Τροχαίο Ζαχαριά: Μαρτυρία σοκ! «Είδα ένα μαύρο πράγμα αγκαλιασμένο στο δέντρο»!

Συγκλονίζουν τα λόγια της!

Τροχαίο Ζαχαριά: Μαρτυρία σοκ! «Είδα ένα μαύρο πράγμα αγκαλιασμένο στο δέντρο»!

Μαρτυρία σοκ βλέπει το φως της δημοσιότητας για το τροχαίο του Αλέξανδρου Ζαχαριά, τον γιο του ιδιοκτήτη της αλυσίδας παιχνιδιών. «Είδα ένα μαύρο πράγμα αγκαλιασμένο στο δέντρο», δήλωσε.

Ο 23χρονος άφησε την τελευταία του πνοή χθες το απόγευμα στον Άγιο Στέφανο όταν επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο αυτοκίνητο, ο οδηγός όμως έστριψε με αποτέλεσμα για να το αποφύγει να κάνει ελιγμό, να χάσει τον έλεγχο και να πέσει πάνω σε δέντρο.

«Άκουσα εκκωφαντικό θόρυβο, βγήκα έξω και είδα ένα μαύρο πράγμα αγκαλιασμένο στο δέντρο. Ήταν το αυτοκίνητο«, σχολίασε στην κάμερα του ΣΚΑΪ η κυρία Κυριακή, η οποία μένει ακριβώς δίπλα στο σημείο του δυστυχήματος.

Ο δρόμος όπου σημειώθηκε η τραγωδία χαρακτηρίζεται από τους κατοίκους ως «καρμανιόλα». «Είναι φοβερά επικίνδυνος. Τρέχουν σαν να είναι ράλι» είπε η γυναίκα.

Τροχαίο Ζαχαριά: Οι πρώτες τραγικές εικόνες από το φριχτό δυστύχημα στον Άγιο Στέφανο!

Απίστευτος θρήνος επικρατεί μετά την είδηση πως ο γιος του επιχειρηματία της αλυσίδας Ζαχαριάς, Αλέξανδρος πέθανε σε τροχαίο χθες το απόγευμα στον Άγιο Στέφανο. Οι πρώτες εικόνες από το φριχτό τροχαίο είναι τραγικές.

Ο 23χρονος Αλέξανδρος, στην προσπάθειά του να προσπεράσει προπορευόμενο αυτοκίνητο βγήκε από τον δρόμο και καρφώθηκε σε δέντρο.με το αυτοκίνητο του Golf Gti

Την ίδια στιγμή, η οδηγός του αυτοκίνητου προσπάθησε να στρίψει και ο 23χρονος, για να αποφύγει την συγκρουση φέρεται να έκανε ελιγμό, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και με μεγάλη ταχύτητα να προσκρούσει στο δέντρο και να βρει τραγικό θάνατο.

Ο τραγικός παιχνίδι της μοίρας; Ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς μαζί με τον πατέρα του είχαν έναν τροχαίο το 2014, στο οποίο ο 23χρονος σώθηκε από θαύμα.

Θρήνος: Νεκρός ο γιος του Ζαχαριά σε σοκαριστικό τροχαίο!

Νεκρός σε τροχαίο ο γιος του επιχειρηματία ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών «Ζαχαριάς», βρίσκοντας τραγικό θάνατο!

Ο 23χρονος έφυγε από τη ζωή νωρίς το απόγευμα της Τρίτης, όταν το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε και το οποίο κινείτο στην οδό Τραπεζούντος στον Άγιο Στέφανο, ξέφυγε από την πορεία του και «καρφώθηκε» σε στύλο της ΔΕΗ.

Πυροσβέστες και αστυνομικοί, που έφθασαν στο σημείο, κατάφεραν να απεγκλωβίσουν από την άμορφη μάζα τον Αλέξανδρο Ζαχαριά, ο οποίος όμως ήταν ήδη νεκρός. Συμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Τροχαίας, ο νεαρός, που επέβαινε μόνος του στο όχημα, μάρκας Volkswagen Golf GTI, επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα, που οδηγούσε μια γυναίκα.

Θρήνος: Νεκρός ο γιος του Ζαχαριά σε σοκαριστικό τροχαίο!

Την ίδια στιγμή, όμως, η οδηγός του αυτοκινητου προσπάθησε να στρίψει και ο 23χρονος, για να την αποφύγει, έκανε ελιγμό, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με μεγαλη ταχύτητα να προσκρούσει στην κολώνα και να βρει τραγικό θάνατο.

Πριν από πέντε χρονια, τον Αύγουστο του 2014, ο 18χρονος τότε Αλεξανδρος, συνεπιβάτης της κόκκινης Ferrari που οδηγούσε ο πατέρας του, είχε τραυματιστεί, όταν ο οδηγός, για άγνωστο λόγο, στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Αγίων Σαράντα στην Εκάλη, έχασε τον έλεγχο του super car και καρφώθηκε σε προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Και ο mr Jumbo είχε χάσει τον γιο του σε σοκαριστικό τροχαίο!

Η τραγωδία που σημειώθηκε στον Άγιο Στέφανο ξυπνά μνήμες από το φρικτό τροχαίο της 26ης Φεβρουαρίου του 2017, στο οποίο είχε σκοτωθεί ο 24χρονος Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo, Απόστολου. Μαζί του είχαν χάσει τη ζωή τους ο φίλος του, Ανδρέας Γεωργακόπουλος, που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού της μοιραίας Porsche, καθώς και η τότε σύζγος του Υπάτιου Πατμάνογλου, Αποστολία, μαζί με τον μόλις τριών ετών γιο τους, Παύλο.

Πηγή: protothema.gr