίο στον Κηφισό με εγκλωβισμένο οδηγό! Ανετράπη το όχημα! (Βίντεο)

Τροχαίο ατύχημα στον Κηφισό το πρωί της Τρίτης (16/7) με έναν εγκλωβισμένο οδηγό, καθώς το όχημά του ανετράπη!

Το συμβάν συνέβη στο ρεύμα προς Πειραιά και συγκεκριμένα στο ύψος της Μεταμόρφωσης!

Το όχημα εξετράπη και ανετράπη της πορείας του, κάτω από άγνωστες συνθήκες. Ο οδηγός εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο και για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε να επιχειρήσει η Πυροσβεστικής. Και χθες σημειώθηκε τροχαίο στον Κηφισό!

Μετά τον απεγκλωβισμό του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Δείτε το βίντεο

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Γιώργος Κοσμάς!

Σε τροχαίο δυστύχημα σκοτώθηκε ο Γιώργος Κοσμάς, ο οποίος ήταν πολύ αγαπητός σε όλους και ο θάνατός του προκάλεσε την θλίψη!

Στο νησί της Σκοπέλου έχουν βυθιστεί στο πένθος για την απώλειά του!

Ο Γιώργος Κοσμάς ήταν ιδιοκτήτης της γνωστής ταβέρνας «Η κουζίνα της Κυρατσως».

Ο 76χρονος ήταν γνωστός σε όλους τους επισκέπτες στην Σκόπελο με το μαγαζί που διατηρούσε στο λιμάνι της Σκοπέλου. Έχασε την ζωή του σε τροχαίο ατύχημα στο Γλυστερι Σκοπέλου, στις 21:30 το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του , το οποίο και ανατράπηκε. Όπως έγινε γνωστό, δεν έπιασαν τα φρένα του αυτοκινήτου και η ανατροπή έγινε όταν η ρόδα «βρήκε» σε πέτρα.

Ο Γιώργος Κοσμάς ήταν ένας από τους δυναμικότερους ανθρώπους του νησιού και δεν δίστασε να φτάσει μέχρι το Στρασβούργο στο δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων καθώς θεώρησε ότι τα ελληνικά δικαστήρια αδίκησαν την οικογένειά του στην διαμάχη που είχε με τον Μονή Μεγίστης Λαύρας. Η Μονή και η οικογένεια Κοσμά διεκδικούσαν την ίδια έκταση στο Γλυστέρι. Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο! Την τελευταία της πνοή άφησε η...

Ο Γιώργος Κοσμάς αφήνει πίσω τη σύζυγό του και τρία παιδιά. Ο ένας γιος του εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος με τον δήμαρχο κ. Περίσση.

Πηγή: astratv.gr