Τροχαίο-σοκ με 15 νεκρούς! Το βαν διαλύθηκε!

Μεγάλη τραγωδία!

Τροχαίο-σοκ με 15 νεκρούς! Το βαν διαλύθηκε!

Τροχαίο-σοκ με 15 νεκρούς και το βαν που μετέφερε τους μετανάστες να έχει διαλυθεί!

Δεκαπέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και 28 τραυματίστηκαν σε τροχαίο με μικρό λεωφορείο που μετέφερε μετανάστες στην επαρχία Βαν της ανατολικής Τουρκίας.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Doğan ανάμεσα στα θύματα περιλαμβάνονται γυναίκες και παιδιά.

Όλοι οι νεκροί και οι τραυματίες είναι ξένης εθνικότητας, διευκρίνισε το DHA προσθέτοντας ότι το τροχαίο σημειώθηκε κοντά στα ιρανικά σύνορα κι ενώ οι μετανάστες εισέρχονταν παράνομα στην Τουρκία. «Θα πεθάνετε όλοι» φώναζε ο εμπρηστής στην Ιαπωνία! Τουλάχιστον 24 νεκροί!

Το δυστύχημα σημειώθηκε όταν το μικρό λεωφορείο έφυγε από το δρόμο για άγνωστο λόγο και κατέληξε σε έναν μικρό γκρεμό.

Σοκ στη Λαμία: Αυτοκίνητο παρέσυρε 3χρονο αγοράκι! Ποια η κατάστασή του;

Σοκ στη Λαμία: Αυτοκίνητο παρέσυρε 3χρονο αγοράκι! Ποια η κατάστασή του

Ενα 3χρονο αγόρι Ρομά, χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο, λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Τρίτης στη Λαμία.

Το ατύχημα έγινε στην οδό Παπακυριαζή, στη διασταύρωση με την οδό Καποδιστρίου στο κέντρο της πόλης, όταν ο μικρός, σύμφωνα με το lamiareport, ξέφυγε από την αγκαλιά της γιαγιάς του και προσπάθησε να περάσει το δρόμο πλησίον του Ταχυδρομείου. Την ίδια ώρα ένα αυτοκίνητο έστριβε στην οδό Καποδιστρίου και δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Τα κλάματα του παιδιού έκαναν τον κόσμο να τρέξει αμέσως, με τον οδηγό να βγαίνει έξω σοκαρισμένος.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ βρέθηκε στο σημείο, όπου διαπίστωσαν πως ο 3χρονος, ευτυχώς πέρα από μώλωπες, δεν είχε κάτι άλλο σοβαρό. Τον μετέφεραν ωστόσο στο Νοσοκομείο Λαμίας, για να του γίνουν περαιτέρω εξετάσεις, ώστε να είναι σίγουροι πως δεν διατρέχει κάποιος κίνδυνος.

Τροχαίο σοκ στην Λαμία! Ξεψύχησε ενώ οδηγούσε!

Τροχαίο σοκ έγινε στην Λαμία, και ο οδηγός ξεψύχησε ενώ οδηγούσε!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.gr, λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα ο ηλικιωμένος άνδρας με ταχύτητα 120χλμ έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του το οποίο καρφώθηκε στις προστατευτικές μπάρες και σύρθηκε για αρκετά μέτρα μέχρι να σταματήσεις στη μέση του δρόμου.

Στο σημείο του τροχαίου

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας και διασώστες του ΕΚΑΒ με συνοδεία γιατρού, ο οποίος διαπίστωσε ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν νεκρός. Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες της ίδιας πηγής, από τις συνθήκες του τροχαίου, αλλά και από την κατάσταση του 73χρονου, ο οποίος δεν είχε εμφανή σημάδια από τη σύγκρουση, εικάζεται ότι ο θάνατος προήλθε από παθολογικά αίτια, πιθανότατα ανακοπή, ωστόσο αυτό θα το δείξει η ιατροδικαστική έκθεση, αφού παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή.

Το συγκεκριμένο τροχαίο έρχεται λίγες ημέρες μετά το περιστατικό που ΙΧ παρέσυρε και διαμέλισε γυναίκα μπροστά στα μάτια του άνδρα της.