Φωτιά σε ΙΧ στην Θεσσαλονίκη!

Έκτακτο!

Φωτιά σε ΙΧ στην Θεσσαλονίκη!

Παρανάλωμα του πυρός έγινε Ι.Χ αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε κατοικημένη περιοχή του Κορδελιού, δυτικά της Θεσσαλονίκης. Η φωτιά, τα αίτια της οποίας παραμένουν άγνωστα, εκδηλώθηκε γύρω στις 4 τα ξημερώματα, προκαλώντας υλικές ζημιές στο παραπάνω όχημα (μάρκας μερσεντές).

Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες....

Οι φλόγες επεκτάθηκαν και σε παρακείμενο αυτοκίνητο προκαλώντας σ' αυτό μικρότερης έκτασης φθορές, ενώ οι καπνοί δημιούργησαν προς στιγμήν αποπνικτική ατμόσφαιρα χωρίς όμως να αναφερθεί κάποιος τραυματισμός. Στο έργο της πυρόσβεσης συμμετείχαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα, ενώ τα αίτια της φωτιάς ερευνώνται.

Έκτακτο: Μεγάλη πυρκαγιά στην Αργολίδα! Πιθανότητα για εκκένωση!

Έκτακτο! Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στην Αγρολίδα και υπάρχει πιθανότητα για εκκένωση του Μοναστηριού της μονής Καρακαλά.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 17:00 στην περιοχή πάνω από τη Μονή Καρακαλά. Στο σημείο επιχειρούν δυνάμεις της πυροσβεστικής Ναυπλίου με ενισχύσεις από το Άργος ενώ θα κάνουν ρίψεις και αεροπλάνα και ελικόπτερα. Υπάρχει, ακόμη, πιθανότητα να εκκενωθεί και το μοναστήρι, σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr

Μάλιστα, νωρίς το μεσημέρι φωτιά ξέσπασε και στην Κρήτη.

undefined

Έκτακτο: Μεγάλη πυρκαγιά στο Ηράκλειο Κρήτης!

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής προκάλεσε πυρκαγιά που ξέσπασε σε αγροτική περιοχή του δήμου Γόρτυνας, στο Ηράκλειο Κρήτης, νωρίς το πρωί της Πέμπτης.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στη Γέννα Μονοφατσίου και την Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποίησαν κάτοικοι που είδαν τους καπνούς.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα 16 πυροσβέστες με 8 οχήματα, καθώς και δυο αξιωματικοί, ενώ αυτή την ώρα σπεύδει και ομάδα πεζοπόρου τμήματος. Να σημειωθεί πως αυτή είναι η τρίτη φωτιά που ξέσπασε στην Κρήτη.

Το έργο των πυροσβεστών για την κατάσβεση της πυρκαγιάς δυσχεραίνουν οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή.

Σοκ στην Θεσσαλονίκη! Ξέσπασε φωτιά σε γηροκομείο! Σοβαρά τραυματισμένος ηλικιωμένος!

Σοκ στην Θεσσαλονίκη όταν ξέσπασε φωτιά σε γηροκομείο! Σοβαρά τραυματισμένος ένας ηλικιωμένος!

Η φωτιά ξεκίνησε, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, από το στρώμα του ηλικιωμένου περίπου στις 02:30 τα ξημερώματα.

Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το στρώμα του 75χρονου άνδρα, σε γηροκομείο στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, τυλίχθηκε στις φλόγες. Μεγάλη φωτιά τώρα στην Τανάγρα!

Αν και λειτούργησε άμεσα το σύστημα πυρόσβεσης του γηροκομείου και η φωτιά σβήστηκε πριν φτάσει στο σημείο η Πυροσβεστική, ο ηλικιωμένος υπέστη εγκαύματα και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης.

Οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες ξέσπασε η φωτιά ερευνώνται από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Σοκ στα Πετράλωνα: Ξέσπασε φωτιά σε πιλοτή! Κάηκαν τέσσερα...

Σοκ στα Πετράλωνα με φωτιά που ξέσπασε σε πιλοτή πολυκατοικίας. Κάηκαν τέσσερα αυτοκίνητα λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα.

Στην οδό Αντιπάτρου, τέσσερα οχήματα είχαν τυλιχτεί στις φλόγες, κάτω από άγνωστη μέχρι στιγμής, αιτία. Στο σημείο έσπευσαν 5 οχήματα της πυροσβεστικής με 13 άνδρες, οι οποίοι έθεσαν υπό έλεγχο τη φωτιά, που σβήστηκε γρήγορα.

Προς το παρόν δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο πρόθεσης στην πυρκαγιά, η οποία από το ένα αυτοκίνητο επεκτάθηκε και στα υπόλοιπα που βρίσκονταν στην πιλοτή της πολυκατοικίας στα Πετράλωνα. Υπήρξαν και φθορές στην πολυκατοικία, αλλά δεν κινδύνεψαν οι κάτοικοι ή τα διαμερίσματά τους. Προανάκριση για τα αίτια της φωτιάς, διενεργεί η πυροσβεστική.

Ξέσπασε φωτιά σε πιλοτή σε πιλοτή στα Πετράλωνα

Έκτακτο: Ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά στην Κρήτη!

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία το πρωί της Τετάρτη για πυρκαγιά που ξέσπασε σε χωριό του δήμου Ηρακλείου στην Κρήτη.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η φωτιά ξέσπασε σε αγροτική τοποθεσία του Δήμου Γόρτυνας, στην Αγία Βάρβαρα, ενώ στην επιχείρηση κατάσβεσης της, συμμετέχουν δεκατέσσερις υπάλληλοι με πέντε οχήματα. Κρητικά Μέσα Ενημέρωσης αναφέρουν ότι δεν κινδυνεύει από τις φλόγες ο οικισμός.

Ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά στην Κρήτη!