Ταξιτζής πρόλαβε και σταμάτησε αυτοκίνητο χωρίς οδηγό και έσωσε 2 παιδιά! (Βίντεο)

Ήρωας!

Ταξιτζής πρόλαβε και σταμάτησε αυτοκίνητο χωρίς οδηγό και έσωσε 2 παιδιά! (Βίντεο)

Ταξιτζής πρόλαβε και σταμάτησε αυτοκίνητο χωρίς οδηγό και έσωσε 2 παιδιά! Είναι κανονικός ήρωας!

Σε ήρωα της ημέρας έχει ανακηρυχθεί ταξιτζής στην Κίνα, ο οποίος με αυτοθυσία έτρεξε πίσω από «ακυβέρνητο» αυτοκίνητο και κατάφερε να το σταματήσει χωρίς κανείς να πάθει το παραμικρό. Εντός του αυτοκινήτου, που δεν είχε άνθρωπο στη θέση του οδηγού, βρίσκονταν δύο μικρά παιδιά.

Ο Χου Γουενγκανγκ, μιλώντας στο κρατικό πρακτορείο CCTV εξηγεί πως ξεκίνησαν όλα, ενώ εκείνος περίμενε να ανάψει το πράσινο στο φανάρι σε δρόμο της κεντρικής περιφέρειας Χουμπέι της Κίνας. Ξαφνικά άκουσε κάποιον να φωνάζει βοήθεια και παρατήρησε ένα αυτοκίνητο να κατηφορίζει τον δρόμο χωρίς οδηγό.

Το βίντεο με την προσπάθεια του ταξιτζή που κατέγραψε η κινεζική αστυνομία

Οπως φαίνεται και στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας, ο ταξιτζής βγήκε από το αυτοκίνητό του και άρχισε να τρέχει πίσω από το ανεξέλεγκτο όχημα. «Το αυτοκίνητο κινούνταν όλο και πιο γρήγορα. Με δυσκολία κατάφερα να το φτάσω» δηλώνει ο οδηγός ταξί. «Οταν έφτασα δίπλα, έπιασε την πόρτα και το τιμόνι μονομιάς, πήδηξα μέσα στο αυτοκίνητο και το σταμάτησα» συμπλήρωσε.

Σοκ στην Κρήτη! Νεκρή σε φαράγγι τουρίστρια! Καρέ καρέ η στιγμή της ανάσυρσης! (Βίντεο)
Η κινεζική αστυνομία αναφέρει πως ο οδηγός δεν έβαλε το χειρόφρενο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να ξεκινήσει την τρελή πορεία του. Οι Αρχές πιστεύουν πως αν δεν ήταν ο Γουένγκανγκ τα πράγματα θα μπορούσαν να καταλήξουν πολύ πιο άσχημα.

Θρηνεί η Κρήτη! Νεκρός 25χρονος σε τροχαίο!

Θρηνεί η Κρήτη μετά την είδηση ότι 25χρονος βρέθηκε νεκρός σε τροχαίο!

Σύμφωνα με το cretapost.gr, νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στη διάρκεια της νύχτας σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, με έναν ακόμη νέο άνθρωπο να αφήνει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Το τροχαίο σημειώθηκε στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Χερσονήσου, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, όταν ο 25χρονος οδηγός τετράτροχης μοτοσικλέτας, πιθανότατα αλλοδαπός τουρίστας, έχασε τον έλεγχο του οχήματος το οποίο και εξετράπη της πορείας του.

Ο νεαρός οδηγός εκτινάχθηκε στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Άμεσα στο σημείο του τροχαίου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ο άτυχος άνδρας είχε υποκύψει ήδη στα βαριά του τραύματα.

Πανελλήνιο πένθος! Νεκρός ο Νίκος Μήλας!

Σοβαρό τροχαίο στην Κρήτη με τραυματίες! Τι λένε οι πληροφορίες;

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στα Χανιά της Κρήτης, στην οδό Κισσάμου, το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με το flashnews, το ατύχημα έγινε λίγο μετά τις 21:00, όπου κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ένα αγροτικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ένα δίκυκλο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα. Το ατύχημα ήταν πολύ σοβαρό και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν τους τραυματίες στο νοσοκομείο.

undefined

Εκεί, οι δύο από τους τρεις, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, να βρίσκονται διασωληνωμένοι στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων. Ο τρίτος που ενεπλάκη στο τροχαίο, φέρει ορθοπεδικά τραύματα. Προανάκριση για τα αιτία του ατυχήματος διενεργεί η Τροχαία Χανίων.

Ακόμη ένα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην Λαμία, όταν νταλίκα ντελαπάρισε και χρειάστηκε να απεγκλωβίσουν τον οδηγό.