Εξαφανίστηκε μυστηριωδώς πριν 10 χρόνια - Τον βρήκαν νεκρό μέσα σε σούπερ μάρκετ σήμερα!

Νέο έγκλημα συγκλονίζει!

Εξαφανίστηκε μυστηριωδώς πριν 10 χρόνια - Τον βρήκαν νεκρό μέσα σε σούπερ μάρκετ σήμερα!

Εξαφανίστηκε μυστηριωδώς πριν 10 χρόνια και σήμερα τον βρήκαν νεκρό μέσα σε σούπερ μάρκετ!

Ένας 25χρονος από την Αϊόβα των ΗΠΑ εξαφανίστηκε μυστηριωδώς 10 χρόνια πριν και έκτοτε κανείς δεν είχε ίχνη του, ενώ οι έρευνες των Αρχών έφταναν σε αδιέξοδο. Σήμερα, μία δεκαετία αργότερα, οικογένεια και αστυνομία πήραν τις απαντήσεις τους.

Οι αστυνομικοί της μικρής πόλης Κάνσιλ Μπλαφς ανακοίνωσαν τη Δευτέρα ότι το πτώμα του Larry Ely Murillo-Moncada, τόσα χρόνια βρισκόταν πολύ κοντά στο σπίτι του, καθώς εντοπίστηκε πίσω από τα ψυγεία του σούπερ μάρκετ στο οποίο εργαζόταν.

Την ημέρα πριν την εξαφάνισή του, ο Larry επέστρεψε σπίτι από τη δουλειά, πολύ αναστατωμένος, σύμφωνα με δηλώσεις της μητέρας του. Εκείνη τον πήγε αμέσως στον γιατρό, ο οποίος του συνταγογράφησε αντικαταθλιπτικά.

Ωστόσο, το φάρμακο δεν βοήθησε. Όλη την υπόλοιπη ημέρα ο Murillo βρισκόταν σε σύγχυση, ενώ ξαφνικά άρχισε να ακούει φωνές και να έχει ψευδαισθήσεις.

Παραλίγο τραγωδία! Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε κόσμο σε νεκροταφείο!

«Είπε ότι κάποιος τον παρακολουθούσε και ότι φοβόταν» έχει αναφέρει η μητέρα του, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Washington Post.

Την ημέρα της εξαφάνισης, ο 25χρονος είχε βγει από το σπίτι του χωρίς παπούτσια, ενώ δεν πήρε μαζί του ούτε τα κλειδιά του αυτοκινήτου.

Το αποσυντεθειμένο σώμα που εντοπίστηκε τη Δευτέρα βρισκόταν σε αρκετά άσχημη κατάσταση ώστε να πραγματοποιηθεί οπτική αναγνώριση. Τα ρούχα ωστόσο ταίριαζαν με εκείνα που φορούσε ο Larry την ημέρα που εξαφανίστηκε. Λίγο μετά, οι γονείς του επιβεβαίωσαν πως πρόκειται για τον γιο τους.

Οι Αρχές έχουν προς το παρόν μία μόνο εξήγηση σχετικά με το πώς ο νεαρός μπορεί να κατέληξε πίσω από τους ψύκτες.

Ποτά-μπόμπα σκότωσαν 20 ανθρώπους!

Ποτά-μπόμπα σκότωσαν 20 ανθρώπους μέσα στον Ιούλιο και πρόκειται για κανονική τραγωδία!

Τουλάχιστον είκοσι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τον Ιούλιο στην Τουρκία εξαιτίας δηλητηρίασης από αλκοόλ, καθώς η υψηλή φορολογία ώθησε τους Τούρκους να καταναλώνουν παράνομα παρασκευασμένα αλκοολούχα ποτά.

Το τηλεοπτικό δίκτυο Haberturk μετέδωσε το Σαββατοκύριακο ότι ένας άνδρας στην επαρχία Άδανα πέθανε από δηλητηρίαση από μεθανόλη, ο δωδέκατος τέτοιος θάνατος που καταγράφεται τις τελευταίες εβδομάδες στην περιοχή. Τουλάχιστον 23 άνθρωποι έχουν πεθάνει εξαιτίας δηλητηρίασης από αλκοόλ σε όλη την Τουρκία, όπως σημειώνει το ΑΜΠΕ επικαλούμενο δημοσιεύματα.

Οι θάνατοι αυτοί καταγράφηκαν καθώς τον Ιούλιο αυξήθηκε κατά τουλάχιστον 8% η φορολογία σχεδόν σε όλα τα αλκοολούχα ποτά, γεγονός που οδήγησε σε μεγάλη αύξηση της τιμής τους. Ένα λίτρο ρακή κοστίζει πλέον 200 τουρκικές λίρες (31,5 ευρώ).

Το Επιμελητήριο Χημικών Μηχανικών ανακοίνωσε ότι οι θάνατοι συνδέονται άμεσα με την υψηλή φορολογία. «(Η τιμή) ενός λίτρου αλκοολούχου ποτού ισοδυναμεί με τρία ημερομίσθια ενός εργαζόμενου με τον κατώτατο μισθό (…) Η Τουρκία έχει τη μεγαλύτερη φορολογία στα αλκοολούχα ποτά παγκοσμίως», κατήγγειλε το Επιμελητήριο.

Υπό την προεδρία του Ταγίπ Ερντογάν, πιστού μουσουλμάνου, η φορολόγηση του αλκοόλ αυξάνεται σταθερά. Από το 2013 απαγορεύεται εξάλλου κάθε διαφήμιση και προώθηση αλκοολούχου ποτού ή καπνού.

Ο Ζαφέρ Σενιούρτ, πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τεχνολόγων Τροφίμων της Κωνσταντινούπολης, κάλεσε τις τουρκικές αρχές να εντείνουν τους ελέγχους για παράνομο αλκοόλ.