Ρουβίκωνας: Συνελήφθη το ηγετικό στέλεχος Γιώργος Καλαΐτζίδης!

Στα χέρια των Αρχών!

Ρουβίκωνας: Συνελήφθη το ηγετικό στέλεχος Γιώργος Καλαΐτζίδης!

Στη ΓΑΔΑ οδηγήθηκε μετά από τη σύλληψή του με εντολή εισαγγελέα το απόγευμα της Δευτέρας, το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα Γιώργος Καλαϊτζίδης.

Η σύλληψή του έγινε λίγες ώρες μετά την επίθεση κατά του ΣΕΒ με μπογιές και τις απειλές για τις τουριστικές περιοχές.

Η σύλληψή του έγινε στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για τα αδικήματα της ηθικής αυτουργίας σε φθορά ξένης ιδιοκτησίας (σ.σ. για την επίθεση στον ΣΕΒ) και της διέγερσης σε διάπραξη εγκλημάτων.

Λίγες ώρες μετά την επίθεση με μπογιές στα γραφεία του ΣΕΒ, ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, σε κείμενο που αναρτήθηκε στο Facebook από άλλο προφίλ, αλλά με την υπογραφή του, ανέφερε πως η συγκεκριμένη ενέργεια ήταν μία από τις πολλές που έχουν ετοιμάσει.

Ο Καλαϊτζίδης σημείωσε, μάλιστα, πως πήγαν με μέλη του Ρουβίκωνα έξω από το Μουσείο της Ακρόπολης ανενόχλητοι.

«Εν συντομία: Αν η δεξιά κλιμακώσει την καταστολή απέναντι μας με συγκεκριμένες κινήσεις θα πράξουμε και εμείς ανάλογα. Αν το επόμενο διάστημα κινηθούν με… μηδενικές ανοχές, θα λάβουν χώρα δεκάδες παρεμβάσεις της ομάδας στα πιο τουριστικά μέρη της πρωτεύουσας. Παρεμβάσεις που έχουν ετοιμαστεί ήδη. Σήμερα σουλατσάραμε επί ώρα στο μουσείο της Ακρόπολης και στην Αρεοπαγίτου χωρίς να γίνουμε αντιληπτοί από κανέναν (Εγώ σήμερα προσπαθούσα να ηρεμήσω τον υπεύθυνο ασφάλειας του μουσείου της Ακρόπολης). Κανονίστε να μην υπάρξει κλιμάκωση από μεριά σας, αλλιώς θα δείτε παρεμβάσεις δεκάδων ατόμων σε όλα τα τουριστικά μέρη και τους νεόφερτους μαυροντυμένους κομάντο με τα αυτόματα και τα βανάκια να κυνηγάνε διαδηλωτές μπροστά στα έντρομα μάτια Γερμανών τουριστών», έγραψε μεταξύ άλλων.

Νωρίτερα, μέλη του Ρουβίκωνα είχαν μοιράσει φέιγ βολάν στην Ακρόπολη.

Πανικός σε εμπορικό κέντρο! Πληροφορίες για ένοπλο άντρα!

Πανικός σε εμπορικό κέντρο! Πληροφορίες για ένοπλο άντρα!

Σύμφωνα με τις περιγραφές μαρτύρων στο Twitter, επικράτησε «μαζικός πανικός», χωρίς να διευκρινίζεται σε πρώτη φάση ο λόγος για τον οποίο ο κόσμος κατευθυνόταν προς τις εξόδους.

Πανικός επικράτησε το μεσημέρι του Σαββάτου στο εμπορικό κέντρο Arnadale του Μάντσεστερ, όταν ο κόσμος που βρισκόταν μέσα σε αυτό, άρχισε να τρέχει και να ουρλιάζει, αναζητώντας τρόπους διαφυγής. Μακελειό στη Σομαλία: Τουλάχιστον 13 νεκροί σε ξενοδοχείο

Τελικά, λίγη ώρα αργότερα, η αστυνομία του Μάντσεστερ ενημέρωσε πως έστειλε δυνάμεις στο εμπορικό κέντρο, όταν δέχτηκε αναφορές για την παρουσία ένοπλου άντρα μέσα σε αυτό. Οπλισμένοι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, ωστόσο δεν βρήκαν κάποιον ένοπλο πολίτη, ενώ στις περιπολίες που πραγματοποίησαν στους γύρω χώρους, διαπίστωσαν πως δεν υπάρχει, τελικά, λόγος ανησυχίας 19 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Πηγή: protothema.gr

Τραγωδία με 17χρονο τερματοφύλακα: Έπιασε το πέναλτι, πανηγύριζε και πέθανε!

Τραγωδία με 17χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος πέθανε ενώ πανηγύριζε το πέναλτι που έπιασε!

Άπαντες είναι συγκλονισμένοι με τον χαμό του νεαρού αθλητή!

Το τραγικό περιστατικό έγινε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (10/7) στο χωριό Reconquista, βόρεια της περιοχής του Σάντα Φε.

Ο νεαρός Ραμόν Ίσμαελ Κορονέλ, αγωνίστηκε για την Union de Golondrina και πέθανε από καρδιακή ανακοπή, αφού απέκρουσε την μπάλα με το στήθος σε εκτέλεση πέναλτι. Ραγίζει καρδιές γνωστός ποδοσφαιριστής! «Μπαινόγαινα στα νοσοκομεία με το γιο του»!

Ο 17χρονος κατέρρευσε πανηγυρίζοντας και άφησε την τελευταία του πνοή πριν προλάβει να φτάσει στο νοσοκομείο (η μεταφορά του έγινε με φορτηγάκι οπαδού και όχι με νοσοκομειακό).