Κρήτη: Σοκ με τα ευρήματα στο δωμάτιο του δολοφονημένου Γάλλου!

Τι βρήκαν οι Αρχές;

Κρήτη: Σοκ με τα ευρήματα στο δωμάτιο του δολοφονημένου Γάλλου!

Σοκαρισμένοι με τα ευρήματα στο δωμάτιο του δολοφονημένου Γάλλου στην Κρήτη! Τι βρήκε η Αστυνομία;

Υπό κράτηση βρίσκεται η 44χρονη γυναίκα από την Γαλλία, η οποία κρίνεται από τις αστυνομικές αρχές ως η βασική ύποπτη για τον θάνατο του 53χρονου Γάλλου, σε ξενοδοχείο στον Τσούτσουρα, τη νύχτα της Δευτέρας.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η γυναίκα, που διέμενε στο ίδιο δωμάτιο με το θύμα, είναι ξαδέρφη του, ωστόσο οι αρχές εξετάζουν σοβαρά το σενάριο οι δυο τους να διατηρούσαν και ερωτική σχέση. Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα υπεβλήθη σε τοξικολογικές εξετάσεις, αλλά και ιατροδικαστική εξέταση για τυχόν εκδορές και αμυχές που μπορεί να φέρει.

Η 44χρονη επιμένει - σύμφωνα με πληροφορίες - ότι ο 56χρονος το έκανε μόνος του γιατί είχε ψυχολογικά προβλήματα, ωστόσο για την Ασφάλεια Ηρακλείου είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για έγκλημα και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή τον σκότωσε. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι και οι δυο έπιναν πολύ, αλκοόλ, ενώ με δεδομένο ότι στο δωμάτιο τους βρέθηκαν και παραισθησιογόνα χάπια, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να έκαναν νωρίτερα χρήση,

Έσκασε τώρα! Βρέθηκε νεκρή η 57χρονη αγνοούμενη

Ο 53χρονος Γάλλος, φέρει πολλά τραύματα στον θώρακα από αιχμηρό αντικείμενο και συγκεκριμένα από ψαλίδι, με όλες τις ενδείξεις να οδηγούν στο ότι πρόκειται για έγκλημα.

Πηγή: Cretalive

Δολοφονία βιολόγου στην Κρήτη: Ραγδαίες εξελίξεις! Ομολόγησε ο δράστης;

Ραγδαίες εξελίξεις με την δολοφονία της βιολόγου στην Κρήτη! Ομολόγησε ο δράστης;

Στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο δράστης της στυγερής δολοφονίας της 60χρονης βιολόγου Suzanne Eaton.

Πρόκειται για έναν 27χρονο Έλληνα, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε την άτυχη Αμερικανίδα που είχε βρεθεί νεκρή στα έγκατα μιας παλιάς γερμανικής πυριτιδαποθήκης στο Μάλεμε.

Δολοφονία βιολόγου στην Κρήτη: Το εύρημα που μπορεί να αποκαλύψει τον δράστη! (Βίντεο)

Ο νεαρός εντοπίστηκε χάρη στα ίχνη που άφησε το αυτοκίνητό του, με το οποίο μετέφερε τη σορό της νεκρής βιολόγου, τον θάνατο της οποίας είχε προκαλέσει κλείνοντάς της τις αναπνευστικές οδούς. Αυτό, σε συνδυασμό με κάποια ευρήματα από τον τόπο όπου έκρυψε το πτώμα της Suzanne Eaton, ήταν τα λάθη που οδήγησαν τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Χανίων στην ταυτοποίησή του.

Ο 27χρονος που κατοικεί στο Μάλεμε αλλά κατάγεται από την Κίσαμο ταίριαζε με το προφίλ που είχαν σκιαγραφήσει οι αστυνομικοί και οι κυψέλες της κινητής τηλεφωνίας επιβεβαίωσαν τις κινήσεις του στην επίμαχη περιοχή, στις 4 Ιουλίου που είχε εξαφανιστεί η 60χρονη. Έτσι, όταν τον ανέκριναν «έσπασε» και ομολόγησε την δολοφονία, χωρίς να έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό το κίνητρό του.

Η βιολόγος, που εργαζόταν στο ινστιτούτο Max Planck στην Δρέσδη της Γερμανίας μαζί με τον Βρετανό σύζυγό της και πατέρα των δυο γιων τους, είχε εντοπιστεί νεκρή μέσα στο τούνελ από δυο ερασιτέχνες σπηλαιολόγους στις 9 Ιουλίου, πέντε ημέρες μετά την εξαφάνισή της.

Πηγή: protothema.gr

Θρίλερ με την Αμερικανίδα βιολόγο: Οι δυο καταθέσεις βόμβα!

Θρίλερ με την Αμερικανίδα βιολόγο: Οι δυο καταθέσεις βόμβα!

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για την εξιχνίαση του εγκλήματος με θύμα την Αμερικανίδα βιολόγο Σούζαν Ίτον που εντοπίστηκε νεκρή σε σπηλιά στο Ξαμουδοχώρι του δήμου Πλατανιά στα Χανιά μετά το πόρισμα των ιατροδικαστών ότι ο θάνατός της ήταν αποτέλεσμα ασφυξίας.

Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση έχουν ήδη μιλήσει με δύο ανθρώπους που είδαν την άτυχη 60χρονη λίγες ώρες πριν εξαφανιστεί.

Σύμφων με τοιν απεσταλμένο της Daily Mail στην περιοχή, πρόκειται για έναν 85χρονο αγρότη και έναν ηλικιωμένο ψαρά που κατέθεσαν στους αστυνομικούς ότι είδαν την Σούζαν Ίτον στο χωριό Αφράτα, που βρίσκεται σε μια απόσταση περίπου 4,5χλμ. από τη σπηλιά στην οποία εντοπίστηκε νεκρή.

Η εκτίμηση των αστυνομικών ήταν ότι εκεί, κοντά στο χωριό Αφράτα, ήταν η περιοχή στην οποία εξαφανίστηκε η 60χρονη.

«Την είδα και την αναγνώρισα στη συνέχεια από τις φωτογραφίες. Στους αστυνομικούς περιέγραψα όπως ακριβώς ήταν τα ρούχα που φορούσε. Περπατούσε γρήγορα κοντά σε μια γέφυρα και ένα εκκλησάκι στο δρόμο έξω από το χωριό. Τη συνάντησα την ώρα που περπατούσα. Λυπάμαι για ό,τι της συνέβη» δήλωσε ο 85χρονος στη βρετανική εφημερίδα.

Στην εξέλιξη των ερευνών έρχεται να προστεθεί ένα νέο στοιχείο, συγκεκριμένα φωτογραφίες της τρύπας από όπου, σύμφωνα με το zarpanews.gr, έριξαν στη σπηλία το πτώμα της βιολόγου.

Από την τρύπα, που βρίσκεται στο έδαφος τριγυρισμένη από ελαιόδεντρα, ίσα ίσα περνάει λίγο φως.

Χαρακτηριστικό είναι ότι το άνοιγμα της οπής, την οποία οι Γερμανοί χρησιμοποιούσαν στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ως πολυβολείο: χωράει στο πλάτος έναν ευτραφή άνδρα, πόσω μάλλον μία αδύνατη γυναίκα, όπως ήταν η Σούζαν Ίτον.

Την περίοδο του πολέμου η τρύπα χρησίμευε ως μέσο εξαερισμού της σπηλιάς.

Για λόγους ασφαλείας ακριβώς, η οπή είχε καλυφθεί με ένα μεταλλικό τελάρο.