Σκάνδαλο με ανάρτηση αστυνομικού για Αμερικανίδα βιολόγο: «Που θα πάει μωρή...»!

Αφού δημιουργήθηκε σάλος προσπάθησε να τα μαζέψει! Εξοργίζει πραγματικά!

Σκάνδαλο με ανάρτηση αστυνομικού για Αμερικανίδα βιολόγο: «Που θα πάει μωρή...»!

Σκάνδαλο με ανάρτηση αστυνομικού για την δολοφονημένη Αμερικανίδα βιολόγο! Είπε χαρακτηριστικά: «Που θα πάει μωρή...»

Η δημοσίευση έχει προκαλέσει φρενίτιδα!

Ο συγκεκριμένος αστυνομικός συμμετείχε στις έρευνες μετά την εξαφάνιση της Αμερικανίδας βιολόγου στην Κρήτη.

Υπενθυμίζουμε πως μετά την εξαφάνιση της 60χρονης, που τελικά βρέθηκε νεκρή σε σπηλιά στην περιοχή του Μάλεμε Χανίων, στήθηκε τεράστια αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό της, στην ευρύτερη περιοχή του Κολυμπαρίου.

Ενώ λοιπόν οι έρευνες βρίσκονταν σε εξέλιξη, ένας από τους αστυνομικούς που συμμετείχε στην επιχείρηση δημοσίευσε μια φωτογραφία και έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook: «Δυνατή search team…Πού θα πάει μωρή, θα σε βρούμε».

Όταν εντοπίστηκε το πτώμα της 60χρονης, η συγκεκριμένη δημοσίευση -όπως ήταν απολύτως λογικό- δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια.

Ωστόσο μετά τον σάλο που προκλήθηκε έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο οποίος προσπαθεί να μαζέψει τα ασημάζευτα και λέει τα εξής:

«Λόγω ορθογραφικού και μόνο λάθους η ανάρτηση μου σχετικά με τις έρευνες για την Αμερικάνα βιολόγο παρεξηγήθηκε, (Ήθελα να γράψω θα σε βρούμε μωρέ). Θέλω να διαβεβαιώσω ότι δεν είχα καμία πρόθεση ούτε να προσβάλω, ούτε να θίξω και να προσβάλω την άτυχη γυναίκα και την οικογένειά της… Ζητώ και πάλι συγγνώμη. Όποιοι με ξέρουν γνωρίζουν το ήθος και τον χαρακτήρα μου».

Δείτε τις σχετικές δημοσιεύσεις:

Σκάνδαλο με ανάρτηση αστυνομικού για Αμερικανίδα βιολόγο: «Που θα πάει μωρή...»!

Σκάνδαλο με ανάρτηση αστυνομικού για Αμερικανίδα βιολόγο: «Που θα πάει μωρή...»!

Η οικογένεια της Αμερικανίδας βιολόγου δωρίζει τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για τον εντοπισμό της

Η οικογένεια της δολοφονημένης Αμερικανίδας βιολόγου δωρίζει τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για τον εντοπισμό της.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από έρανο, ο οποίος είχε γίνει πριν ακόμα εντοπιστεί η σορός της άτυχης Αμερικανίδας βιολόγου, αναμένεται να μοιραστούν σε εθελοντικές οργανώσεις που βοήθησαν στις έρευνες.

Κάποια από αυτά αναμένεται να δοθούν για την επιστροφή της Σούζαν Ίτον στην Γερμανία και η οικογένεια ζητά από τους δωρητές την έγκριση τους.

Συγκεκριμένα η οικογένεια σε μήνυμα της αναφέρει:

«Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε και πάλι για τις γενναιόδωρες συνεισφορές σας στο ταμείο που ορίστηκε κατά τη διάρκεια της έρευνας μας για τη Σουζάν. Σας ευχαριστούμε, επίσης, για την υπομονή σας τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Θα θέλαμε τώρα να σας ενημερώσουμε για το πώς σχεδιάζουμε να δοθούν τα κεφάλαια που συγκεντρώθηκαν στον έρανο που είχε πραγματοποιηθεί για την αναζήτηση της.

Τα έσοδα θα πάνε κυρίως σε εθελοντικές οργανώσεις που ενεπλάκησαν στις έρευνες. Σχεδιάζουμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε μερικά από αυτά για την επιστροφή της Σούζαν στη Γερμανία και για το μνημόσυνο. Αν δεν αισθάνεστε ότι το τελευταίο είναι μια κατάλληλη χρήση της δωρεάς σας, παρακαλώ ενημερώστε μας σε ένα άμεσο μήνυμα.

Για άλλη μια φορά, σας ευχαριστώ που βοηθήσατε,θα είμαστε πάντα ευγνώμονες.