Αποτρόπαιο! Τι έκανε ο 27χρονος δολοφόνος στην βιολόγο πριν την σκοτώσει;

Θα σοκαριστείτε!

Αποτρόπαιο! Τι έκανε ο 27χρονος δολοφόνος στην βιολόγο πριν την σκοτώσει;

Αποτρόπαιο αυτό που έκανε ο 27χρονος δολοφόνος της βιολόγου πριν την σκοτώσει!

Θύμα βιασμού και άγριας δολοφονίας έπεσε η 60χρονη Αμερικανίδα βιολόγος, Σούζαν Ίτον με δράστη τον 27χρονο αγρότη, Γ.Π. σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης οι επικεφαλής της αστυνομίας στην Κρήτη.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής, Νίκος Λαγουδάκης κατά τη νεκροψία διαπιστώθηκε πως η σορός της 60χρονης Αμερικανίδας έφερε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης ενώ διαπιστώθηκε πως πρόκειται για βίαιη εγκληματική ενέργεια.

Μάλιστα, οι ανακοινώσεις έγιναν πιο σαφής καθώς, όπως μεταδίδει το cretapost.gr, η προϊσταμένη του Γραφείου Ενημέρωσης Δημοσιογράφων Κρήτης, Ελένη Παπαθανασίου ανέφερε ότι η Σούζαν Ίτον βιάστηκε και δολοφονήθηκε.

Το ένα ψέμα και τα δύο λάθη που οδήγησαν στην εξιχνίαση

Στη σύλληψη του 27χρονου Χανιώτη, καθ' ομολογία δολοφόνου της Αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton οδήγησαν ένα ψέμα και δύο λάθη. Ο δράστης χτύπησε με το αυτοκίνητό του και στη συνέχεια μετέφερε μ' αυτό το άψυχο σώμα της γυναίκας, αλλά το αυτοκίνητο καταγράφηκε από κάμερες. Όταν πήγε στο τούνελ όπου πέταξε τη σορό, είχε ανοιχτό το κινητό του τηλέφωνο, αφήνοντας "ίχνη" από την παρουσία του στην περιοχή. Το αυτοκίνητο και το κινητό ήταν τα δύο λάθη.

Τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ πάντως, θα δώσουν και την οριστική απάντηση στο ερώτημα αν είχε κάνει ένα ακόμη λάθος ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος: Στα Εργαστήρια έχει μεταφερθεί ένα αντικείμενο που έχουν άνθρωποι που έχουν υπηρετήσει στην Αεροπορία και βρέθηκε στο σημείο που είχε βρεθεί η σορός. Μένει να αποδειχθεί αν ήταν τυχαίο εύρημα ή αν ανήκει στον 27χρονο και χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά της σορού. Ο 27χρονος πάντως, έχει υπηρετήσει στην Πολεμική Αεροπορία. Θρίλερ με την Αμερικανίδα βιολόγο: Οι δυο καταθέσεις βόμβα!

Έτσι, μία κάμερα ασφαλείας που «έπιασε» το αυτοκίνητο του δολοφόνου να κινείται στην περιοχή του πρώην γερμανικού καταφυγίου όπου βρέθηκε το πτώμα της Αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton φέρεται να «ξεκλείδωσε» τις έρευνες και να οδήγησε την αστυνομία στα ίχνη του 27χρονου Χανιώτη.

Αποτρόπαιο! Τι έκανε ο 27χρονος δολοφόνος στην βιολόγο πριν την σκοτώσει;

Το στοιχείο αυτό σε συνδυασμό με μία εμπιστευτική πληροφορία που αφορά σε κάποιο περιστατικό του παρελθόντος, το οποίο όμως δεν καταγγέλθηκε ποτέ στην Αστυνομία αλλά …ανασύρθηκε τώρα στην επιφάνεια, δρομολόγησε τις εξελίξεις της προσαγωγής του.

Όταν πλέον βρέθηκε ενώπιον των αστυνομικών ο νεαρός Χανιώτης, γιος ιερέα και πατέρας δύο μικρών παιδιών, φέρεται να έπεσε στην πρώτη μεγάλη αντίφαση. Ενώ το αυτοκίνητο του είχε καταγραφεί να κινείται στην περιοχή την ημέρα της εξαφάνισης (και δολοφονίας της Suzanne), εκείνος ισχυρίστηκε ότι είχε να επισκεφθεί την περιοχή περίπου ένα μήνα. Η απάντηση αυτή χτύπησε «καμπανάκι» στους αστυνομικούς που κατάλαβαν ότι κάτι έκρυβε.

Πέρα από την περιουσία που είχε στην περιοχή ο νεαρός και το γεγονός ότι γνώριζε πολύ καλά την ύπαρξη του γερμανικού καταφυγίου, εντοπίστηκαν πολύ κοντά στο σημείο ίχνη από τους τροχούς του αυτοκινήτου του, ενώ παράλληλα, όταν πέταξε το άψυχο σώμα της Αμερικανίδας στο εσωτερικό του τεχνητού σπηλαίου, το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο είχε μαζί του, βρισκόταν σε λειτουργία, αφήνοντας έτσι ψηφιακά ίχνη που μπορούσαν εύκολα να ανιχνευτούν με τη χρήση των νέων τεχνολογιών.

Όταν πλέον έσφιξαν τον κλοιό γύρω του και του έδειξαν ότι είχαν στοιχεία που τον διέψευδαν, ο 27χρονος υποχρεώθηκε να ομολογήσει.

Ο 27χρονος πάντως εξεταζόμενος νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας φέρεται να είπε: «Κάποιες φορές με πιάνει κάτι και θέλω να κάνω κακό».

Η Suzanne Eaton είχε την τρομακτική ατυχία να βρεθεί στο διάβα του 27χρονου, ενός φαινομενικά "κανονικού" νέου της εποχής με «σκοτεινά» ένστικτα. Δεν υπήρχε κάποιο άλλο στοιχείο που να συνδέει θύμα και δράστη. Στη θέση της θα μπορούσε να είναι οποιαδήποτε άλλη γυναίκα.

Η Eaton είχε επισκεφθεί την Κρήτη και το Κολυμπάρι και άλλες φορές στο παρελθόν, πάντα για επιστημονικούς λόγους. Οι πληροφορίες που έφθασαν στην Αστυνομία, όσο ερευνούσε, ανέφεραν ότι η 60χρονη ήταν πραγματικά αφοσιωμένη στην επιστήμη της. Δεν έχανε συνεδρίαση, παρακολουθούσε όλες τις ομιλίες με ενδιαφέρον και έκανε αμέτρητες ερωτήσεις. Το πάθος της για την επιστήμη ήταν κάτι που αναγνώριζαν όλοι οι συνάδελφοι της.

Νύχτα και μέρα αστυνομικοί συγκέντρωναν πληροφορίες για πιθανούς υπόπτους με βασικό άξονα ότι ο δράστης ήταν άνθρωπος από την περιοχή και γι’ αυτό γνώριζε το σπήλαιο. Και η αλήθεια είναι ότι αυτό το σκοτεινό σπήλαιο, αυτό το δαιδαλώδες τεχνητό τούνελ, ήταν ένας χώρος που γοήτευε τον 27χρονο.

Αποτυπώνεται περίτρανα στις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στο Facebook αλλά και στα βίντεο που έχει ανεβάσει στο youtube από την εξερεύνησή του, αναγνωρίζοντας ότι είναι ένας ανατριχιαστικός χώρος.

Περισσότερες πληροφορίες για τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες δολοφονήθηκε η 60χρονη Αμερικανίδα αναμένεται να γίνουν γνωστές εντός της ημέρας ενώ πιθανότατα κατά τις μεσημβρινές ώρες θα δοθεί επίσημη συνέντευξη από την ηγεσία της ΕΛΑΣ στην Κρήτη.

ΠΗΓΗ: cretalive.gr, cretapost.gr

Δολοφονία βιολόγου στην Κρήτη: «Την χτύπησα με το ΙΧ δύο-τρεις φορές "πάνω κάτω"»!

Ανατριχιάζουν οι εξελίξεις στην υπόθεση με την δολοφονία βιολόγου στην Κρήτη! Ο δράστης στην ομολογία του είπε μεταξύ άλλων: «Την χτύπησα με το ΙΧ δύο-τρεις φορές "πάνω κάτω"»!

Αποτροπιασμό προκαλεί η απολογία του 27χρονου φερόμενου ως δολοφόνου της Σούζαν Ιτον, της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου που βρέθηκε νεκρή πέντε ημέρες μετά την εξαφάνισή της.

Υπενθυμίζεται ότι νεαρός άνδρας ο οποίος μένει σε περιοχή της Κισσάμου, συνελήφθη σήμερα Δευτέρα και φέρεται να ομολόγησε πως ηδονίστηκε στη θέα της 60χρονης, κάτι που τον οδήγησε στη δολοφονία της. Εκτός από τον 27χρονο, στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ακόμη ένας αλλοδαπός άνδρας, ο οποίος ο οποίος εργαζόταν για τον φερόμενο ως δράστη και φέρεται να τον βοήθησε να μεταφέρει και να κρύψει τη σορό της 60χρονης στη δαιδαλώδη σπηλιά.Δολοφονία βιολόγου στην Κρήτη: Το εύρημα που μπορεί να αποκαλύψει τον δράστη! (Βίντεο)

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Creta Post, θεωρείται πιθανό τις επόμενες ώρες να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις, καθώς φαίνεται πως οι διωκτικές αρχές που από την πρώτη στιγμή ερευνούσαν αδιάλλειπτα και με ιδιαίτερη προσοχή όλα τα διαθέσιμα στοιχεία, έχουν οδηγηθεί στην άκρη του νήματος που θα οδηγήσει στην εξιχνίαση της δολοφονίας.

Ο συλληφθείς πάσχει από βαριά ψυχιατρικά προβλήματα
Σε κάθε περίπτωση, πληροφορίες θέλουν τον 27χρονο που βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας για τη δολοφονία της Αμερικανής Βιολόγου να πάσχει από βαριά ψυχιατρικά προβλήματα.

Την χτύπησε με το αμάξι, την μαχαίρωσε και την έπνιξε με τα χέρια του!

Οι τελευταίες στιγμές της άτυχης γυναίκας ήταν μαρτυρικές, αφού όπως ανέφερε ο 27χρονος αγρότης, πατέρας 2 παιδιών από το Μάλεμε, την χτύπησε με το αυτοκίνητο δύο-τρεις φορές, «πάνω κάτω», στην άκρη του δρόμου που την είδε, την έβαλε στο πορτ – παγκάζ του οχήματός του και όταν αυτή άρχισε να χτυπάει, σταμάτησε και της έριξε μερικές μαχαιριές για να την «εξουδετερώσει». Όπως είπε, όταν η επιστήμονας συνέχισε και πάλι να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια, την έπνιξε με τα χέρια του.

Πηγή: iefimerida.gr

Δολοφονία βιολόγου στην Κρήτη: Σοκ! Την σκότωσε γιατί ήθελε σ3ξουαλική επαφή μαζί της!

Σοκ προκαλούν οι νέες εξελίξεις για την δολοφονία βιολόγου στην Κρήτη! Την σκότωσε γιατί ήθελε σ3ξουαλική επαφή μαζί της!

Παντρεμένος και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών είναι ο 27χρονος κάτοικος Κισσάμου, που ομολόγησε την δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton. Ταυτόχρονα, όμως, φέρεται πως είναι και ηδονοβλεψίας γνωστός στην περιοχή, γι' αυτό άλλωστε στράφηκαν προς αυτόν οι έρευνες της Ασφάλειας.

Εν αναμονή του δικηγόρου του, ο νεαρός έχει δώσει μόνο προφορική ομολογία, στην οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είδε την 60χρονη γυναίκα να κάνει τζόκινγκ στην περιοχή όπου διατηρεί κτήμα, ερεθίστηκε και, για να την ακινητοποιήσει, την παρέσυρε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε!

Ως τώρα, πάντως, δεν έχει ομολογήσει ότι την βίασε, αλλά έδωσε γενετικό υλικό, το οποίο συγκρίνεται με τα ευρήματα στην σορό της 60χρονης Suzanne Eaton.