Πέθανε κι άλλος αθλητής μετά τον αγώνα! (Βίντεο)

Σοκ προκαλεί είδηση!

Πέθανε κι άλλος αθλητής μετά τον αγώνα! (Βίντεο)

Ακόμη ένας αθλητής πέθανε μετά τον αγώνα, λίγα 24ωρα μετά τον θάνατο του 28χρονου Ρώσου Μαξίμ Νταντάσεφ.

Αυτή τη φορά άλλος ένας αθλητής της πυγμαχίας έφυγε από τη ζωή στα 23 του χρόνια.

Ο λόγος για τον Αργεντινό Χιούγκο Σαντιλάν, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του, μετά από αγώνα που έδωσε το Σάββατο με τον Χαβιέρ Αμπρέου, στην πατρίδα του.

Ο θάνατος του Σαντιλάν επιβεβαιώθηκε από την ομοσπονδία του μποξ WBC με την εξής ανακοίνωση: «RIP Hugo Santillan. Πέθανε από τραύματα που υπέστη κατά τη διάρκεια του Σαββατιάτικου αγώνα ο οποίος έληξε με ισοπαλία. Συμμεριζόμαστε τη θλίψη της οικογένειας και των φίλων του και εκφράζουμε τη στήριξη και τα συλλυπητήριά μας».

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο Σάββατο ο Ρώσος πυγμάχος Νταντάσεφ έφυγε από τη ζωή. Ο άτυχος αθλητής αγωνιζόταν το Σάββατο σε πυγμαχικό αγώνα στο Μέριλαντ των ΗΠΑ, απέναντι στον Πορτορικανό Σουμπριέλ Ματίας, διεκδικώντας τον τίτλο του πρωταθλητή κόσμου στην κατηγορία των μεσαίων βαρών.

Στην διάρκεια του 11ου γύρου, ο Πορτορικανός είχε ορισμένα πολύ δυνατά χτυπήματα, με αποτέλεσμα το τεχνικό τιμ του Ρώσου, να ζητήσει την διακοπή του αγώνα. Λίγο μετά το τέλος του, άρχισε να νοιώθει ζαλάδες και έχασε τις αισθήσεις του, για να μεταφερθεί σε νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως έχει υποστεί βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Δεν άντεξε όμως και λίγα 24ωρα μετά απεβίωσε.

Πηγή: iefimerida.gr

Θρήνος στον αθλητισμό! Νεκρή στα 32 της η...

Θρήνος στον αθλητισμό, με την είδηση ότι βρέθηκε νεκρή στα 32 της γνωστή αθλήτρια!

Η ίδια, παρά το ότι έδινε μάχη με τον καρκίνο, όλα αυτά τα χρόνια δεν σταμάτησε ποτέ να προπονείται και να συμμετέχει σε αγώνες.

Μάλιστα το 2016 υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην οποία “έχασε” το μισό ήπαρ της, ώστε να αντιμετωπίσει τις συνέπειες από τον κακοήθη όγκο που είχε.

Θρήνος στον αθλητισμό! Νεκρή στα 32 της η...

Την θλιβερή είδηση του θανάτου της Γκαμπριέλ Γκρούνγουαλντ, ανακοίνωσε μέσω Instagram ο σύζυγός της Justin Grunewald, ο οποίος έγραψε πως έφυγε ήρεμα και χωρίς να υποφέρει.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η Γκάμπριελ αναδείχτηκε πρωταθλήτρια ΗΠΑ κλειστού στίβου στα 3.000 μέτρα το 2014, ενώ ήταν ανάμεσα στις δώδεκα ταχύτερες αθλήτριες της χώρας στα 1.500 μ.