Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Κυνική ομολογία από τον δράστη! «Έχω πειράξει κι άλλα κορίτσια!»

Σοκάρει ο δολοφόνος!

Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Κυνική ομολογία από τον δράστη! «Έχω πειράξει κι άλλα κορίτσια!»

Κυνική ομολογία από τον δράστη της δολοφονίας της Αμερικανίδας βιολόγου, λέγοντας πως έχει πειράξει κι άλλα κορίτσια!

Τα δημοσιεύματα σχετικά με τις καταγγελίες άλλων γυναικών, σχολιάζει ο συνήγορος του 27χρονου Γιάννη Παρασκάκη, Παντελής Ζέλιος, αναφέροντας πώς «φυσικά κάτι απ' όλα αυτά που έχουν δημοσιευθεί στα ΜΜΕ θα ισχύει, γιατί και ο ίδιος ο εντολέας μου παραδέχεται ότι κατά το παρελθόν έχει πειράξει κάποια κορίτσια».

«Οι αρχές γιατί δεν έκαναν κάτι για τις καταγγελίες;»

Ο ίδιος όμως κάνει λόγο και για «σκοτεινά σημεία»: «Εγώ προσωπικά δεν έχω δει καμία επισήμως καταγγελία. Αν υπήρχε θα μπορούσε να συμπεριληφθεί στη δικογραφία για την δολοφονία της Ίτον ως σχετικό έγγραφο», επεσήμανε σχετικά ο κ. Ζέλιος. «Αν υπάρχουν τέτοιες ανάλογες καταγγελίες οι αρχές γιατί δεν έκαναν κάτι; Τι έκαναν τόσο καιρό;» «Σίγουρα θα υπάρχει κάποια βάση αλλά δεν ξέρω αν θα είναι στη διάσταση που περιγράφουν τα ΜΜΕ», καταλήγει.

Όταν και εφόσον σχηματιστεί δικογραφία για τέτοιου είδους καταγγελίες πάντως, θεωρείται βέβαιο πως ο 27χρονος θα κληθεί από τον ανακριτή για συμπληρωματική κατάθεση. Προς το παρόν ο δράστης διώκεται ποινικά για ανθρωποκτονία από πρόθεση και βιασμό της Αμερικανίδας βιολόγου.

«Η δίωξη ενδέχεται να αλλάξει»

Ωστόσο, όπως αναφέρει ο δικηγόρος του κατηγορουμένου που όρισε η ίδια η οικογένεια, η κατηγορία του βιασμού ενδέχεται να αλλάξει. «Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη και για βιασμό ο οποίος μπορεί να μην έχει στοιχειοθετηθεί ακόμα ωστόσο υπάρχει η ομολογία του εντολέα μου. Η δίωξη όμως αυτή ενδέχεται να αλλάξει.

Ο 27χρονος ασέλγησε πάνω στην 60χρονη, σύμφωνα με την ομολογία του. Τώρα μένει να απαντηθεί αν η γυναίκα ήταν ζωντανή, ήταν αναίσθητη ή ακόμα και νεκρή. Σε περίπτωση που η Σούζαν Ίτον ήταν σε κωματώδη κατάσταση ή είχε εκπνεύσει κατά τη διάρκεια της ασέλγειας τότε αλλάζει και η ποινική δίωξη», είπε ο ίδιος ο κ. Ζέλιος.

Κατά την απολογία του στον ανακριτή, ο δράστης έδωσε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία της 60χρονης Αμερικανίδας και παραδέχτηκε ότι τη βίασε τρεις φορές - και μάλιστα ακόμη κι αφότου είχε αφήσει την τελευταία της πνοή και το άψυχο σώμα της ήταν παγωμένο.

Όπως είπε, βγήκε για να βρει μία γυναίκα για ερωτική επαφή και, όταν την άτυχη γυναίκα που είχε βγει για τρέξιμο μετά το συνέδριο, τη χτύπησε με το αυτοκίνητο. Το θύμα του έπεσε στα γόνατα και βογκούσε και τότε την ξαναχτύπησε, σπάζοντάς της τη γνάθο και προκαλώντας της αιμορραγία.

Ο δικηγόρος του επισημαίνει πως τα αποδεικτικά στοιχεία που περιέχονται στην δικογραφία είναι «το αίμα που βρέθηκε στο παπούτσι του 27χρονου, το οποίο ταυτοποιήθηκε με το αίμα της Suzanne και κάποια ευρήματα που προέρχονται από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο εντολέας μου (σ.σ. τα ίχνη των ελαστικών)».

Την ίδια ώρα, αναμένονται μία σειρά άλλων αποτελεσμάτων από εργαστηριακές κυρίως εξετάσεις για να συμπληρωθεί η δικογραφία.

Δολοφονία βιολόγου: Ραγδαίες εξελίξεις! Νέα στοιχεία που «καίνε» τον δολοφόνο!

«Το αυτοκίνητο βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια και εξετάζεται για τυχόν επιπλέον στοιχεία. Παράλληλα, περιμένουμε την αναλυτική ιατροδικαστική εξέταση, γιατί χθες αυτό που μας ήρθε ήταν μία περίληψη της μίας σελίδας.

Επίσης αναμένονται τα εργαστηριακά αποτελέσματα με το γενετικό υλικό, τα οποία εικάζουμε ότι θα έχουν βγει μέσα σ’ ένα μήνα», υπογράμμισε σχετικά ο κ. Ζέλιος.

Τέλος, ο κ. Ζέλιος επανέλαβε πως άμεσα θα πραγματοποιηθεί και η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

«Έχουμε ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη και περιμένουμε ότι θα γίνει άμεσα για να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το δικαστήριο», τόνισε ο κ. Ζέλιος ο οποίος εκτίμησε ότι – εξαιτίας της δημοσιότητας που έχει πάρει η υπόθεση – το δικαστήριο «θα προσδιοριστεί πολύ πιο σύντομα και δεν θα φτάσει το 18μηνο, αρκεί βέβαια να έχει κλείσει ο φάκελος της δικογραφίας ως προς τα αποδεικτικά στοιχεία».

Αποκάλυψη-σοκ από γείτονα του δολοφόνου της βιολόγου: «Πήγαινε για μπάνιο με μπουφάν και...»

Αποκάλυψη-σοκ από γείτονα του δολοφόνου της βιολόγου στην Κρήτη,καθώς φέρεται να πήγαινε για μπάνιο φορώντας μπουφάν και άρβυλα!

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τον δολοφόνο της Αμερικανίδας βιολόγου που βρέθηκε νεκρή στην Κρήτη!

Γείτονας του αποκαλύπτει πόσο περίεργος ήταν που πήγαινε για μπάνιο και φόραγε μπουφάν και άρβυλα! Σοκ προκάλεσαν όμως και οι αποκαλύψεις για τον 27χρονο και την επιθέση που είχε κάνει σε άλλη μια γυναίκα!

Όπως αναφέρει το cretalive, οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από γείτονα του 27χρονου αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα. Άλλωστε αυτό παραδέχθηκε και ο ίδιος στους αστυνομικούς. «Όταν με πιάνει η μανία, με κυριεύει. Δεν το ελέγχω», φέρεται να είπε ο κατηγορούμενος.

«Πήγαινε να κάνει μπάνιο με άρβυλα, με μπουφάν, με κύμα δύο μέτρα. Και τον γλίτωσε τυχαία ο θείος του. Δεν δουλεύει το μυαλό του σωστά», σημείωσε χαρακτηριστικά ο γείτονας του 27χρονου.

Δολοφονία βιολόγου: Ανατριχιάζουν οι περιγραφές! «Μυρίζαμε το πτώμα, δεν αντέχαμε πάνω από 20 δευτερόλεπτα» (Βίντεο)

«Δεν είχα καταλάβει τίποτα, η συμπεριφορά του ήταν κανονική και δεν είχε αλλάξει καθόλου το τελευταίο διάστημα μετά τη δολοφονία. Δεν τον είχα ικανό να κάνει τέτοιο έγκλημα. Δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν, ούτε είχε δείξει σημάδια ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Έδειχνε να αγαπάει τη σύζυγο και τα παιδιά του. Δεν είδα ρούχα του με ίχνη αίματος» φέρεται να κατέθεσε συγγενής του δράστη.

Σημειώνεται ότι ο ίδιος ο 27χρονος παρουσιαζόταν στα social media ως ένα άνθρωπος που λάτρευε τη φύση, τις δραστηριότητες αλλά και τα παιδιά του.

Πηγή: cretapost