Ασθενοφόρο ανατινάζεται από βόμβα στο Αιγάλεω! (Βίντεο)

Σοκαριστική στιγμή!

Ασθενοφόρο ανατινάζεται από βόμβα στο Αιγάλεω! (Βίντεο)

Ασθενοφόρο ανατινάζεται από βόμβα στο Αιγάλεω και το βίντεο της έκρηξης προκαλεί σοκ!

Αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό με βραδύκαυστο φιτίλι τοποθέτησαν άγνωστοι τα ξημερώματα σε ιδιωτική κλινική στο Αιγάλεω

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, που εξασφάλισε το bloko.gr η έκρηξη τής βόμβας προκάλεσε υλικές ζημιές στο σταθμευμένο ασθενοφόρο, που ήταν στην είσοδο τού κτιρίου. Σοκ! Ισχυρή έκρηξη με δύο νεκρούς και δεκάδες τραυματίες!

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας, που ήδη έχει ξεκινήσει να λαμβάνει καταθέσεις από τους υπευθύνους της κλινικής μαρτυρίες και βίντεο από κάμερες ασφαλείας, προκειμένου οι αστυνομικοί να φθάσουν στα ίχνη των δραστών.

Δείτε το βίντεο τής έκρηξης:

Έκρηξη σε μπαρ στο Καβούρι!

Εκρηξη σημειώθηκε σε κάβα μπαρ στο Καβούρι τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Η έκρηξη προκλήθηκε στην οδό Αθηνάς στο Καβούρι, στις 02:25 τα ξημερώματα. Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στην πρόσοψη του καταστήματος.

Τα ξημερώματα, ξέσπασε φωτιά ξέσπασε σε Ι.Χ. στη συμβολή των οδών Σπάρτης και Νίκου Μπελογιάννη, στη Νίκαια Πειραιώς. Στο συμβάν επιχείρησαν τρεις πυροσβέστες με ένα όχημα. Λίγο αργότερα, η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για φωτιά σε Ι.Χ. στη Γλυφάδα επί της οδού Αττικής. Στο σημείο έσπευσαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα. Πυρκαγιά, ξέσπασε, επίσης, και σε Ι.Χ. επί της οδού Βυζαντίου, στο δήμο Φυλής Αττικής. Εκεί, επιχείρησαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Έκτακτο! Έκρηξη σε εμπορικό κέντρο! Δεκάδες τραυματίες!

Έκρηξη αερίου σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα σε εμπορικό κέντρο!

Σε γνωστό εμπορικό της Φλόριντα! Από την έκρηξη προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές. Σύμφωνα με το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι WPLG, υπάρχουν είκοσι τραυματίες, δύο από τους οποίους έχουν τραυματισθεί σοβαρά.