Επιβάτης πτήσης προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα, φώναζε «θα σας σκοτώσω όλους» και τώρα θα πληρώσει χιλιάδες ευρώ!

Είχαν σηκωθεί μέχρι και μαχητικά!

Επιβάτης πτήσης προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα, φώναζε «θα σας σκοτώσω όλους» και τώρα θα πληρώσει χιλιάδες ευρώ!

Επιβάτης πτήσης προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα του αεροπλάνου, φώναζε «θα σας σκοτώσω όλους» και τώρα θα πληρώσει χιλιάδες ευρώ ως πρόστιμο!

Η αεροπορική εταιρεία Jet2 έστειλε... ραβασάκι σε επιβάτιδα εξαιτίας της οποίας πτήση προς την Τουρκία επέστρεψε στο αεροδρόμιο Στάνστεντ του Λονδίνου τον Ιούνιο.

Η εταιρεία κατηγόρησε την Κλόε Χέινς για «επιθετική και επικίνδυνη συμπεριφορά» στην πτήση και της έστειλε λογαριασμό 94.580 ευρώ, ενώ παράλληλα της απαγόρευσε να πετά στις πτήσεις της για όλη της τη ζωή.

Η γυναίκα προσπάθησε να ανοίξει πόρτα του αεροσκάφους κατά τη διάρκεια της πτήσης φωνάζοντας «θα τους σκοτώσω όλους», προκαλώντας την επέμβαση επιβατών και του προσωπικού. Αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που τα αεροπλάνα δεν διαθέτουν αλεξίπτωτα!

Ο διευθύνων σύμβουλος της Jet2, Στιβ Χίπι, είπε πως η εταιρεία θα προσπαθήσει να ανακτήσει τα έξοδα που προκλήθηκαν λόγω του περιστατικού, ενώ έκανε λόγο για μια από τις πιο σοβαρές περιπτώσεις προβληματικής συμπεριφοράς από επιβάτη που έχει βιώσει η εταιρεία.

Γρεβενά: Με αίματα στο πρόσωπο ο πιλότος του αεροπλάνου! Οι σοκαριστικές του δηλώσεις! (Βίντεο)

Με αίματα στο πρόσωπο μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1 ο πιλότος του αεροπλάνου που έκανε την αναγκαστική προσγείωση σε δρόμο στα Γρεβενά!

Συναγερμός σήμανε στα Γρεβενά, μετά απο ενημέρωση ότι πιλότος μονοκινητήριου αεροσκάφους αντιμετώπιζε πρόβλημα.

Αεροσκάφος τύπου Τσέσνα, με τρεις επιβαίνοντες, προχώρησε σε αναγκαστική, «βαριά προσγείωση» σε παράδρομο στην Εγνατία Οδό, στα Γρεβενά.

Γρεβενά: Με αίματα στο πρόσωπο ο πιλότος του αεροπλάνου! Οι σοκαριστικές του δηλώσεις! (Βίντεο)

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το αεροσκάφος "έχασε" τον κινητήρα την ώρα που πετούσε από την Κέρκυρα για τη Θεσσαλονίκη.Θρίλερ στον αέρα! Έντρομοι οι επιβάτες! Τι συνέβη;

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες υπάρχει μόνο ένας τραυματίας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Πιλότος ήταν ο Πρόεδρος της Αερολέσχης Κέρκυρας, ο οποίος εμφανώς σοκαρισμένος περιέγραψε τα όσα συνέβησαν στον ΑΝΤ1:

Τραγωδία! Συντριβή αεροσκάφους! Τρεις νεκροί μέχρι τώρα!

Τραγωδία! Συντριβή αεροσκάφους με τι απολογισμό να δείχνει ότι υπάρχουν τρεις νεκροί μέχρι τώρα!

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και τέσσερις αγνοούνται έπειτα από τη συντριβή ενός υδροπλάνου σε μια λίμνη σε απομονωμένη περιοχή

Το συμβάν έγινε στον βορειοανατολικό Καναδά. Τραγωδία! Συνετρίβη αεροσκάφος! 9 νεκροί μέχρι τώρα! (Βίντεο)

Επτά άνθρωποι επέβαιναν στο υδροπλάνο de Havilland DHC-2 Beaver της Air Saguenay, μιας μικρής αεροπορικής εταιρείας τσάρτερ με έδρα το Κεμπέκ. Το υδροπλάνο συνετρίβη στο Λαμπραντόρ, μέρος της επαρχίας Νιουφάουντλαντ και Λαμπραντόρ στις ανατολικές ακτές του Καναδά.

Στους επιβαίνοντες ήταν ο πιλότος, δύο ξεναγοί και τέσσερις επιβάτες που βρίσκοταν σε εκδρομή ψαρέματος. Το αεροσκάφος αναμενόταν να προσγειωθεί στις 19:00 τοπική ώρα τη Δευτέρα στην Λίμνη Κροσρόουντς, όπου βρίσκεται το αλιευτικό καταφύγιο των Τριών Ποταμών.

Στις 20:00 η ώρα, αφού το υδροπλάνο δεν είχε καταφθάσει, η αεροπορική εταιρεία ξεκίνησε επείγουσες διαδικασίες εντοπισμού, στέλνοντας ένα άλλο αεροσκάφος και ομάδες διάσωσης για την αναζήτησή του, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Το υδροπλάνο εντοπίστηκε από τις ομάδες διάσωσης στην Λίμνη Μισταστίν, μια ηφαιστειακή λίμνη στο βόρειο Λαμπραντόρ, περίπου στις 06:30 σήμερα το πρωί.

Τα αίτια της συντριβής δεν είναι ακόμη γνωστά σύμφωνα με τον πρόεδρο της Air Saguenay, ενώ δεν υπάρχουν νεότερα για τους τέσσερις αγνοούμενους.

Ανάμεσα στους επιβεβαιωμένα νεκρούς είναι ο πιλότος, 61 ετών, που εργαζόταν στην εταιρεία από το 2011 και ήταν πολύ έμπειρος με παραπάνω από 20.000 ώρες πτήσεις.