O Εύζωνας "λιώνει" στον καύσωνα! οι φωτογραφίες που συγκλονίζουν!

Μία εικόνα ισοδυναμεί με 1000 λέξεις!

O Εύζωνας

Ο Εύζωνας "λιώνει" στον καύσωνα με τις φωτογραφίες να συγκλονίζουν! Το θερμόμετρο φτάνει τους 42 βαθμούς Κελσίου!

Δύσκολη η κατάσταση εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών για όλους τους πολίτες. Δύσκολο και το να παραμένουν όρθιοι οι εύζωνες μπροστά από τη Βουλή.

Με 42 βαθμούς Κελσίου φαίνεται πως δυσκολεύθηκαν πολύ να τελειώσουν την σκοπιά τους.

Μπορεί ο Αντίνοος να έχει προκαλέσει προβλήματα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας αλλά οι Εύζωνες τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού δίνουν μια σκληρή μάχη για να τελειώσουν την σκοπιά τους...

Οι φωτογραφίες από τον χιονισμένο Εύζωνα στους -2° που έκανε τον κόσμο να ραγίσει! (Photos)

Το κύμα καύσωνα επιμένει στη χώρα και το θερμόμετρο χτυπά κόκκινο σε πολλές περιοχές, μεταξύ των οποίων και η Αθήνα. Η αποπνικτική ατμόσφαιρα ταλαιπωρεί τους πολίτες που αποφεύγουν να κυκλοφορούν στους δρόμους της πρωτεύουσας και να προτιμούν τους δροσερούς κλειστούς χώρους.

Δύσκολη είναι η κατάσταση και για τους εύζωνες μπροστά από τη Βουλή που αναγκάζονται να παραμένουν όρθιοι σε συνθήκες καύσωνα.

O Εύζωνας 'λιώνει' στον καύσωνα! Η φωτογραφία που συγκλονίζει!
O Εύζωνας 'λιώνει' στον καύσωνα! Η φωτογραφία που συγκλονίζει!
O Εύζωνας 'λιώνει' στον καύσωνα! Η φωτογραφία που συγκλονίζει!

Πηγή: athensmagazine.gr

Εκπληκτικές εικόνες: Σείστηκε το Σύνταγμα στην αλλαγή φρουράς με Πόντιους εύζωνες! Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

Κορυφώθηκαν πριν λίγη ώρα οι εκδηλώσεις μνήμης της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος για την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Σύνταγμα, ενώ δεν έλειψαν εντάσεις μεταξύ αστυνομικών και Ποντίων έξω από την τουρκική πρεσβεία.

Ρίγη συγκίνησης όμως, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε η επίσημη αλλαγή της προεδρικής φρουράς με τους εύζωνες να είναι ενδεδυμένοι με την τιμημένη φορεσιά του Πόντιου αντάρτη, προς τιμής των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ποντίων.