Φρικιαστικό έγκλημα στην Κρήτη! Βρέθηκε σφαγμένος τουρίστας μέσα στο δωμάτιο του!

Συνελήφθη η σύζυγός του!

Φρικιαστικό έγκλημα στην Κρήτη! Βρέθηκε σφαγμένος τουρίστας μέσα στο δωμάτιο του!

Φρικιαστικό έγκλημα στην Κρήτη! Βρέθηκε σφαγμένος τουρίστας μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του!

Το έγκλημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή του Τσούτσουρου του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, καθώς ένας Γάλλος τουρίστας, ηλικίας 53 ετών, βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου έκανε τις διακοπές του με τη σύζυγό του, επίσης Γαλλικής υπηκοότητας.

Στις 3 τα ξημερώματα έγινε αντιληπτό από τους ιδιοκτήτες της ξενοδοχειακής μονάδας, ότι ο άνδρας βρισκόταν νεκρός στο δωμάτιο του έχοντας δεχθεί θανατηφόρα χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο. Θρηνεί η Κρήτη! Νεκρός 25χρονος σε τροχαίο!

Άμεσα στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά για τον άτυχο 53χρονο ο οποίος είχε αφήσει ήδη την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αρχές έχουν προχωρήσει ήδη στη σύλληψη της συζύγου του θύματος, η οποία και ανακρίνεται καθώς ήταν το μοναδικό πρόσωπο που βρισκόταν στον ίδιο χώρο με τον άτυχο 53χρονο.

Στον χώρο όπου βρέθηκε νεκρός ο 53χρονος τουρίστας βρίσκονται άνδρες της ΕΛ.ΑΣ καθώς και ιατροδικαστής, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Πηγή: cretapost.gr

Σοβαρό τροχαίο στην Κρήτη με τραυματίες! Τι λένε οι πληροφορίες;

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στα Χανιά της Κρήτης, στην οδό Κισσάμου, το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με το flashnews, το ατύχημα έγινε λίγο μετά τις 21:00, όπου κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ένα αγροτικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ένα δίκυκλο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα. Το ατύχημα ήταν πολύ σοβαρό και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν τους τραυματίες στο νοσοκομείο.

undefined

Εκεί, οι δύο από τους τρεις, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, να βρίσκονται διασωληνωμένοι στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων. Ο τρίτος που ενεπλάκη στο τροχαίο, φέρει ορθοπεδικά τραύματα. Προανάκριση για τα αιτία του ατυχήματος διενεργεί η Τροχαία Χανίων.

Τραγωδία στις Σέρρες: Νεκρός σε τροχαίο ο...

Τραγωδία σημειώθηκε στις Σέρρες. Μετά από τροχαίο νεκρός έπεσε ο μοτοσικλετιστής του δυστυχήματος.

Όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 18.00, στην Επαρχιακή Οδό Σερρών – Λαϊλιάς, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 50χρονος, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του μοτοσικλετιστή.

Μια ακόμη τραγωδία που συγκλόνισε, όταν βαν διαλύθηκε και 15 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους!