Αδιανόητο! Άνδρας δάγκωσε φίδι και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο!

Βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση!

Αδιανόητο! Άνδρας δάγκωσε φίδι και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο!

Αδιανόητο! Άνδρας δάγκωσε και σκότωσε φίδι, αφού πρώτα πρόλαβε και τον δάγκωσε. Με αυτό τον τρόπο θέλησε να πάρει την εκδίκηση του και τώρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Ο άνδρας αυτός, ο Ρατζ Κουμάρ, χαλάρωνε στο σπίτι του στο νότιο κρατίδιο Ουτάρ Πραντές απολαμβάνοντας το ποτό του, όταν ένα φίδι μπήκε στο δωμάτιο και τον δάγκωσε, δήλωσε ο πατέρας του. «Ενα φίδι τον δάγκωσε. Τότε και αυτός με τη σειρά του το δάγκωσε και το έκοψε σε κομμάτια», δήλωσε ο πατέρας, ο Μπαμπού Ραμ.

Η οικογένεια του μετέφερε τον άνδρα στο νοσοκομείο ενώ σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη. «Είναι σίγουρα περίεργο», δήλωσε ο γιατρός του Ρατζ Κουμάρ, ο Ν.Π. Σινγκ. «Εχω δει ανθρώπους να έρχονται με δάγκωμα φιδιού, αλλά ποτέ κάποιον που δάγκωσε ο ίδιος φίδι και μετά να το φέρνει μαζί του σε μια σακούλα». Ροτβάιλερ πήγαν να κατασπαράξουν τουρίστες στη Ρόδο!


Πηγή: iefimerida.gr

Σοκ στο Μανχάταν! Ταξί «καρφώθηκε» σε εστιατόριο! 8 τραυματίες!

Σοκ στο Μανχάταν! Ταξί «καρφώθηκε» σε εστιατόριο και το αποτέλεσμα αυτού του συμβάντος ήταν να υπάρξουν 8 τραυματίες!

Το τροχαίο ατύχημα είχε ως αποτέλεσμα οκτώ άνθρωποι να τραυματιστούν. Πέντε εξ αυτών διακομίστηκαν στο νοσοκομείο χωρίς, ευτυχώς, η κατάσταση τους να είναι σοβαρή.

Τραγωδία στην Κρήτη! Αυτοκίνητο έπεσε από γκρεμό! Νεκρό το ζευγάρι που ήταν εντός του οχήματος!

Στην περιοχή του Μανχάταν έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής.

Μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν το ταξί να κατευθύνεται ακριβώς πάνω στο εστιατόριο, κατάφεραν να τρέξουν και να σωθούν.

Ο ταξιτζής φέρεται να δήλωσε στο PIX11 ότι ένα άλλο όχημα τον χτύπησε από πίσω με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του ταξί. Οι αρχές πραγματοποιούν έρευνα για το συμβάν.

Πηγή: iefimerida.gr

Τραγωδία στην Γαλλία! Έπεσε πάνω σε οικογένεια με το αυτοκίνητο! Νεκρή η μητέρα!

Τραγωδία στην Γαλλία! Έπεσε πάνω σε οικογένεια με το αυτοκίνητο και κατέληξε νεκρή η μητέρα!

Οπαδός της ομάδας της Αλγερίας έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε επάνω σε οικογένεια στο Μονπελιέ της νότιας Γαλλίας, σκοτώνοντας την μητέρα και τραυματίζονταςσοβαρά την κόρη της και το μωρό της, έγινε γνωστό από αστυνομική πηγή.

Ο 21χρονος Αλγερινός κυκλοφορούσε με μεγάλη ταχύτητα στην συνοικία Μοσόν, ενώ μετα το δυστύχημα που προκάλεσε, ετέθη υπό κράτησιν.

Η μητέρα κυκλοφορούσε πεζή με το μωρό της και την 17χρονη κόρη της. Το μωρό, πολυτραυματίας, διακομίσθηκε κατεπειγόντως στο νοσοκομείο, ενώ η κόρη της έχει τραυματισθεί στα πόδια.

«Αυτήν την στιγμή προσπαθούμε να εξακριβώσουμε τις συνθήκες του δράματος», δήλωσε η αστυνομική πηγή προσθέτοντας ότι «υπήρχε πολύς κόσμος στους δρόμους» χθες το βράδυ μετά την νίκη της Αλγερίας στους προημιτελικούς της Κόπα Αφρικα.

Πηγή: protothema.gr

Θρίλερ στην Κρήτη: Εντοπίστηκε νεκρός ο...

Θρίλερ στην Κρήτη με τον εντοπισμό ενός νεκρού άνδρα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο!

Συναγερμός σήμανε στις αρχές του Ηρακλείου γύρω στις 9:30 το πρωί της Τετάρτης, όταν στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του Αρκαλοχωρίου και πιο συγκεκριμένα σε αγροτική περιοχή, έξω από τα Πάρτιρα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, εντοπίστηκε νεκρός ένας άνδρας ηλικίας, περίπου, 60 χρόνων.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, ωστόσο οι διασώστες διαπίστωσαν ότι ο άτυχος άνδρας είχε ήδη χάσει τη ζωή του. Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο! Άφησε την τελευταία του πνοή ο...

Φως στα αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργηθεί στη σορό του.

Πηγή: CretaPost