Φαρ Ουέστ το κέντρο της Αθήνας! Μαχαιριές και ξύλο μεταξύ Ρομά στο Μοναστηράκι! (Βίντεο)

Τέσσερις τραυματίες!

Φαρ Ουέστ το κέντρο της Αθήνας! Μαχαιριές και ξύλο μεταξύ Ρομά στο Μοναστηράκι! (Βίντεο)

Άγρια συμπλοκή μεταξύ Ρομά με μαχαίρια και τσεκούρια, σημειώθηκε στις 08:30 χθες το πρωί στην οδό Ερμού στο Μοναστηράκι, με το κέντρο της Αθήνας να μετατρέπεται σε Φαρ Ουέστ!

Τέσσερα άτομα έχουν τραυματιστεί, οι δύο από μαχαιριές!

Ο οδηγός ενός αυτοκινήτου εμβόλισε και ντελαπάρισε άλλο αυτοκίνητο που επέβαιναν Ρομά, μετά από διαπληκτισμό που είχαν. Ακολούθησαν σκηνές άγριας πάλης μεταξύ 20 ατόμων, ανδρών, γυναικών ακόμη και ανήλικων παιδιών.

Για τουλάχιστον μια ώρα το σημείο είχε μετατραπεί σε ρινγκ, με τους διερχόμενους να παρακολουθούν σοκαρισμένοι τη συμπλοκή. Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν, δύο από αυτούς με μαχαίρι, ενώ ακόμη δύο πιο ελαφριά. Πριν λίγο καιρό είχαν πέσει μαχαιριές στο Σύνταγμα!

Τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρουσία των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ που κλήθηκαν στο σημείο.

Σάλος στο Κολωνάκι! "Τυλίχτηκαν" στις φλόγες δυο αυτοκίνητα! Τι συνέβη;

"Τυλίχτηκαν" στις φλόγες δυο αυτοκίνητα στο Κολωνάκι και ξέσπασε σάλος! Τι ακριβώς συνέβη;

Ταυτόχρονες πυρκαγιές ξέσπασαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (29/06) σε δύο γκαράζ στο Κολωνάκι επί της οδού Δεινοκράτους.

Σύμφωνα με ενημέρωση του Πυροσβεστικού Σώματος η πρώτη πυρκαγιά ξέσπασε σε πυλωτή πολυκατοικίας, ενώ η δεύτερη σε υπόγειο γκαράζ. Οι πύρινες εστίες έγιναν γρήγορα αντιληπτές από κατοίκους οι οποίοι ειδοποίησαν την Πυροσβεστική. Στα σημεία έσπευσαν άμεσα 14 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Εμπρησμός το πιθανότερο σενάριο
Σημειώνεται ότι οι πυρκαγιές όπως προαναφέρθηκε ξέσπασαν ταυτόχρονα, οπότε το σενάριο του εμπρησμού είναι μέχρι στιγμής το πιθανότερο. Ερευνα ενεργεί το ανακριτικό της Πυροσβεστικής.

Η ενημέρωση του Πυροσβεστικού Σώματος:

Σάλος στο Κολωνάκι!

Κουκουλοφόροι τα έκαναν γυαλιά καρφιά στο κέντρο της Αθήνας! Καταστροφές σε καταστήματα!

Χαμός έγινε το απόγευμα της Πέμπτης (9/5) στο κέντρο της Αθήνας με κουκουλοφόρους να τα κάνουν γυαλιά καρφιά, σπάζοντας καταστήματα!

Η επίθεση έγινε για τον Δημήτρη Κουφοντίνα!

Καταδρομική επίθεση με σφυριά στην οδό Βαλαωρίτου και την Βουκουρεστίου, στο κέντρο της Αθήνας έκανε πριν από λίγο ομάδα περίπου είκοσι κουκουλοφόρων.

Οι κουκουλοφόροι προκάλεσαν ζημιές σε καταστήματα, ενώ φώναξαν συνθήματα και πέταξαν τρικάκια υπέρ της χορήγησης άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Οι δράστες προκάλεσαν καταστροφές επιλεκτικά σε καταστήματα με είδη διεθνών οίκων.

 Κουκουλοφόροι τα έκαναν γυαλιά καρφιά στο κέντρο της Αθήνας! Καταστροφές σε καταστήματα! Κουκουλοφόροι τα έκαναν γυαλιά καρφιά στο κέντρο της Αθήνας! Καταστροφές σε καταστήματα! Κουκουλοφόροι τα έκαναν γυαλιά καρφιά στο κέντρο της Αθήνας! Καταστροφές σε καταστήματα! Κουκουλοφόροι τα έκαναν γυαλιά καρφιά στο κέντρο της Αθήνας! Καταστροφές σε καταστήματα! Κουκουλοφόροι τα έκαναν γυαλιά καρφιά στο κέντρο της Αθήνας! Καταστροφές σε καταστήματα!